къща за гости Вила Аламурови **, Своге

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
водопад Бовска Скакля
София    8.1 км
водопад Боров камък, Врачански Балкан
Враца    24.8 км
Вършец – минерални извори и балнеолечение
Враца    26.1 км
къщата-музей на Баба Илийца
Враца    28.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
desik88 (1)
отседнал Април 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.04.14
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ХОДЕТЕ
Къщата е ужасна незнам кой позволява въобще в тази къща да отсядат хора.Ако оцелеета и не ви помете влака попадате в къща където хигиената е под всякаква критика,стаите пълна мизерия/едната спалня е в коридора и през нея се стига в единственната баня/,в банятя е пълна скръб собственниците постоянно ви гледат в торбите и в ръцете и ви казват какво да правите и ви се бъркат в разговорите.Постоянно минават влакове и не може да се спи,,а навън внимаваите да не счупи някой пластмасов стол /на поне 10год/ че иначе трябва да го платите и за изпроводяк ви дават чувалите с боклука и ви казват да си изхвърлите защото са ваши и следователно за 15 лв на вечер не са длъжни да ви слугуват

Rada Anastasova (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни възрастна двойка
2012.08.19
20:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно беше прекарването ни във вила Аламурови.Стопаните на вилата са много гостоприемни,вилата е добре поддържана, много чиста, дворът е красив с много цветя,богата зеленина, асми-истинска наслада за очите. Само околната природа може да съперничи на прекрасно аранжирания двор.

azalia (5)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.02.29
10:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

вила АЛАМУРОВ...хм - място където може да се иде веднъж - повтарям веднъж! Не е крайно лошо, НО:
1. За да стигнете дотам, ще има да се въртите по пътя и почти е сигурно че ще пропуснете отбивката за вилата.
2. Като все пак влезете в отбивката за вилата ви чака изненадаааа - а тя е, че всъщност по никакъв начин не може да се стигне с кола до самата вила. Просто паркирате на края на един черен път и оттам пеша минавате по железопътен мост като много внимавате да не мине и влака в този момент - ама много внимавате. После след моста се спускате по едни стръмна пътека към вилата - трудно се носят провизии, деца, колички и тнт. Пълна идиотщина.
3. Стаите са много смотани - ужас. Имаше май само една по сносна - другите са трагедия.
4. Г-н Аламуров е Класически ДОСАДНИК. Имайте предвид, че още от самото начало до края на престоя ви ще ви предлага малоумния унгарски гулаш на жена му. Не е лош човекът, НО Е ДОСАДЕНННН!!!
5. Общата стая за престой и запивка е удобна, НО постоянно ще бъдете контролирани, ако не е постоянно - поне 3 пъти на два часа.
6. Тъй като вилата е до самата река Искър може да си вземете въдици, но това не значи че ще хванете нещо щото точно там няма как да стане, така че по добре си вземете повече бира и ракия.
ТОВА е от мен. Просто за разнообразие може да се нахендрите в тази вила. Единственото хубаво, е че е сравнително близо до София - към 50 км.

Ани Гълъбова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.18
19:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направи ми приятно впечатление .Вилата е невероятно място за почивка освен това имах възможността да се запозная със стойностни и ерудирани хора .Благодаря за чудестното им отношение


Други хотели в СвогеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share