хотел Гроди **, Стара Загора

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (5 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    11 км
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    20.5 км
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    28.3 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    32.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Мария Недялкова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.08.06
12:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела с приятели. Настаниха ни бързо и любезно. Не ползвахме храна, но позволиха да направим купона си в малката зала до рецепцията.Прекарахме чудесно.

разочарована
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с група
2009.04.14
13:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скоро правихме купон в този смачкан хотел . По предварителна уговорка и капаро бяхме запазили целия хотел със вечеря , което струваше по 20лв. за спане и 25лв. храна на човек. Първо храната не струваше нито като количество , нито като качество . Второ ,в стаите нямаше изобщо топла вода . Трето - персонала е дъртешки и некомпетентен. Та питам - Това ли е качеството , което трябва да се предлага в 21-ви век. Ако нямат възможност да обслужват клиенти - да затварят хотела и да не заблуждават хората !

Димитър Гинов
отседнал Април 2008 за 1 седмица с група
2009.03.02
16:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел 'Гроди' е страхотен поне за мен.Когато разбрахме че ще ходин отново на хотела всички се зарадвахме.Ходили сме там вече 3 пъти и винаги ни е харесвало.Аз незнам защо някой не го харесват,но аз и особено групата много го харесваме позволяват да си правим дискотеки в конферентната зала.В някой стаи няма телевизор затова те ни позволяват да гледаме на големия телевизор близо до рецепцията.Е само че когато утидохме за 2 път там нямаше ток в такъв случей и обхват.Препорачвам ви най-хубавите хотели: хотел 'Гроди' и СПА хотел 'Фея'.

Слави Славов
отседнал Август 2006 за 1-3 дни семейно
2008.06.10
14:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След сватбата решихме да направим кратка обиколка по интересни и близки места, тъй като търсехме работа за съпругата ми.
Предложиха ми хотел "Гроди" на Старозагорските минерални бани. Изтъкнаха ми предимства - басейн с минерална вода (безплатен за гости на хотела), плувен комплекс с мокър бар и т.н. Това ни прозвуча примамливо и на път за Стара Загора (където щяхме да оставим подаръците) минахме през хотела за резервация. Посрещна ни усмихната и спретната служителка. Обяснихме, че сме младоженци и че обикаляме насам-натам и че ни трябва хотел за уикенда. Държахме стаята да е със спалня. Имаха стая със спалня и тя ни даде ключ да се качим да я видим какво представлява. Стая 320 не че беше нещо особено, но имаше приказен изглед. Попитахме какво капаро трябва да оставим, но тя отвърна, че ни записва в тетрадката и в събота по обяд може да дойдем да се настаним.
В събота натоварихме багажа, качихме се в колата и потеглихме в посока Минералните бани... На рецепцията беше друга жена, която си чоплеше носа... Представихме се и и обясних, че имаме резервация за стая 320. Тя каза, че няма да стане, защото хората в нея са си удължили престоя. Аз и обясних, че това изобщо не ме интересува и е техен проблем, след като съм резервирал предварително. Съпругата ми се разстрои, аз вдигнах скандал... На всичко отгоре се оказа, че басейна с минералната вода е празен, но пък поне басейна на т.нар. "плувен комплекс" функционираше... 2 лв за шезлонг. Понеже така или иначе се бяхме настроили, дадоха ни друга стая - с две легла едно до друго... Останахме само за през нощта и на следващия ден се преместихме в друг хотел..
Няколко думи за стаята в т.нар. "хотел "Гроди"" - леко поизмазана стая от бивша почивна станция от недалечното минало, стара дограма, безвкусно подбран фаянс в мокрото помещение и задръстен сифон на пода... А, да... Оказа се, че за телевизора няма дистанционно. Потърсих го на рецепцията и изказах предположение, че след селските им изпълнения едва ли ще имат наглостта да искат да им плащам отгоре и за ползване на телевизор... Дадоха ми дистанционното без думи и без да искат пари.
Това екс-социалистическо "удоволствие" бе малко под 30 лева на вечер... Другият път - без тях!
Е, определено на басейна не беше зле, ама то като ти скършат кефа в началото ...

Анета Дикова2008.11.08 22:03
правихме сватба там.Отвратително и храна ,иобслужване ,и предварителни уговорки за спане и за веселие до сутринта!Половината от гостите трябваше да са в друг хотел ,което ни сервираха в последния момент.Сега правя сватба на дъщерята и не искам да си спомням за другата.Моля ви не ходете в Гроди!!!!
2007.05.29
11:15

hotelcheto si e mn. gotino koito otide nqma da sajelqva a koito e hodil da otide pak we )

Алекс петрова тенева2009.05.01 15:51
хотелат е мн як и басейна е супер и храната става аз като бях там мн ми хареса аз бях сас моите приятели там и си прекарахме върха

Други хотели в Стара ЗагораЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share