вила Виктория, Троян

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    10.9 км
Троянски манастир
Ловеч    11.3 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    24.4 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    25 км
желая да следя тази тема за нови коментари
renka (1)
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2010.10.20
00:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"почивката в тази вила" може да ви развали ваканцията.
Първо ви подвеждат за капацитета на тази вила - тя не трябва да бъде за повече от 6 човека.
Състоянието й беше абсолютно неотговарящо на високите претенции в представянето - външната врата зееше когато е "затворена", а вратите към терасите са заключени и не могат да се отварят. Кухнята и оборудването е под всякаква критика.
По-лошото е, че ни оставиха без дърва за огрев и от съседите разбрахме, че това им е редовния номер.
Най-голямата изненада дойде когато си тръгвахме - тогава започна изнудването за още пари за несъществуващи щети, които сме причинили и отправяне на заплахи за побой ако не си платим ..

Борис Тонков
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.01.29
13:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз понеже съм дистрибутор и пътувам много и често ми се налага да спя по разни хотели. Преди няколко дена попаднах на тази виличка в Троян каквато не съм очаквал да има в такова градче. Обстановката е супер, персонала също...другия път като минавам по този маршрут пак ше спя там!
Препоръчвам ви да го посетите. Мисля че ще останете доволни.

Ангелова и компания
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.13
16:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

А сега по същество: Иванова (не мога да си позволя да те наричам госпожа, защото ти просто не си такава), не лъжи наивните хорица, поне съвестта ти да остане чиста донякъде. Научи се да броиш - дойдохме 6-ма възрастни с две деца на по 12 години, бяхме превели капаро 30 % от сумата, както ти поиска. За две нощувки ти платихме общо 328 (!!!) лева - по 18 лева за всеки от нас и 40 лева за два дни кухня (каква ти кухня бе - мивка и печка). И как ти хрумна, че има кафе-машина, че и сме я счупили - имаше един чайник, дето варихме пародия на кафе. Ако има кафе-машина, защо не я снимаш и публикуваш на сайта си, а. А и ако повредено имущество се заплаща тройно, защо не вземеш да купиш 3 кафе-машини с парите, които сме ти дали за повредената? И защо не споменеш, че ни изнудваше, като ни връщаше парите, след като знаеше, че няма свободни места в околността и ще се принудим да ти платим всичко, което искаш? Не лъжи, че си ми дала касов бон (ако имахме такъв, щях да го снимам и публикувам и него) - ти изобщо не дойде да си вземеш ключовете накрая, а прати някаква жена, точно за да не ни дадеш поисканата фактура. Какво доплащане, бе - 6 човека възрастни бяхме там - нито един не знае за такова нещо, просто защото ти каза, цитирам: "Плаща се предварително!". Не злоупотребявай с търпението на гостите си, защото те сами си казват истината. А и тези, които още не си прецакала, надявам се наистина да си вземат бележка и да не си провалят почивката на планина с гостуване в твоята вила. При положение, че в околността има невероятни оферти на по-ниски цени.

Скъпи потребители, вие преценете на кого да вярвате - на десетките недоволни посетители на вилата, или на наглостта на "гостоприемните" домакини.

Ирена Иванова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.03
15:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отговор на недоволството на г-жа Ангелова:
-г-жата беше предплатила за 6 човека чрез банката, а дойдоха 10 и ми каза,че ще платят на следващия ден.
-още същата вечер тази г-жа беше оставила кафе-машината включена без вода и когато ме повика миришеше на кабел и установихме,че е изгоряла, а в момента нямахме друга резервна, за да я заменим
-за доплащането за 4-те човека на другия ден ми каза,че имат останали пари само за пътя и ще ми ги изпратят до ден-два.След няколко дни ,след като не ги получих им се обадих, а тя ми отговори :"Не е луд този,който изяжда баницата, а този, който му я дава!"........с една дума ще има да чакам...
-касов бон се издава винаги за получената сума(а по желание на гостите и фактура)
Уважаеми колеги, уреждайте си финансовите отношения с посрещането на гостите си, не чакайте другия ден,за да не останете като мен на червено!

Дора Ангелова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.27
14:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм убедена, че всичко, написано в сайтовете за вила "Виктория", отговаря на истината. Ако решите да почивате там, сложете повече пари в джоба си, защото домакините на място ще ви информират, че кухнята се плаща отделно (между другото това е само печка и хладилник, няма кафе-машина, няма "пълно оборудване"), паркоместа не видяхме, а за фактура или касов бон забравете. А пътят дотам е четвъртокласен. Абе не си губете времето, ако имате алтернатива.

Петко Славов
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мноооого яка виличкааа! Починах си истински, защото е на тихо и спокойно място, аперативчето вечер пред барбекюто ми се услади както никога преди ........ няма постоянн обръмчащи автомобили, няма лудница от много хора, има тиха музичка, песента на щурците и птиците....и РАААААЙ! Препоръчвам тази вила на ценителите на красивото, удобното и природосъобразното!!!

Надежда Захариева
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.05.31
15:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не съм писала такива коментари, но сега се изкуших да споделя мнението си.

Идвали сме с тайфата няколко пъти вече в Троян, но такова посрещане никъде не ни е правено.
Най-напред хазяите ни посрещнаха с ароматен планински чай и ни подариха ръчно изработени сувенирчета и то с такова истинско добро чувство,че ти се приисква да останеш да живееш тук при тях, а по време на цялото ни пребиваване всяко наше желание беше удовлетворено.
Вилата е страхотна, триетажна постройка и най-важното със самостоятелна механа, в която необезпокоявани купонясвахме до ранните часове пред камината.
Още с пристигането си към обяд само като видяхме градината с барбекюто си рекохме "това е истината!" и естествено се развихрихме, а и времето беше прекрасно.......
Беше брилянтно изживяване!
Желая на всички домакини да станат такива готини като тези, защото това ще е само в плюс за техния бизнес!
Това е начина за създаване на редовни гости!
С най-добри чувства-Надя!

2008.01.04
23:31

Опасявам се че по-горния коментар е написан от собствениците. Не вярвам че някой веднъж посетил тази вила ще пожелае да се върне отново. Спестете си неприятностите! не посещавайте тази вила!

Димитър Димитров2009.10.27 17:49
За вилата какво мога да кажа.....все още не съм я посещавал,но не мисля че и някога ще стане.Собствениците се държат доста грубо със потенциалните си клиенти по телефона(за мен това е достатъчно показателно) и изобщо не искат да изслушат въпросите относно вилата зададени им към тях.Сега като гледам другите коментари доста неща ми се изясняват и се радвам,че аз и моите познати и приятели никога не са и няма да похарчат парите си във въпросната вила.Него правете и вие.
2007.07.19
19:28
коментар

Други хотели в ТроянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share