семеен хотел Планински рай **, с.Шипково

Рейтинг:  2 star rating  1.5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    10.8 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    16.7 км
Троянски манастир
Ловеч    18.3 км
Клисура
София    22.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
eng.Kirilov (2)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.29
10:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да бягам ли, аз да не съм престъпник че да бягам, да не би да не съм си платил. Да избягах от мизерията и отидох на супер местенце близо до вас, и с радост ще помогна на всеки който се е подлъгал от името на котурката ви и иска да отиде на по -добро място.

eng.Kirilov (2)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.25
18:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещението на този хотел е голяма грешка. Още с влизането в стаята виждам убит скакалец който си виси на стената. Обслужването ужасно половината неща от менюто не се предлагат, всички сърдити и даже ти е неудобно да си поръчаш нещо. Издържах точно един ден.

p_kostovski2012.08.26 23:17
Уважаеми Господине, проблемът за еднодневното Ви посещение не е в нас, а във Вас: Първо- с идването си още от вратата казахте, че нямате пари, за да си платите остатъка от нощувките и наличните сигурно нямало да ви стигнат за разходите през деня. Второ- никой не Ви е обидил, нито нагрубил, дори когато бяхте забравили да поръчате част от вечерята си с някои особености по поръчката и от яд момиченцето с Вас обърна вечерята си нарочно и я разсипа по масата и земята! Трето- още на същият ден получихме оплаквания от съседните стаи, че вдигате прекалено много шум и няма контрол над децата с Вас. Четвърто-за освобождаването на стаята, ако може да се нарече освобождаване, защото избягахте рано сутринта,без да предопредите никой, след като дори и не си дадохте личните данни за регистрация при пристигането си.По правило е редно и задължително да информирате персонала за взетото решение да си тръгнете. Пето- абсолютно всичко, което има цена в менюто се предлага и го има в наличност!

Всичко добро и следващият път бъдете коректни, когато решите да избягате!
eng.Kirilov2012.08.28 18:46
ДО ОТВРАТ ХОТЕЛ
Написаното от вас е пълна глупост, аз не мога да си представя че някой ще ви повярва, кой отива на едноседмична почивка с децата си без пари, абе вие нормални ли сте. А размазания щурец в стаята, а това че няма интернет, а това че половината неща в менюто не ги предлагате, а това че никой от персонала не се усмихва. А кой е виновен че ни нямате личните данни, насила ли да ви ги даваме. А в интерес на истината нашите деца си легнаха в 22:00h но не можаха да заспят поне още час от шума който вдигаха по- големите деца навън! ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ОТГОВОР НА НЯКОЙ КОМЕНТАР ПЪРВО СИ ГО ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ ЧЕ САМИ СИ ПРОТИВОРЕЧИТЕ!
Ася Георгиева
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.04.28
11:37
коментар
Kameliq 78852011.08.04 15:00
отговор
г-жа ...................
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.08
18:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като природа си заслужава да посетите тази местност,но има някой неуточнени неща.Басейна в хотела не е с минерална вода и собственичката не беше никак учтива.Персонала в кафето беше много любезен.В крайна сметка цените за нощувки са прекалено високи за стайте които предлагат.Не правят намаление за деца,а за тези 20лв на човек ние посетихме 4 звезден хотел в Банско с вклучена закуска,басейн,сауна,джакузи и фитнес.

p_kostovski2012.06.30 00:06
Здравейте!
Г-жо, на нито едно място, и на нито един рекламен материал не е написано,че басейнът на хотела е с минерална вода.Според компетентните държавни органи „Кафето“ е категоризирано,като „Снек-бар“.Относно цените,трябваше да прецените предварително дали Ви удовлетворяват.Цените са посочени както в интернет, така и на рецепцията на хотела.Ако желаете разгледайте цените за нощувка на „Семейните хотели“ и тогава правете коментари.А относно цените за деца,такава е политиката на хотела,но и за това ако сте попитали със сигурност са щели да ви информират.

С пожелание да посещавате „Евтини четири звездни хотели “ с учтив персонал.
2007.10.24
23:07
коментар
isimeonova2010.06.06 13:28
отговор

Други хотели в с.ШипковоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share