хотелски комплекс Балювата къща **, Трявна

 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
МАРТИН НИКОЛОВ
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.12.15
15:12
коментар
Иво Балевски2009.05.18 15:02
отговор
iva_d_n (2)
отседнал Април 2008 за 3-5 дни с група
2008.05.02
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратена, бясна и крайно разочарована съм. Преди малко се върнах от "Балювата къща". Бяхме група от 53 човека. Нищо от това, което човек очаква, не получихме. Настаниха ни в стаи, чиито дръжки на вратите бяха счупени и първата вечер част от групата спаха на отворени!!!(не на отключени, а на отворени) врати, защото и не всички ключалки работеха. Едната врата вдигахме нагоре, другата бутахме навътре и какви ли не магии още, за да успеят ключалките да проработят. Мислите си, че е случайно, но... се оказа, че майстор- поддръжка хотела няма от 1 година. До тук - нищо още. Хавлиени кърпи се раздават срещу подпис,а топла вода видяхме последната (пета) вечер преди тръгване. Храната не коментирам-вижте форумите. Ще си отядете на кренвирши, вафли "Лачита" и полуизгнили портокали за десерт. Рекламираният басейн е пълен с бутилки, гуми и ...жаби!!! И това не е всичко - влакът разтриса хотела, дюшемето скърца, а стените са от нещо, което в никакъв случай не може да изолира. Пък ако си мислите, че ще получите извинение от собственика, който живее там - о, хора, все още имало оптимисти в България. АКО СТЕ СИ ПЛАТИЛИ ВЕЧЕ - КЪСМЕТ и стискайте зъби, а ако не сте - не ходете, пестете си парите и нервите.

2008.03.06
22:52

Повече не смятам да ходя там - ЖП линията минава на буквално 6 метра от хотела, влакове на всеки час, звуковата изолацията на стаите никаква я няма - всичко се чува - от съседните стаи, коридора, ресторанта... Беше хладно и въпреки че си поисках, не ми беше даден никакъв отоплителен уред!!! В басейна циркулираше вода като "зелена боза"! За капак на третата сутрин от чешмата и душа текна кафява вода и след всичко изтърпяно едвам си върнах по-голямата част от последната нощувка, от която се отказах по разбираеми причини!


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share