хотел Чиплаков - Китен ***, Китен

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    0.5 км
На море в Лозенец
Бургас    3.6 км
Плажове в близост
Китен - Южен плаж
Приморско    0.1 км
Китен - Северен плаж
Приморско    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mucka (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.23
02:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста негативни мнения чета за хотел Чиплаков и искам да ги ОПРОВЕРГАЯ.С моето семейство от няколко години почиваме в хотела и сме натрупали доста негативни картинки за престоя на вероятно недоволните туристи на хотела. Неможе една закуска да спести обяда ,правят сандвичи по време на закуската за цялото семейство и обяда за плажа е готов.А като наближи часа за вечеря вече са пред ресторанта и чакат за да са първи ( защото ги е страх да не би да свърши храната и да останат гладни).За жалост това са туристите по черноморието. Много е лесно да се оплюе някой но първо трябва да се види как се е държал по време на престоя и тогава да пише.Искам да ВИ кажа че хотела е супер стаите са просторни ,тихи и е спокойно.А храната както и персонала са на ниво много сме доволни.Желая успех на сем Чиплакови и пак ще се видим

qnkars (1)
отседнал Юли 2015 за 1-3 дни семейно
2015.07.30
23:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Таза година посетихме хотела, като си платихме 3 нощувки, а ползвахме само 2. На никого не препоръчвам хотела- собственика е страшно арогантен и груб! Отношението му към клиентите е под всякаква критика и много просташко!Така, както крещя на нас, не се държи човек даже със животно! А все пак такива като нас му вадят хляба, нали?Дори и без пари да ни канят там, по-вече никога не бихме стъпили! Крайно време е българинът да се научи на обноски и уважение! После се питаме защо имало отлив на чуждестранни туристи! Докато има такива като въпросният господин нищо няма да ни е наред в България!

Dona Gabeva (1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици възрастна двойка
2014.04.26
18:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА Е ЧУДЕСЕН! ОБСЛУЖВАНЕТО Е НА НИВО! ХОРАТА И ПЕРСОНАЛА БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МИЛИ!КОМЕНТАРИТЕ ПО-ДОЛУ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИСТИНАТА ИЛИ ЯВНО СА МНОГО СТАРИ! ТАЗИ ГОДИНА ОТНОВО СЪС СЪПРУГЪТ МИ ЩЕ СИ ИЗКАРАМЕ ПОЧИВКАТА С В ХОТЕЛ ЧИПЛАКОФФ КИТЕН И ВЕЧЕ ИМАМЕ РЕЗЕРВАЦИЯ !НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ!
ПОЗДРАВИ ОТ САНДАНСКИ!
СЕМ. ГАБЕВИ

Vesela_i (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.21
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година посетихме с моето семейство Хотел Чиплаков - Китен и останахме очаровани. Отначало малко се притеснихме като прочетохме коментарите, но нямаше нищо такова. Хотела е близо до южния плаж, който е много хубав. Освен това в близост има детска площадка и е много удобно за семейства с деца. Храната е на блок маса сутрин и вечер и не е вярно че някой ти следи чиниите, можеш да ядеш колкото искаш. Стаите също са удобни, има телевизор, климатик, хладилник. Бихме посетили отново този хотел!

vanko2013.07.22 16:17
отговор
pepi (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.07.09
11:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете да ходите в този хотел.Отношението на собственика е повече от арогантно.Уж си плащаш храната ,а една леля постоянно обикаля и гледа в чиниите на хората кой колко яде.Храната е ужасна от типа на боб със салам ,който е останал от закуската,кренвирши и подобни буламачи.За една седмица престой не видях пържоли или риба ...абе гадна работа.
Собственика постоянно изтъква ,че тук било най -евтино.Какво ти евтино ....тоя не знае какво предлагат хората за същите пари.Мебелите са супер старомодни ,ако видите оборудването в баните ще паднете от смях.

alek9792011.08.01 21:54
на 100% съм съгласен. де да бях видял този коментар по-ранно, преди да платя за почивката. в момента съм в хотела и ми идва да си поискам парите обратно. даже нямам какво да добавя. но от всичко най-голямо разочарование е храната. под всяка критика.
Morphy822012.07.02 12:42
Просто много съжалявам,че посетих този хотел.Развалиха ми почивката и най-вече скандалния собственик и липсата на елементарно държане с клиенти.Има много други хотели в Китен.Хора бягайте далече от този хотел иначе курортчето е супер.Грешката ми беше че отседнахме в този хотел въпреки че видях коментарите,никакви добри отзиви няма за този хотел и противния му собственик.проблема беше че не го избирах аз,но пак ви казвам,по далече от и без това смешен като заглавие и персонал хотел.
Петя Михайлова
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2009.06.24
16:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете да ходите на почивка в този "хотел"!!! Миналото лято почивахме там. Разочарованията ни бяха много - първо не е на първа линия, както го рекламират. От терасата се вижда строеж на сграда. Стаите са тесни, неугледни и няма климатик. Топла вода след обед нямаше. Трите звезди, които има хотела явно собственика сам си ги е сложил.Това е най-кошмарната ми почивка. В закуската се включваше кафе, но не и сметана към кафето ако случайно си пиете кафето със сметана трябва да си я платите. А за "довиждане" се наложи да викаме полиция, тъй като собственика ни изнудваше да му платим една нощувка в повече. Бяхме резервирали стаята за 10 дена а я ползвахме 9. Наложи ни се да си тръгнем по-рано с един ден. Той вдигна скандал - викаше, обиждаше ни, заплашваше, че няма да позволи да напуснем хотела и държеше да му платим 10 нощувки, като накара свой служител да ни запречи колата, за да не може да тръгнем. Тогава повикахме полиция - изобщо кошмар!!! Не ходете там ако искате да ни си съсипете почивката и нервите!!!

Иван Иванов2009.06.25 09:19
Не сме доволни от почивката си в хотел Чиплаков.Хотела не отговаря на критериита за три звезди. Не е на първа линия - от терасата се вижда строеж. В стаите няма климатик.
Кремена Петева
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2009.05.17
14:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в този хотел!!! Миналото лято имахме нещастието да попаднем там. За съжаление резервирахме през интернет. Бяха ни разменили апартамента с друг. Обзавейдането е старо, а и климатик няма. Това беше най-ужасната почивка в живота ми. Пропуснах - в апартамент за 4-ма се полагат 2 хавлиени кърпи.

Караиванова
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2008.08.14
02:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година бяхме гости на хотела.
Изключително внимателен персонал, перфектен ресторант, много близо до южния плаж, идеално място за отсядане с дете.Единствено, което бих дала като препоръка е -обновяване интериора на стаите.

ТОНИ ТЕНЕВ2008.09.11 10:49
Не се лъжете да посетите хотел "ЧИПЛАКОВ" в гр. Китен. Той не отговаря на никакви звезди които изглежда собственика си е сложил. Стаите са за категория туристическа спалня а първата линия е трета като пред терасата ви се открива "прекрасната" гледка от новостроящ се хотел с една дума -мизерия.
2007.04.08
15:29

Minaloto liato biah v hotela Vi , spokoisvieto i vnimanieto koeto obrashtate na vseki me vpe4atli , az i moeto semeisytvo ve4e sme 4ast o t redovnata vi klientela , a i nai vajnotona strahotno mesto ste - 50 m. ot moreto. Pojelavam vi mnogo uspehi na zialoto semeistvo i mi paete sahtia apartament.
sem. Semerdjievi

гост на хотела 2009.08.10 11:08
Бяхме в хотела това лято.Ще се опитам да споделя плюсовете и минусите :
Плюсове - всички стаи си имат климатици,всеки ден чистят банята и пода ,на три дена сменят чаршафите ,пред хотела има детска площадка и е много удобно за деца,близо е до плажа
Минуси - при условие ,че си бяхме платили на база НВ ,което по стандартите на хотела означава спане ,закуска и вечеря ,ни накараха да си платим паркинга зад хотела -3 лв. на ден.Стори ми се дребнаво.Храната беше прясно сготвена ,но абсолютно всеки ден имаше таратор и десерт диня.Възмутително е ,че не смениха поне веднъж десерта или супата.Закуската също беше еднотипна всеки ден.Като цяло предлагаха евтина храна - евтино сирене ,евтини кренвирши ...

Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share