Стела Марис Апартментс ***, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
сем.Кръстеви
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.07.25
20:23
коментар
сем.Цаневи
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.08
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 2 дни се върнахме от почивка в този много хубав комплекс и съм готов да споделя мнение за него. Още от вратата ни посрещнаха с "добре дошли" и момчето от охраната (което играе роля и на градинар, и на пиколо) ми помогна да пренеса багажа ни, а той не беше никак малко. Настаниха ни в запазения едностаен апартамент. За тези, които за пръв път са решили да отитад там на почивка, препоръчвам сгради 1 и 3. Сграда 1 гледа към Бела Виста и сутрин, до обяд е голяма жега (бори се с климатик). Но пък има чудесен изглед. Сграда 3 гледа към двора на съседния хотел АСТИ. Сграда 5 също гледа към този хотел, но към самата му хотелска част и сграда 5 е разположена по-ниско от сграда 3. Сгради 3 и 5 би трябвало да гледат към плажът на река Велека, северна посока и там въобще няма слънце, което в тези жеги е райско. Сгради 2 и 4 гледат към друг хотел - Даяна и там непрекъснато е жега. Южно разположение.
Басейнът е чудесен, с шезлонги, табуретки(могат да играят ролята на масички), чадъри. Работи до 22ч. Безжичен интернет има и в апартаментите, дори се ловят няколко мрежи. Цените в ресторантът са поносими, малко по-високи от тези в Синеморец, които пък от своя страна са малко по-високи от тези в Ахтопол. 100г. Пломари=6,40лв., 2л мин.вода=2лв. Но отношението на целият персонал е страхотно. Холът, заедно с боксът, е голям, широк (6м/3м), леглото в спалнята е повече от 2 персона. Кърпи и тоял. хартия се сменят всяка сутрин около 10ч., бельо - на около 4 дни. Във банята има сапун, шампоан, шапка за глава. Кърпите са 3 вида, т.е. в апартамент са 6 броя, по 2 от големи, по-малки и много малки. На ключът за апартамента има чип, с който се влиза в самият комплекс, има камери на доста места по оградата (свързано е със сигурността) и нещо за ценителите на природата - има жива, малка сърничка в двора, която е отглеждана от персонала. Препоръчвам го на всички. Догодина - пак сме там.

Семейство Николови
отседнал Юни 2009 за 2 седмици семейно
2009.06.27
10:00
коментар
Весела Сотирова
отседнал Юли 2007 за 4 седмици семейно
2008.07.29
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година почивахме там и мислим и тази да повторим (200. Относно отношението но собственика не сте прави. Д.Кулев е много разбран и услужлив човек. Без да се познаваме го помолихме да осигури гаражна клетка за АТВ машина. Никакви проблеми! Чисто, спокойно и качествено. А колкото за цените - в Синеморец има достатъчно малки хотелчет, тип къщи, където може да се почива и по-евтино. Да не забравяме и денонощната интернет връзка, така, че може и да свършиш някоя работа.Децата бяха много доволни,сърничката в комплекса - голяма атракция.

Любомира Денева
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.26
19:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

лЛично на мен хотелът ми хареса. Апартаментите са големи и има място за всичко.Реално погледнато с първоначалната инвестиция са създадени всички условия за комфортна почивка. Мисля, че с малко добавки този хотел би станал предпочитано място за почивка от доста хора. В повечето хотели от този тип по света почистването на стаите не е ангажимент на персонала, но за сметка на това, в апартаментите има метла, лопата и кофа с парцал за миене. Но не можем да не отбележим, че кърпите се сменят всеки ден. Липсата на всякаква посуда в кухнята би могла да бъде тема за размисъл на собствениците. Или поне в магазина към хотела да се продават пластмасови чаши, чинии и други. Да не говорим за кафе-машина (дори и шварц) или поне каничка за нагряване на вода. Барчето отваря твърде късно, а всеки обича да пие нещо топличко сутрин. Уважаеми собственици, поздравления за хотела! Направили сте много, погрижете се още малко за елементарните битовизми.

Илиан Господинов
отседнал Юни 2008 за 1 седмица с група
2008.06.23
08:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За нищо на света не бих се върнал там! Цените до небесата, хигиена - никаква (за една седмица, едно "чистене" на стаята), а за отношението на собственика да не говорим. Просто съм толкова разочарован, че няма на къде повече.

2007.07.31
13:14

и в какво точно се изрязява недостатъчната хигиена?пишете, че щях да правя резервация

2007.07.17
17:45

Съгласна съм,че цената е твърде висока.Да не говорим,че казаха че има посуда,която се изразяваше в две чаши за вода и хигиената не е на нужното ниво

2007.07.09
14:46
коментар

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share