ivkalmar (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.02
21:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е под всякаква критика-неподдържана,със съмнителна чистота и изобщо не отговаря на очакванията.Реално има 3 стаи за 6 човека.Останалата стаичка е за деца,влиза се полуприведен,а на първия етаж в коридора има още две легла.Врати,легла,гардероби-всичко скърца.Стопанка,която се разхожда по бански,ползва банята на първия етаж-това е една от екстрите.Басейна/който се пълни с вода от реката,защото тя няма водомер/има цифром и словом един шезлонг.За обурудвания кухненски бокс да не говорим--става с виждане.Изобщо съвет-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!


кремена големанова
отседнал Април 2007 за 1-3 дни млада двойка
2009.01.26
11:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

преди около година и половина бях в тази вила. не е лоша, но не се подлъгвайте, че има четири самостоятелни стаи. стаите са три, а т.нар. четвърта е преградена с "чаршавче" площадка от коридора. ние бяхме четири семейства, защото уж стаите трябваше да са четири, но се наложи едното да се настани в коридора


Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share