danidaniela (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.25
22:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много изоставен обект откъм интериор и състояние на стая, коридор и т.н. След като пътеката в стаята е с дупки, по-добре да няма пътека.... Банята не е пипана от десет години поне. Захабено е много. Гледайки снимките е хубаво, но пък и те са правени през 2007-ма... Подвеждащи са. Леглата са изключително неудобни и скърцащи при всяко обръщане. Към 2016-та състоянието на стаята и банята не съответства на цената. Не сме доволни. Напрегнахме се от "почивката". За пет дена веднъж се почисти и изхвърли боклука. Моето мнение е, че стаите и баните са за ремонт, както и за подновяване на обзавеждането.


polax (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.19
17:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам да споделя моето мнение за къща за гости Анчо.
Ще дам обективно мнение:
1) Местоположението е много добро;
2) управителката е много отзивчива и е приятно да се контактува с нея;
3) Стайте са малки, но все пак не се живее цял живот в тях
4) Не съм доволен от хигиената. За 6 вечери прекарани там отпадъците ни бяха изхвърлени точно 2ва пъти, като 2рия след разговор с камериерката. Кърпите по същия начин. Спалното бельо не го смениха, оправданието беше, че го сменяли на 5 дни.
Това всичко при положение че камериерките сновяха по коридорите и вдигаха страхотен шум.
Никак не съм доволен, следващата година ще отседна в друг хотел.

дани василева
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни млада двойка
2009.05.31
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година бяхме отседнали там,СТРАХОТНО хотелче. И тази година ще бъдем при тях,цените са изгодни,добро обслужване и идеална хигиена в стаите и хотела.

2008.03.10
16:26

Всяка година отсядаме в къща за гости Анчо в Несебър. Много сме доволни от условията и обслужването.Кухнята на ресторанта е отлична.Собствениците са мили и любезни хора.


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share