вила Алегра **, Синеморец

Рейтинг:  2 star rating  1.8 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0.1 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.4 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.9 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Viktoriq (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.03
14:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е ужасна!Тока постоянно спираше,нямахме топла вода и когато отидохме трябваше да изчистим,защото беше много мръсно.Хора не си давайте парите на този измамник ... през малкото време,когато имаше ток,беше студено,защото тези климатици не могат да утоплят помещенията .. общо взето ще стоите на студено и на тъмно!!!Повече няма да стапя там!

vitamin4oo (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.12.31
17:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Hora ne se lajete da doidete v taq vila nqma nishto hubavo nito otoplenie nito topla voda nito tok spira prez 5 min prosto e ujasno , nqma nikakva higiena , prosto nqmam dumi. Ve4e i pari da mi davat nqma da doida .......

Ваня-летуващ
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.08
10:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За да не ме разберат някои погрешно, с последното изречение в предния коментар имах предвид да не летувате в тази вила. По отношение на с.Синеморец само добри неща мога да кажа, особено за плажовете - тихи, красиви, чиста вода.

Ваня - летуващ
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.08
10:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Относно вила Алегра в Синеморец имам доста неприятни спомени. Там бяхме общо 8 човека, четири двойки познати за 6-7 дни през месец август 2009 г. Ползвахме двата апартамента на втория етаж, всеки апартамент има по 2 стаи и общо помещения с кухня. Дотук добре,но още при пристигането си почна разочарованието. Нищо не беше, както бе показано на снимките в интернет. Всички врати скърцаха и едва се затваряха и заключваха, включително и входната врата на апартаментите. Ползването на печката бе рисково, климатиците миришеха на неприятно при работенето им, контактите бяха необезопасени, понеже някои от тях бяха полу изтръгнати. Относно чистотата нямам думи. Като се нанесохме трябваше да чистим 1 час - хладилник с зловонни миризми, печка, баня. Хазяина се оправда, че същата сутрин се изнесли предните летуващи и нямал време да почисти. Барбекюто и около него е изключително мръсно, а полянката въобще не е както по снимките, а израсла с бурени и суха трева. Интернет ту имаше, ту не, а телевизора бе само един за апартамент в общото помещение, супер малък при това. Ето за това трябваше да платим по 45 лв на двойка. То толкова вече хотелите вземат, дори някъде с осигурена закуска и почистване на стаите. А същото лято приятели летуваха в Созопол за 25 лв на стая. Тук не сравнявам в никакъв случай курортите, а условията, за които плащаш за едното спане и къпане. Относно самия Синеморец съм доволна - малко и тихо местенце. Съветвам ви да не си запазвате места за летуване там.

КАТЯ ХРИСТОЗОВА
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.07.02
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е на спокойно място,ползвахме семейно апартамента на 1 етаж,мноооого е голям и просторен,има огромна веранда за купони,както и барбекю със всички удобства.6 човека спокойно могат да го ползват.Препоръчвам ви го!

Петър Дачев
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.03.19
13:03
коментар

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share