къща за гости Сириус **, Синеморец

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
xmapkob (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.15
16:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме вила Сириус в началото на август и останахме там 10 дена! Впечатленията ни са меко казано повече от добри. Всичко обявено от домакините на вилата в страницата отговаря на действителните условия.
Прекрасно място, за хора които харесват тихи и уютни места за почивка, места в които никой "не ти стъпва по ушите" и не ти досаждат с шумотевица и "велики музикални предпочитания". Интернет-ът ви прави причастен към вашите ангажименти(ако това ви е необходимо). Достъпът до плажните ви предпочитания(в реално време) е повече от богат - от пясъчната коса на Велека, през плажният лукс на Бутамята, до невероятната за днешно време "плажна самота" на Липите.
Домакините - неизбежният компонент в подобна почивка - допринасят за едно незабравимо прекарване на лятото с неустоимото желание да се върнеш пак! Дискретни и всеотдайни за вашите желания - те са една прекрасна компания и добър съветник за местата, с които искате да обогатите вашата лятна ваканция.

polina.dimitrova (8)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни млада двойка
2011.06.05
13:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела през юли 2010, намира се в чудесна местност, на края на селището, гледката е невероятна - гора, поле, птичи песни, въобще идеално за отмора. Домакините са много учтиви, стаите са чисти, има ютия и сешоар дори. Единственият недостатък беше, че в апартамента на 2-я етаж няма климатик, но това се преживява . До 2 от плажовете има около 15-20 мин пеш. Има и трети, много приятен, но дотам трябва с кола (5-10 мин).

TheSeeker2011.06.06 21:50
А вече имаме и климатици! Заповядайте отново
милена пеева
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.16
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място за почивка със страхотни домакини и обслужване! Спокойно и с безупречна чистота - на всеки три дни се сменят бельото и кърпите. В стаите има всичко необходимо за комфорта ви - от хладилника, кабелната ТВ и бързия безжичен интернет до плажния чадър и даже тестето карти! Да не говорим за огромната напълно оборудвана кухня с всякакви екстри - печка, микровълнова, кафе-машина, камина и пълен набор готварски принадлежности и прибори. А за по-активните има колела и фитнес зала за тренировки, тенис на маса или билярд. Не пропускайте да опитате овчето кисело мляко и зеленчуците, предлагани от домакините!

Катерина Механджиева2009.12.08 11:04
да беще наистина прекрасно място ходихме всяка година посетихме го и този месец декемжри но сме много разочаровани от обслужването хотела не беще почистен абе ужас нее като преди мн сме разочаровани от персонало който наемат
TheSeeker2010.01.20 22:34
Извинете г-жо Механджева , но вярвам ,че коментара който сте побликували не се отнася за нащата къща за гости Сириус в Синеморец.През периода посочен от Вас не сме имали гости,а и ващето име не ни е познато и не фигурира в регистрите и за минали години.Убедени сме ,че коментара се отнася за друг хотел.Съжаляваме ,че сте останали разочарована от почивката си ,където и да е било това.
С уважение:М.Вълчева- управител
георги грозданов
отседнал Септември 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.25
16:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

наистина прекрасно място за почивка.Стопаните са разкошни хора и се стараят да ви услужат с каквото поискате.В стаите има ютия,сешоар и плажен чадър освен всичко друго,реших да го спомена за да не носите багаж в излишък.

petia borisova
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.26
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

преди няколко дена се прибрахме от това прекрасно место.Препоръчвам хотела на всеки който реши да почива в Синеморец.Освен, че може да се насладите на тишина и спокойствие ще бъдете и добре посрешнати от стопаните на хотела - сем. Вълчеви.За тях мога да кажа че са стархотно мило семейство и им благодарим за прекрасните мигове в техния хотел.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share