Xxxx (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.08.09
16:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
За съжаление за хотела не мога да коментирам, тъй като нямах възможност да го посетя, но искам да изкажа мнението си за хората, с които кореспондирах (предполагам са собствениците).
Направих резервация 2 седмици преди датата на настаняване. През цялото време дамата, с която кореспондирах беше изключително мила и любезна. Останах очарована от отношението й- по принцип рядко се среща подобно отношение.
Но за съжаление първоначалното ми впечатление се изпари, в момента в който деня преди да заминем, видях, че съм получила писмо, в което ми обясняват как няма как да ни настанят на заявената дата, тъй като нямат свободни места. А по принцип уж всичко беше уредено и с нетърпение очаквах престоя си в Равда, тъй като много я харесвам.
Можете да си представите колко нерви ми костваше в деня на заминаването си, и в пика на сезона, да успея да намеря свободна стая.
За мен подобно отношение е просто недопустимо! Дори не ни предложиха някаква алтернатива за настаняване на друго място!

vili_pv (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.30
09:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам на всички желаещи приятна почивка на море, да изберът къща за гости "Сияние"
Домакините са изключително мили, сърдечни и отзивчиви хора.
Стаите са чисти и подредени с вкус. В къщата е тихо и спокойно.
Не сме имали никакви проблеми нито при настаняването, нито по време на престоя, нито при напускането на къщата.
Изключително съм доволна и следващото лято пак там ще отседна със семейството си.

Ydet (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.16
18:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, не знам какви са тези коментари, но нямат нищо общо с действителоността. Случайно попаднах на обява за къща Сияние даже не мислех и да ходя на море в Равда, но се радвам, че се обадих през цялото време семейството се държа мило и добре с нас.Къщата е хубава и има всички удобства за приятна и спокойна почивка.Все пак не забравяте, че това как ще се държат с вас зависи от самите вас ако дигате шум и пречите на другите нормално е да ви се прави забележка. Пазарувахме си нормално хапвахме си в стаята и в нито един момент не сме имали проблем затова, че вкарваме храна или бутилки в стаята,а море без глезотийки няма. Моля ви не се подвеждайте от коментарите на хората всичко е относително. С една дума аз и моя съпруг сме доволни от почивката си в къща Сияние.

pepina (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.09
20:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора ако отивате на почивка в тази къща за гости има правилник:1)Там не се пуши.2)Никакво внасяне на бутилки -независимо какво,кола,вино и т.н.3)Ако пуснете климатика започват да ВИ предупреждават че се хаби много ток и го изключват.4)Дебнат те кога излизаш и кога се прибираш.5)Ако сте с компания никои няма право да влиза в стаята на другите дори и за една игра на карти.6)Ровят в багажа ВИ а после ти се караш със съпруга си че ти няма бикините и къде са?Вътрешен правилник има и то само какъв т.е нямаш право на нищо,няма двор снимката качена тук незнам от къде е .Всичко не можем да опишем но ако сте решили да си късате нервите и да се приберете с половината дрехи-ОТИДЕТЕ НА ПОЧИВКА ТАМ.

Донка Ангелова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.01
22:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса.Чисто, удобно и спокойно. Собствениците са чудесни. Другото лято пак ще отидеме там.

slavi ivanov
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2009.02.13
02:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е щумно и гадно в хотел Сияние,няма никакъв двор.Бяхме там със семейството ми и просто децата нямаще къде да излязат да поиграят,оградата е на 2 метра от къшата.Собствениците са некоректни ,нямам думи!!!

Екатерина Бъкличарова2009.08.01 21:11
Наистина е гадно, даже собствениците не знаят как да се държат с клиентите си. Както по български добре и учтиво ни посрещнаха, учтиви и любезни бяха и по телефона но накрая настъпи обрат )))) Извинете обаче хората отиват там да си почиват, а не да им крадат от скъпите им вещи в стаите,когато си приготвят стаите да гледат добре какво слагат.Надали някой ще се възползва от тяхните чаршафи например хахаха.Още като се настанихме нямаше горна калъфка за олекотеното и за трите легла в стаята,за щастие ние си носихме и затова не си поискахме. Но уви като си тръгвахме ни обвиниха че едва ли не сме си ги прибрали,забога това е безумие и ни караха да си проверяваме багажа. Това не ми се беше случвало до сега.
Мариана Дидова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.07
17:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Заслужава си.....за всички ,които се колебаят дали да отседнат там.Спокойно и приятно, изключителна чистота и уют на достъпна цена, много мили хора.

Дани Иванова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.07.09
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"Сияние" е хубава къща, която е направена с вкус на тихо и спокойно място. Не сме имали никакви проблеми от страна на собствениците, дори напротив-много добре ни приеха и изпратиха. Доволни сме. Заслужава си.

2007.07.19
23:23

Благодарим за мнението, но би било коректно да споделите и конкретните причини за да е наистина полезно за потребителите и да не се приема като умишлени нападки.

2007.07.19
14:40

Хотела е добър ,но собствениците са некоректни.


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share