вила Резос, Резово

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
micky7809 (1)
отседнал Юли 2015 за 3-5 дни семейно
2015.07.29
07:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След шестдневен престой в Приморско се отправихме към Резово за да се видим с нащи приятели.Попаднахме случайно във вила Резос.Настанихме се в уютна и добре обзаведена стая,която се почистваше всеки ден.Хазяите са приятни и гостиприемни хора.Дворът е страхотен:голяма беседка с диван,детски басейн,люлки и една лодка пригодена за детски игри.Предлагат вкусна домашна храна по избор.Предлагат разходки с лодка,атв-та и велосипеди.Не ни се тръгваше и горчиво съжалихме че сме си загубили времето в Приморско сред шума и многобройните хора.

ma plamen (2)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2012.04.23
22:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Във връзка с коментара на г-жа Самарова мога да кажа, че няма нищо общо с действителността. За тези 4 години, които ходим винаги стаята ни е бил почистена, спалното бельо сменено. Там се запознахме с разкошни хора, които търсят спокойствието и уюта. Първите 2 години бяхме като двойка с мъжа ми, след това продължихме да ходим и с нашето дете. Тази година отново ще сме там. Вяра готви разкошно, а Жоро е пич.Там човек наистина си почива, стига да знае какво иска. Миналата година бяха с нас и приятелско семейство, които чакат с нетърпение това лято. Г-жа Самарова не знае какво е изпуснала, но аз се радвам, че няма да видя такъв човек като нея там!

ma plamen (2)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2012.04.23
21:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ходим вече 4 години и пак ще ходим там. Супер е! Вяра и Жоро са много готини. Ако искате да си починете там е невероятно!!!

Росица Самарова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.15
11:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За 2 дни бяхме във вила Резос, но не защото ни я препоръчаха - напротив - а понеже така се случи в последния момент нямаше места, където искахме да бъдем.Не съм впечатлена от нищо, дори искахме да си тръгнем веднага, но бяхме дошли основно заради приятели.
Настаниха ни в мизерна стая с малък прозорец на първия етаж.За гарантираната гледка към морето и дума не може да става. Боклукът в банята не беше изхвърлен и общо като атмосфера обстановката е повече от окаяна и потискаща.
Пълно разминаване с обявените цени. Взеха ни 20 лв.на легло, а е обявено от 10 до 18 лв., така че стаята ни излезе 50 лв., защото ни взеха пари за 3-годишно дете. Наистина всеки има право да си актуализира цените, но все пак е редно това да бъде и в рекламата в интернет. Най-смешен беше мотивът за цената - толкова струвало в еди-коя си къща. А че условията не отговарят на онези явно не се гледа! Хазяйката е симпатична, но недоволството ни идва от хазяина, който гледа да те прецака на дребно, по селски!
Къщата се намира на края на селото, т.е. най-далеч от морето и до нея има основно тръни до кръста. В двора няма нищо освен четири железни стола от Комунизма. Като се разходихме из селото намерихме страхотни къщи на самото море с цени на половина! В селото има и тризвезден хотел-Панорама-там двойната стая с климатик и кабелна-не че са толкова важни, но все пак-е 60 лв., т.е.само с 10 лв. повече отколкото платихме ние! С две думи бих казала, че в Резово има страхотни хотелчета, но вила Резос не е сред тях.Не съветвам никого да отсяда там!

Йоана Терзиева2009.02.16 21:08
Много се радвам г-жо Самарова, че никога няма да Ви срещна там- във вила Резос!
За хазяина само ще Ви кажа, че ЕВАЛА му - мрънкащите турсити, които сами не знаят кви ги търсят в Резово, ги надушва отдалеч и знае как да ги изгони.
За вас - Панорама - приятно изкарване там на високи цени, смард от канали и развалена храна!
Ние си ходим в Резос всяка година!!!!!
Даниела Пенкова2009.07.22 21:45
Ние почиваме на вила Резос от три години и сме изключително доволни. Хазяите са много симпатични и мили, сутрин приготвят закуска пожелания и вечеря от вкусна прясна риба. Относно стаята действително има такава, но я дават в много краен случай, когато в селото няма никъде места за спане, а клиента държи да преспи в Резово. Вашият случай е бил такъв не знам защо се оплаквате. На нас също ни с е случвало да преспим няколко вечери докато се освободи стая, но това никога не е разваляло настроението ни. Стаите във вила Резос са много приятни с телевизор, хладилник и климатик. Някой от стаите гледат към морето, така че госпожо много зависи от гледната точка на човека. Моето семейство нямаме забележки и продължаваме да почиваме в Резос.
mira782010.07.01 13:49
Г-жо Самарова, няма да кажа уважаема и това е напълно умишлено. Направо съм шокирана от изявлението Ви, защото няма нищо общо с реалността. Аз и семейството ми сме едни от многобройните чакани и желани гости във вила Резос още от 2005год. Няма място на БГ черноморие където да ни посрещат с толкова любов, уют и истински приятелски чувства. Вяра и Жоро са едни от най-прекрасните хора, които съм срещала в живота си. Много се радвам, че през годините успяха да си отсеят гостите и човек да е сигурен, че отивайки при тях ще се запознае с прекрасни хора. В тази вила случайни минувачи отсядат изключително рядко. Явно не сте попадала никога на истинска мизерия, но ще съм щастлива да Ви се случи, за да можете да оцените къде сте била. Вярно е, че има една, две по-невзрачни стаи във вилата, но те се дават под наем само в краен случай и пак в името на доброто обслужване на клиента. Винаги когато сме били във вила Резос нито за миг не сме се почувствали прецакани, а напротив всеки път сме отивали при едни прекрасни приятели. Радвам се, че няма да посещавате повече Резово, това е място само за истински хора, които ценят други неща, а не леглото, банята и кошчето за отпадъци. Явно Вие не сте от тях.

Други хотели в РезовоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share