хотел Сплендид ***, Русе

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Басарбовския скален манастир
Русе    9.4 км
Ивановските скални църкви UNESCO
Русе    17.1 км
Средновековна крепост Червен
Русе    27.8 км
Пещера Орлова чука
Русе    28.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Александър Овчаров - Германия
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.07
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотел Сплендид със съпругата си три нощи в стая 111. Пристигнахме на 24.04.09 и си заминахме на 27.04.09.
Хотелът е за тези цени лош. По плочките дупки, вратите шперплатови, боядисани джаста-праста, смесителните гарнитури пластмасови. Въобще навява някакъв соц-чар на почивна станция на МНО, който са се опитали да премахнат с мебел, телевизор и евтин двоен креват - имам пред вид евтинията на качеството на матраците.
За същите пари - 50 ? на нощ бях само два дена преди това на Балатон във Villa Campana в Шиофок - има я в интернет. Няма сравнение. Не може и дума да става за сравнение. До тук как да е.
Закуската беше добра, сравнима с тази в хотелите в средна и западна Европа, но пък трябваше принудително да разговаряме с госпожата, която я приготвяше, тъй като логореята и беше явно присъща по рождение и имаше много да ни разказва. Не че беше несимпатична или не си вършеше работата госпожата. Напротив. Вършеше си я похвално добре.
Сега идва това, което ме отврати окончателно от въпросния хотел. В деня ня пристигането си бях с едни маратонки марка ЕСО - цена 119 ?, носени 5 - 6 пъти. Нямам повод да ги нося в къщи и ги бях купил само за каране на кола до България. Тоест не бяха стари. Но пък и възрастта им няма никакво значение, а фактът, че просто изчезнаха от хотелската ми стая номер 111.
Събух ги първата вечер и тъй като бях отишъл в Русе да си празнувам рождения ден, на втория и третия ден бях с други, подходящи за облеклото ми обувки. Като си тръгвахме натоварихме колата, която беше надлежно пазена на паркинга отсреща. В бързината не погледнах кое къде е. Ние пътуваме с много багаж. Оказа се при реконструирането на спомените, че обувките ми просто ги няма от първия ден след пристигането, тоест от 25.04. Аз междувременно не бях гледал къде са. Кой си проверява вещите в хотел дали са му на мястото, докато е в хотела! От София се обадих на бизнес партньора ми в Русе, който живее до хотела да отиде и да ги вземе, с презумпцията че все пак са забравени в стаята. Нямало било такива обувки.
На обаждането ми по телефона на рецепцията ми отговори троснато една госпожа нещо в смисъла: умрели били те за едни носени обувки! Аз запазих любезния тон, но и казах, че в случая тя трябва да държи страната на клиента. В интерес на истината в началото на разговора госпожата беше все пак любезна. НО накрая си се прояви мисленето и, което е несъвместимо със това на служителка на европейски хотел.
Излишно беше да и обяснявам, че парите за хляба, сиренето и тока и идват именно от него, от клиента. Та така.
Това са неща, които другаде няма как да станат! В България стават. Съжалявам много такива "хотели", в които изчезват обувки. Соц-атмосферата и пластмасовите кранове как да е ще ги преживеем! За кражбите няма нищо чудно за мене в същност. На тия, които знаят немски или английски и са любопитни - предлагам да видят мненията за българските хотели по морето и в планинските курорти. За да си закръглят картинката. Същата история. Да не се впускам, че няма нищо общо със Сплендид дори събитията да са аналогични.
Желая отговор от госпожа/господин управителя. С уважение А. Овчаров

Александър Овчаров - Германия2009.05.21 21:36
Обувките ми са се намерили два дни след като ми казаха, че нямало такива обувки. Та, все пак се намериха.
Благодаря и всичко хубаво.
Лара Иванова
отседнал Април 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.17
16:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ама извинявайте, то все пак си има ред!
В кой да е хотел не се влиза и разполага като в хан. Аз пък бях безкрайно недоволна, когато в хотела ми, не в този, в съседната стая се събра явно на разпивка цяла компания, в резултат на което въобще ние въобще не мигнахме.

kanefski (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.09.08
18:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

VNIMANIE,IZNUDVACHI V HOTEL SPLENDID -RUSE:

NAQ 05 . 09.TAZI GODINA BQH NAEL APARTAMENT,V HOTEL SPLENDID RUSE,DOIDOHA MI GOSTI,I DOLU NA RECEPCIATA SLUJIELKATA LORA ABADJIEVA ME NAKARAHA DA ZAPLATQ OTDELNO ZA GOSTITE,ZAEDNO V KOMBINA SYS OHRANATA NA HOTELA ,ZATOVA DAMI I GOSPODA AKO HODITE DO RUSE I RESHITE DA PRENUSHTUVATE MOLQVI SAMO TOZI HOTEL NEVI GO PREPORYCHVAM.,IZMAMNICI ,IZNUDVACHI ,I REKETIORI SA SLUJITELKATA LORA ABADJIEVA,ETO VI I LICHNIAT MI TELEFON ZA DA SE SVYRJETE SMEN AKO SE SYMNQVATE
0899-81-96-71=MALIN KONAROV

helena812008.09.30 13:50
За какво изнудване става въпрос?В ценоразписа е записано, че цената за един човек в апартамента е 69лева,а за двама в стаята, цената е 85лв.

Други хотели в РусеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share