вила Южен Бряг **, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
samuilsamuilov (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.03.19
10:15
коментар
nellymax (0)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2012.03.19
09:51
коментар
kacii (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.09.03
00:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме това лято в тази квартира Казвам квартира защото е такава при това с хазяи Не мога да отрека че собствениците са много любезни и гледката е страхотна но всеки да прецени дали си струва 60лв на вечер за една гледка Стаите са малки мебелите в лошо състояние Смяната на чаршафите и почистване е веднъж седмично Кухнята беше до стаята и хазяите от сутрин до вечер са там и готвят а единственото място за проветрение е от терасата Нито един прозорец не се отваря затова я кръстихме буркана На саита изглежда савсем различно Ако все пак сте рашили да отидете не даваите капаро повече от 1 нощувка защото дори и да се карате пари не връщат Небих почивал там повече

kamelia gisler (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.16
17:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Когато човек има нужда от истинска почивка трябва да посети ВИЛА ЮЖЕН БРЯГ!!! Много съм пътувала но такава БЪЛГАРСКА красота и гледка не се забравя! Изключително съм доволна от обслужването и вниманието на хазяите и вече няколко години почивам във вилата а пък резервация си правя още от зимата!

VIordanova2011.08.27 17:20
Аз пък бях изключително разочарована. Може би нямаше да е така ако цената на вечер беше по-ниска, което е логично за условията, които ни предложиха. Обща тераса, вмирисан хладилник и гардероб (гардероба беше просто един шкаф, който дори да не миришеше - нямаше как да си подредя дрехите и стояха по куфарите). Стаята ни беше изключително малка, с още по-малко прозорче (като за тоалетна). Трябваше да се проветряваме през вратата на ОБЩАТА тераса, която поделяхме с многодетно семейство. Малшанс. Децата започваха да вдигат невъобразим шум още от 7 часа сутринта. Освен това една вечер оставих плажната хавлия върху единия стол - сутринта имаше отпечатано дупе върху нея (бях я разпънала между двата подлакътника) - т.е. някой беше сядал върху уж нашите столчета и то върху моята хавлия. Друга вечер котка влезе в стаята ни, докато спяхме (вратата на терасата няма мрежа). Може да изпаднете в голяма заблуда от снимките в сайта - това е пригодена къща за гости и съвсем не си заслужава 50-те лева на вечер. Срещу тази сума можете да спите в истински хотел, където ще разполагате със самостоятелна тераса, на която спокойно да може да излезете вечер и да оставите отворена вратата през нощта. Миналото лято бяхме отседнали в къща за гости "Юнгата" - където условията бяха по-добри, а цената: с 30% по-ниска. (САМОСТОЯТЕЛНА тераса с мрежа и изглед към морето!) Решихме тази година да идем на по-хубаво място и затова се ориентирах към по-високи цени на вечер - 50-60 лв. Но разочарованието беше ужасно, когато попаднах на по-лоши условия, на по-висока цена. Тръгнахме си по-рано и се изместихме в хотел Св. Георги - 10 лв повече на вечер, но за съпоставка изобщо не може да става дума - чисто, ново, удобно и САМОСТОЯТЕЛНО!
IИрина и Никола
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.11.04
12:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там началото на юли.Много е яко! Тихо, спокойно, пълен релакс. Хазяите са чудесни хора и при първа възможност смятаме да ги посетим пак!

Марина Василева
отседнал Юли 2007 за 1 седмица млада двойка
2008.04.28
21:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изгледът е страхотен...стаите не са лоши, но...шумът от водата при използване на банята в съседните стаи е невъобразим! Точно на главата ни беше! Собствениците са семейство, които живеят там и човек неминуемо се чувства като на гости...не бихме отишли отново

Валентин Хаджиков - София
отседнал Август 2007
2008.03.31
10:43

Прекарахме със семейството ми 12 чудесни дни във вилата, през втората половина на август 2007г. Първоначално бяхме в апартамента, а след това в студиото. И в двете места се чуствахме отлично! Жилищата имат чудесни тераси и хубав изглед към залива Бутамята. Също така в сградата има Wi-Fi връзка, което ни позволи да ползваме интирнет, даже реших някои професионални проблеми, които възникнаха неочаквано.
Собствениците са изключително любезни хора, което направи прекарването ни още по-добро, за което им благодарим! Живот и здраве пак ще ги посетим.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share