комплекс Орфей ***, Стара Загора

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    0.9 км
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    28.7 км
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    38.8 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    40.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
2007.07.16
15:21

Хотела е страхотен. Напрактика в Стара Загора няма хотел с по - добри условия от този. Държи цени като другите или по - ниски от тях, но условичта му са с класа над останалите. Условията заслужават повече от три звезди.

Кал Иванов2008.10.04 21:56
Хотела е доста добър и освен това е на центъра. И въпреки това е спокойно. Много чисто, уютно и добро отношение на персонала.Препоръчвам го.
Иван Иванов2009.05.21 13:11
За мен това е най-добрия хотел в стара загора, заради обслужването което правят. Цените са без конкуренция. Най-ниските за цялата област а лукса в стаите подарява двойно повече удоволстиве!
Деяна Бакалска2009.06.05 16:00
Хотелът е страхотен наистина. Бяхме там зимата на 2008 и наистина предлага супер лукс. Персоналът е учтив и всеки ден подменя хавлиите, бельото-както трябва. По време на престоя бехме динствените гости. Забележката която имам и нещото което ми напарви лошо впечатление е обслужването по време на закуска. Намръщена кака ни сервира, плюс това всеки ден едно и също без плод и право на избор. Наистина хотел от такава класа ... смешно е. Сигурно защото сме били единствени гости и персонала в кухнята е решил, че може да си го позволи... Всичко останало в хотела е супер, но съгласете се, че това прави лошо впечатление.
Марин Кръстев2009.11.08 16:42
И аз споделям мнението ти относно комплекса, но имам по- добри впечатления за закуските и като цяло за обслужването в ресторанта. Често отсядам служебно и дори каня клиентите си на срещи там, кухнята им е страхотна, обслужването е на ниво, а цените са доста приемливи. Като редовен клиент се радвам на специално отношение. Персонала винаги е бил много мил и очтив. Наистина се чувствам уютно там.
Mihail Georgiev2009.11.11 18:44
Хотелът наистина е невероятен!Стаите са луксозни,винаги добре почистени.Приветлив персонал.Миналият месец,бяхме отседнали със съпругата ми там,и наистина много ми хареса,а по нейно мнение,също много си го бива!Аз ли1но не съм от Ст.Загора,но с колеги и приятели обсъждаме варианта,да празнуваме Нова година в ресторанта-обслужването там е на много високо ниво,а кухнята е просто прекрасна.Едната вечер вечеряхме там,и останах много доволен!Ако бях от града,щях да хапвам там,содта често!Страхотен хотел !Със страхотно обслужване! Посетете го и вие!
Спас Андонов2009.11.11 18:58
Страхотен хотел,страхотен ресторант.Мои познати празнуваха там рожден ден,наистина ресторантът е годен за организирани събития,капацитетът му е голям,сервитъорите са приветливи и учтиви,храната е вкусна.Като цяло-всичко е чудесно!На рецпията бяха много учтиви,наложи се да почакаме,докато ни настанят,но всички се погрижиха чакането (30 мин.) да мине в удобство.Стаите са невероятни,незнам на кого не би му харесало да отседне в "Орфей".
Стоян Димов2010.03.10 17:13
Хотел Орфей в Стара Загора предлага отлична услуга за цената, която иска.Условията,които предлага - комфорт, тишина, дискретност, услужлив персонал, който не следва книга с правила и прави компромиси, когато се налага.

Аз лично го препоръчвам горещо

Други хотели в Стара ЗагораЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share