Петьо Николов
отседнал Август 2007 за 3-5 дни семейно
2008.06.04
19:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пиша Ви отново, във връзка с мнението, че коментарът ми за хотел "Елица" е неуместен. Аз изразявам своето мнение и не ангажирам никого с него.Има много по добри хотели, което е факт, но има и много по лоши хотели, което е още по-голям факт. Нямам никаква връзка с персонала на хотела и не ползвам никакви дивиденти от това. В България е "прието" когато някой каже нещо хубаво за друг, да се смята, че той ползва някаква облага от това. Пак казвам доволен съм от обслужването и не бих променил мнението си.

2007.11.20
11:17

Почивахме това лято със съпругата ми в хотела. Очаровани сме от условията и отзивчивостта и вежливостта на персонала. Пожелаваме им все така топло да посрещат своите гости, да бъдат все така отзивчиви и любезни. Успешен зимен сезон и приятно посрещане на новата 2008 година. Да са живи здрави и много късмет. Надявам се догодина пак да ползваме услугите на хотела. Ще бъде удоволствие за Нас да се видим пак.

нели христова2009.11.10 15:52
незнам кои е доволен-аз сум ужасена,голиам студ беше вътре и биахме с деца сега са болни и ние също.

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share