хотел Велена ***, Априлци

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (15 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
kameto_54 (2)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни семейно
2015.04.15
06:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме веднъж хотела и със сигурност няма да повторим.От това,което ни беше обещано почти нищо не се случи.За дете на три години трябваше да събираме леглата,за да спи между нас.Иначе услугата се заплащаше по 15 лева на вечер.Освен това,ако се внесеше легло няма накъде да се обърнеш.Няма никаква свободна консумация определят ти пакет,нещо като старите почивни станции.Добре с валчер ,сме но и той не е без пари,да си направят сметките.Децата до шест години във три,четири и пет звезни хотели се изхранват безплатно.Тука поръчах пържени картофки,за големите посетители имаше за детето не,те забравиха ли,нарочно не знам,на мен ми стана неудобно да капризнича.Предишната вечер му направиха пюре от картофи-намачкан картоф,без масло и мляко,студено добре,че не е капризно детето.Ние си му носехме,не е било гладно,но все пак.Хората пишат и за съществуването на паяжини в стаите,да има такива,но да не издребняваме.Персонала беше на ниво,и в любезността и в отказите.Пожелавам им да следят как се развиват хотелите и хотелските услуги.

danini232018.02.28 07:44
Здравейте,виждам отдавна е било когато сте идвали,съжалявам че престоя не ви е харесал.От 1-ви март 2018 собствениците и персонала са нови и бихме се радвали ако бъдете наши гости!
zenit-e (4)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.02.18
04:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се прибрахме от кратката ни почивка в северна България. Отседнахме във въпросния хотел и какво да Ви кажа, може би няма да има следващо наше посещение там. Първото, което забелязва посетителя е паркинга - кална полянка. Не е задължително да е асфалтирано, но поне можеха да нахвърлят камък и да го валират. Но както и да е, това е бял кахър.
Второ - стаите НЕ блестят от чистота, По ъглите има паяжини, в банята можеше да изчистят черното от фугите, но и това се преживява.
Трето - поддръжката не е на ниво, да не кажа, че хич я няма. Душа в банята пръска водата в точка все е хидро-мазажен панел. Някой беше боядисвал стаята, но явно не е могъл да премести малкото нощно шкафче до леглото. От зад сега стои старата боя. Над същото нощно шкафче има контакт, който е горял, но никой не му прави впечатление. Освен това двата контакта на които са включени телевизора и микро хладилника са почти целите са извадени от стената.
Давам огромен + за това, че собственици/управители НЕ позволяват пушенето в ресторанта. Храната сервирана ни за вечеря беше вкусна и с достатъчно количество.
Огромен МИНУС - нормална практика в ресторанта е да НЕ се издават касови бележки. Като си поискаш сметката ти дават едно хвърчащо листче изкарано на принтер и това е. На сервитьора не му стана приятно като го попитах дали им е включен касовия апарат и защо не издават Фискални бонове.
Пореден минус - закуската... Две филийки затоплени на скара, пет тънки резенчета "почти" шпеков салам, една кутийка глюкоза имитираща Мед, a черешката на тортата беше пакетче масло с изтекъл срок на годност (до 01.01.2015г.). Ние си замълчахме, но клиенти на съседната маса си поискаха друго масло и други филии, защото техните вече ги бяха намазали с това, на което вече беше изтекъл срока. Тъй като заведението Не разполагаха с друго пакетирано и им дадоха чинийка с два резена друго масло. По-лошото беше, че след това продължиха на другите да предлагат от въпросното пакетирано масло с изтекъл срок.

Г-жи и г-да собственици и управители, така НЕ се печелят клиенти!

tega (8)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.22
23:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е добро!Басейнът се отоплява и може цял ден да се къпиш.Закуските са оскъдни- единият ден две мекичета ,а на другият парченце баничка.

mama bozka (1)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни по бизнес
2012.04.14
19:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

в този хотел бях на работен семинар и останах очарована от гостоприемството, вниманието и загрижеността за всеки един проблем от страна на любезния хазяин. Благодаря им за грижите и вниманието с които ни обслужваха през целият ни престой. Ще препоръчвам това място и хотела на мои познати за всякакви поводи.

christa (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с група
2011.01.02
23:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме група семейни с деца за посрещане на нова Година.Хотелът е хубав,природата-прекрасна,но отношението на съдържателя беше под всякаква критика.Храната- с лошо качество,В новогодишната вечер получихме вечерята в 1 ч.-включително и децата.Наложи се да поръчаме поне по един сандвич за най-малките,за да не прималеят от глад.Някои така и не дочакаха баницата с късметите.Аз пътувам често и за първи път ми се случва да трябва да си платя чая на закуска,която е включена в цената на нощувката.Вентилацията в ресторанта е лоша-дрехите ни се просмукаха с миризми от кухнята и цигарен дим.
За 3 дни в стаите изобщо не влезе камериерка-подозирам,че такава нямаше.Кошчетата преливаха от боклук,а аз лично си потърсих метла ,с която да замета калта, неизбежно внасяна отвън с обувките .За хавлиите въобще няма да повдигам въпроса.За сметка на това всички си платихме пълния пакет,включително и за децата,въпреки предварителните уговорки за отстъпка от цената за децата под 14 год.Обяснението беше ,че заемат цяло легло.

dorry (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.10
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Превъзходно място, идеално съчетание на природа, климат, почивка, отдих и развлечения. Бяхме там от 06-09.08.2010г, семейно със съпруга ми и двете ни деца. Чисто, поддържано, басейна е много добър, ще го препоръчам на всичките си познати.

ivan sergeev
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2010.02.09
18:44
коментар
Иван, Ивайло и Таня
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.09
16:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място с невероятен собственик и персонал. Хотел Велена е идеалното място за почивка - стаите, ресторанта, басейна, сауната - всичко е на ниво.
А и природата е вълшебна.
Много ти благодарим, Иване за прекрасната почивка и топлото отношение.

Krasimir i Gery Varna
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.10.30
09:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е малак и много уютен,бяхме само за 3 дни но беше супер.не сме опитвали кухнята,но за стаите можем да кажем , че са супер и Иван които ни посрещнабеше много добар и гостоприемен.този е един от нубавите нотели в раьона.

Ивайло Иванов
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.25
22:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е мръсно. След като си платите входа, управителя ви съобщава че е забранено да се скача в басейна и да се пръскате с вода защото "трябва да долива по 3 тона на ден" Ако решите да се откажете пари не връщат.Манталитета е прекалено селски.

galina (1)
отседнал Април 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.04.29
21:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лошо обслужване в ресторанта, студена и бедна закуска без включена напитка и приготвена най-вероятно от предната вечер, студен ресторант, сауна с технически проблем, ТВ без програми, липсва гостоприемство и желание клиентът да бъде на първо място. Недостатъците се оказаха повече от очакваното!

Миро-Варна
отседнал Февруари 2008
2008.04.23
21:46

Хотела е страхотен Всичко е на ниво има си заслужено 2 звезди и според мен му трябва и третата Обслужването е перфектно персонала е много дрижелубен а за собстженика Иван/на който искам да благодаря за гостоприемството/ просто нямам думи.Който утиде там никога няма да съжалява.Също така и хигиената е Супер.Гостувайте там е Супер

2007.09.03
18:33

Всичко беше чудесно.Ще отида пак.

2007.08.26
21:12

Хотела е чудесен, стаите са много хубави и обслужването е добро. Със сигурност пак ще го посетим.

2007.08.02
22:53

басеийна е хубав,храната ми хареса,обслужването е добро,има свободни шезлонги за 2 дни престой ми беше добре-а бях и с дете на 4 год.

2007.07.22
00:27

ако търсите тишина и спокойствие, х-л "Велена" не е вашия хотел. най- вероятно ще се наложи да съжителствате с лагерници.ресторантът изглежда добре до момента, в който ви сервират прегоряла пържола или полусурова скара, единствено салатите са годни за консумация. няма да коментирам "топлото" обслужване. за 6 дни престой стаята не беше почиствана, кърпите не бяха сменени дори веднъж, въпреки напомнянето!има и ред други недостатъци, които оставям без коментар.


Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share