хотел Каменград ****, Панагюрище

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Панагюрище
Пазарджик    0.5 км
Копривщица
София    20.3 км
крепост Траянова врата
София    27.7 км
Клисура
София    29.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
i.koleva (1)
отседнал Април 2016 за 1-3 дни семейно
2016.04.23
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно разочарование!!! Хотела няма нищо общо с това, което е на снимките в сайта. Двойната стандартна стая е изключително тясна и неприветлива. За баните пише, че са с душ кабина и/или вана, но нашите две стаи, които бяхме заели се оказа, че са със завеса. Шампоан, душ гел и т.н , се налага да ги оставиш на земята, защото просто няма къде другаде. Хигиената също не беше на добро ниво. В стаята няма място, където можеш да си закачиш връхна дреха, халат и т.н. По време на нашия престой се оказа, че хидромасажния сектор не работи. От хора, които са от града разбираме, че тази секция не работи от две седмици, но проблема не е решен и всички от персонала в басейна се правят на изненадани и се питат един друг какво може да е станало. Външният басейн също не работеше. Във вътрешния се провеждат курсове по плуване за деца и ние бяхме принудени да използваме първите два коридора, в последствие само първия. Представете си, ако има повече гости на хотела какво се случва?! Разбира се няма нищо лошо в това децата да спортуват, но след като си отишъл на почивка ти се иска да е тихо, спокойно и всичко да е на ниво. В хотела има отделна спа-рецепция, но веднага след нея има поставени устройства за чекиране, с които си отключваш да влезеш или да излезеш било то в частта с басейните или спа зоната. Тогава настава едно търсене и разнасяна на карти и едно постоянно следене да не би случайно да ги загубиш или размениш, защото на практика те са и ключа от стаята. И вместо човек да се отпусне и да релаксира,, напротив още от самото начало започва да се напряга и да се чуди за какво точно дава едни 100 лева. Ако бяхме от по-близо и ако беше по-ранен час бихме си тръгнали незабавно! Персоналът е любезен, но само за любезност не мисля, че е нормално да плащаш такава сума. Закуската беше абсолютна пародия! На местата където трябва да стоят топли кренвирши, наденички и бъркани яйца, нямаше никакво подгряване на уредите.Надениците не бяха обработени термично изобщо, а кренвиршите бяха може би от предния ден и по тях имаше влоена мазнина. Яйцата си бяха също студени. Хора, които ходят в 4 и 5 звездни спа-хотели имат представа какво точно трябва да бъде обслужването, стаите, услугите, храната и т.н. Ние лично не бихме се върнали отново и не бихме препоръчали Вашия хотел на приятели!

Вальо Д.В.
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2009.08.07
16:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пътувайки екскурзионно със семейството си из страната решихме да покажем на децата историческия град Панагюрище. Посетихме музеите и някои къщи,а също и местноста Оборище. Останахме с много добри впечатления от видяното.Вечерта се настанихме в хотел Каменград. Приятно ни изненада бързото и експедитивно настаняване от служителката на рецепцията. Вежливи и учтиви обноски имаше и останалия персонал.Хотела е чист, в добро състояние и предлага нещо в повече за двете си звезди. Тихо и спокойно беше.Обслужването е добро. Струва си да наистина да починеш на това място.

Стефка Ангелова2009.09.11 18:55
На 22.08.09г имаше чудесна сватба във вашия ресторант.Но някои неща развалиха настроението на част от гостите и искам да ги споделя за да няма и други разочаровани.Вилиците и чиниите на маса 1 с гостите от Пловдив бяха под всякаква критика.Вилиците бяха много криви и не беше вазможно с тях да се консумира.Виждала сам такива преди 20 години по заводските столове- ламаринени с изкривени зъби.Чиниите бяха от стола на Асарел с изпочупени ръбове.Част от столовете на масата бяха градински и не отговаряха на интериора на ресторанта и на рекламата в интернет.Друго много важно е покривката на младоженската маса- беше червена?!Защо?Това е сватба а не партийно събрание.Не мисля че 10м бял сатен струват много.Ние бяхме 111 човека.При предварителната уговорка обещахте да поемете 140.Ами ако бяха дошли всички?Къде щяха да седнат и с какво щяха да се хранят.Та вие нямате посуда и за 100 души.Пиша ви тези редове за да вземете всичко това под внимание.Все пак живеем в 21 век.Пожелавам ви от тук нататък всички да си тръгват доволни от вашия ресторант.
НИКОЛАЙ . М. В
отседнал Май 2008 за 3-5 дни по бизнес
2008.06.25
16:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА,Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ, ЧИСТО СПОКОИНО САМО КЪДЕТО ДЕЦКИТЕ ГРУПИ ВДИГАТ МАЛКО ШУМ В КОРИДОРА. ПО СТАИТЕ ИМА МАЛКО РАЗВАЛЕНИ TV, ИМА ЕДНО МОМЧЕ КОЛКО ПЪТИ МИ СМЕНЯШЕ,TV ОТ СТАЙТЕ, И ХЯМА КЛИМАТИЦИ; ПЕРСОНАЛА СА МНОГО УЧТИВИ ОСОБЕДНО БАР.И СЕРВ. КАМЕРИЕРКИТЕ ВИКАТ ПО-КОРИДОРА РЕСТОРАНТА НЕСТИГА ЧЕ НЕМОГАТ ДА ГОТВАТ НО И ПОСТОЯНО ЗАКАСНЯВАТ С ЯДЕНЕТО.

Валентин Д.В.2009.07.28 16:48
Бях през м.юли 2009г.бях командировка в град Панагюрище и отседнах в този хотел. Хареса ми.Не блести с екстри, но за 2звезди е чудесен.Ремонтиран основно,тихо,чисто и приятно.Персонала се старае, вежлив и любезен е. По същото време заварих футболистите на Берое Ст.Загора на лагер в хотела. Помислих си: щом и те са тук, значи нещата са добри. И наистина не се излъгах. А за архитектурата с тези огромни стряхи и направените по тях безброй лястовичи гнезда-нямам думи. И птиците избират хубавите места.Потвърждавам това и аз.При следващ път без притеснение ще отседна пак в хотел Каменград. Посетете го и Вие. Няма да съжалявате.
2007.12.19
20:35

ЛОШО,МНОГО ЛОШО!!!ЛИПСА НА ТИШИНА-СУТРИН КАМЕРИЕРКИТЕ ВИКАХА В КОРИДОРА ВСЕ ЕДНО СА НА ПАЗАРА!!!НЯМА ПАРНО -С ЕДНА МИЗЕРНА ДУХАЛКА УМРЯХМЕ ОТ СТУД!ОТ ДИСКОТЕКАТА ВЕЧЕР В СТАЯТА СТЕНИТЕ ВИБРИРАХА-ЗА ИЗОЛАЦИЯ ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ГОСПОДА!И СИ НАЗНАЧЕТЕ ПО-ОТЗИВЧИВИ РЕЦЕПЦИОНИСТКИ-НЕ ДА МЕ ИЗПРАЩА В 2 ЧАСА СУТРИНТА АЗ ДА СЕ РАЗПРАВЕМ С ШУМНИТЕ СЪСЕДИ ПО СТАЯ,НА НЕЯ ЗА КАКВО И ДАВАТЕ ЗАПЛАТА!!!!


Други хотели в ПанагюрищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share