Дунав Плаза Хотел ****, Русе

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Басарбовския скален манастир
Русе    9.5 км
Ивановските скални църкви UNESCO
Русе    17.2 км
Средновековна крепост Червен
Русе    27.9 км
Пещера Орлова чука
Русе    28.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gotinata2177@mail.bg
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.03.25
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наложи ми се да преспя на хотел в Русе. Гледах дълго в Интернет и се чудех къде?! Без да знам къде отивам ми препоръчаха хотел"Дунав". Качих ме се на такси,казах къде да ни закара, дори шофьорът беше приятен и ни показа входа на хотела. Влезнахме с леко недоверие,което в следващите минути беше разбито на пух и прах!
Имаше две красиви и приятни администраторки,който ни посрещнаха доста добре! Предложиха ни стандартна стая(72лв., като имах възможност да избирам с 2 кревата или със спалня), избрахме тази със спалнята, платихме си, издадаха ни сметка(като можеш да поискаш и фактура)и вече бяхме настанена! Имаше и апартаменти, но аз реших, че стндартна стая ни устройва!
Стаята ми беше на третият етаж,има асансьор, но аз предпочетах стълбите- те са просто невероятни! В стаята ми имаше освен спалнята: малка масичка,диван-легло(ако мога така да напиша), 2стола, голяма маса, на която беше телезивизора, климатик и имаше парно(мога да Ви кажа даже че беше доста топличко)! Имаше баня с тоалетна,кърпи и всичко останало,което може да Ви бъде необходимо!За чистотата да не говорим-беше перфектно! Съжалявам, че на другата сутрин имахме и закуска,включена в горната цена,но трябваше да пътуваме рано и за там не мога да дам мнение!
Искам да благодаря на персонала на хотела за приятното прекарване, което осигуриха на мен и приятелят ми!Горещо препоръчвам хотела на всички, които им се налага да пренущуват на хотел!
Освен това е точно на центъра на Русе, като излезеш има приятни механички, магазини, каквито искаш и просто всичко ти е "под носа".
При следващото ми ходене в Русе въобще няма да се чудя къде да отида!Ще посетя хотел"Дунав"с най-голямо удоволствие!

Готения Г.2009.07.08 13:30
Остана и да ням авсички тези неща, които описваш. Това трябва да го има всеки хотел... Кажи само колко ти олекно джоба. Там са едни скъпчии. Иначе хотела ие хубав, луксозен, но имат много слаб готвач. Не ви препоръчвам да се храните при тях, ако обичате вкусни храни. Неоправдано високи цени! съжалявам ако съм. Съжалявам, ако съм засегнал някого, но това е моето мнение.
Ваня Павлова2009.07.27 02:31
можеш да прочетеш и коментара ми за хотел"Билеви"!и да ги сравниш!
за точната цена не си спомням, но беше някъде към 76 лв до 80, за стаята, която описвам!
за по-точна информация, можеш да се обадиш на телефоните на хотела и да попиташ каквото те интересува!

Други хотели в РусеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share