вила Зеленика, Синеморец

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Enni (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.14
10:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Преди седмица се върнахме от почивка, която прекарахме във вила "Зеленика" в с.Синеморец. Искам да споделя впечатленията си с бъдещите гости на това чудесно място! Всички условия, описани в сайта на вила "Зеленика" отговарят на действителността. В стаите се поддържа идеална чистота, обзавеждането е свежо, практично и удобно. Всяка стая разполага със тераса, на която има сгъваеми простори (не висят дрехи по терасите).
Кухненския павилион действително е оборудван със всичко необходимо за приготвяне на всякаква храна, както и с нужните посуда.Страхотно удобство са миялната и перална машини. Студена вода и кафе по всяко време!
В двора има обособени различни кътчета за отмора - шезлонги, хамаци, градинска люлка. С една дума, доверете се на описанието и снимките, публикувани в сайта на вилата.
Хазаите са изключително дискретни и тактични хора, съобряазяващи се с гостите си.
Тихо, спокойно, приятно - чудесно място за почивка и за възрастни и за семейства с малки деца!
Препоръчвам Ви го, ако искате да останете доволни от почивката си!

peteto (4)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.07.11
23:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
вчера се върнахме от вила Зеленика и въпреки че й го казах лично, искам и тук да изкажа комплиментите си на милата и изключително отдадена на своите гости собственичка Пепи.
Вилата е уютна, стаите се почистват изрядно и редовно, има много зеленина, помислено е и за най- малките гости- има пясъчник, люлки, поляна за тичане и игри; лятната кухня дава възможност да се почувстваш като у дома, като сготвиш любимото си ястие, а наличието на пералня, която се ползва свободно от всички гости, пести от ценното време, което можеш да прекараш на плаж, вместо да переш на ръка.
Ако мога да обобщя- съгласна съм с един от по- долните коментари- че ако имаше повече такива местенца с повече такива собственици- които знаят колко важни са всъщност малките неща и че те карат хората да се връщат отново при тях- българският туризъм щеше да е на много по- високо ниво...
Желая на Пепи и Венци всичко най- добро и се надяваме догодина да се видим пак, този път дано да е за повечко!
Поздрави
Петя

Liuba (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.05
15:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Твъре некорекна се оказа госпожата при която си резержирахме две стай за месец Септември.
Първо и се обадихме по телефона да я попитаме дали има места за Август и тя каза че всичко и е заето но за началото на м.Септеври ще има и ние се съгласихме.Пратихме и капаро от 200лева
И какво става днес на 05.08.2011г.обади ми се по телефона лошо настроена и ми каза че отменя резервацийте ни,попитах я поради каква причина но тя не ми отговори и ми затвори телефона.Наложи се да и се обадя пак да си пойскам капарото и неустойката.
Преценете си дали ще се доверите на такъв човек,при положение че вече сте се разбрали и се е минало месец от както сте си резервирали местата.
Много съм разочарована от тази жена

bourgas14472011.08.09 00:30
Здравейте колега,
Като продължавате да пишете негативни неща за вила Зеленика и нейните собственици, мисля че не си запълвате вашият хотел, а моята вила е пълна. Каквото и да пишете не можете да отречете, че нашият имот е един от най-хубавите в Синеморец с голям двор, градина и много зеленина.
А този сайт не е много актуален след като всеки може да се регистрира под фалшиво име и да пише нереални неща.
От мои постоянни и бъдещи клиенти разбирам, че ни намират и четат за нас отзиви във форумите, където всичко е действително и реално.
Няма смисъл да продължавате да пишете, защото не можете да промените нашият имидж, който се гради вече 7 години от наши постоянни клиенти и техните познати, роднини и приятели.
Петранка Начева - собственик на вила Зеленика
ninela2011.08.19 13:31
Преди две години бях във вила Зеленика. Много ми хареса. Спомням си, че при заминаването ни с моята приятелка, заваля проливен дъжд и госпожа управителката ни заведе до спирката с колата си. Много добро обслужване, акуратност от страна на собствениците и спокойна семейна атмосфера. Съжалявам, че тази година няма да мога да бъда в Синеморец, но догодина ще направя всичко възможно отново да се върна на това приятно място. И то отново във вила Зеленика.
А на госпожа Петранка специален поздрав от нас-Нина и Саша.
bourgas14472011.08.20 01:39
Благодаря за поздравите!
Много се радвам, че не сте ни забравили и сте останали с такива добри впечатления!
Очакваме ви!!!!
Петранка и Венцислав
Ralica_D (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.26
21:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път почивахме семейно във Вила "Зеленика" в Синеморец и мога да кажа, че наистина се чувстваме отпочинали.Приятно сме изненадани, че и у нас има хора, като Пепи и Венци, които знаят как се прави семеен бизнес.Такава зеленина, уют и тишина не се срещат всеки ден и ако има здраве и живот ще се връщаме там още много пъти.Ако има повече хора като собствениците, вероятно повече ще са и българите, които ще изберат родното.

bourgas14472011.08.20 01:42
Благодаря Ралица!!! Вие оставихте частица от вас в нашите сърца!
Пепи и Венци
janu6 (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.06.22
17:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Аз и моя приятел изкарахме прекрасно във вила Зеленика. Изключително доволни сме от посрещането и като цяло от целия престой там. Стаята, в която бяхме беше страхотна, чиста и с тераса, която гледаше към гората и вътрешния двор (номер 5 - препоръчвам ви я). Сприятелихме се със собствениците Пепи и Венци, които бяха много отзивчиви. Възползвахме се от барбекюто и си готвихме в кухнята, а после на ракийка и салатка отвън. Нямаше никакви змии, както чета от коментарите по-долу,а и кафето много ни хареса.
Много сме доволни и пак ще отидем там.
А за Синеморец, който не е ходил нека да го посети - страхотни плажове и невероятна природа. (Препоръчваме ви и бар "Кораба" на северния плаж.)
Поздрави от Жана и Тони

stanislava (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни семейно
2011.06.16
22:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ZDRAVEITE,

Iskam da predupredia vsichki badeshti gosti na vila zelenika,
za problemite,na koito mogat da se nataknat vav vila zelenika i da si provaliat vakanciata,podmameni ot niskite ceni,koito sa obevili v saita im,da ne praviat kompros za uslovia,udobstva i dr.zaradi niski ceni, zashtoto evtinoto vinagi krie riskove, i vinagi izliza po skapo.
podmamen ot niskite ceni i uj otlichnite uslovia i az zavedoh semeistvoto mi, sapruga i dve malki deca,no shtom pristignahme i problemite ni zapocnahme, posreshna ni niakakav gradinar i kaza ,che sobstvenichkata spi i ne znae, koia e nashata staia.naloji se da izchakame do kam tri chasa sledobed da se sabudi za da ni nastani, a chakahme okolo tri chasa.razocharovahme se mnogo,staiata beshe mnogo malka ,tiasna i zadusna, a i zle pochistena,baniata beshe mnogo mrasna, da ne kazvam gnusna.pokanihane da piem kafe i sok da se osvegim,a kafeto negarska pot,za naturalniat sok i duma ne moge da stava,palna pomia.izkarahme noshta niakak si i na drugiat den si tragnahme barzo, zashtoto ni kazaha sasedite po staia,koito sashto si tragvaha,che tiahnoto dete e shtialo da go uhape zmia v dvora, izpalziala , naviarno ot blizkata gora. mili hora,ako ne iskate da vi spoleti nashata uchast, ne pravete kompromisi sas sebe si, zashtoto niskite ceni vinagi vodiat do nisko kachestvo,i dori i do kompromis za zdraveto vi.

bourgas14472011.06.19 23:50
Здравейте,
Господине, бихте ли се представили лично с вашите три имена. Моля, напишете датите на вашето пристигане и заминаване и опишете стаята в която сте отседнали /изглед,обзавеждане/, както и нейният номер. Така вашият коментар ще бъде достоверен.
Петранка Начева - собственик на вила Зеленика с.Синеморец
bourgas14472011.06.26 00:39
Здравейте уважаеми колега и конкурент,
Това не е начина като напишете пълни лъжи за вила Зеленика да си запълните вашият хотел. Трябва да се конкурираме в обслужването и предлаганите услуги на нашите гости. А това става като влагаме цялата си енергия, много труд и средства за НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТА.
Затова моята къща е една от най-посещаваните и има клиенти във всеки сезон от годината. Моите клиенти идват от години подред, като се увеличават с техни познати, роднини и приятели.Така, че няма кой да повярва на вашите измислици. Всички са убедени лично в качеството на предлаганите услуги.
Петранка Начева - собственик на вила Зеленика
kozvasago (0)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни семейно
2011.06.13
23:51
коментар
bourgas14472011.06.19 23:54
отговор
bourgas14472011.06.26 00:40
отговор
zarolina (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2010.02.11
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме с детето и приятели там през 2008 г, беше много приятно, домакините всяка вечер палеха барбекю с дървени въглища, а ние си хапвахме и пийвахме в просторния двор, детето ни си играеше на пързалката и люлката с други деца, въобще - най - доброто място за семейства с деца. Стаята ни имаше и изглед към морето, почистваше се всеки ден - препоръчвам го на всички, които търсят спокойствие и уют!

s-vo DIMITROVI
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.16
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

благодария за гостоприемството супер сте сте дойдем отново много усмивки от ВАСИ,НИКИ,ВЕСИ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДАРАВИ ;

милан роячки
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.17
13:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше страхотно на вила Зеленика.Всичко там е супер ,а
най-хубавото е ,че е близо до гората.От горската пътечка излизаш направо на плажната ивица-две в едно.Препоръчвам я на всеки ,особено на семейства с деца.

CVETELIN GACHEV
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.18
16:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ВИлАТА И ХОрАТА СА СТрАХОТНИ ТОВА Е НАЙ ХУбАВОТО мЯСТО ЗА ПОчИВКА ПОВЯрВАЙТЕ мИ ВСИчКО Е мНОГО чИСТО И ПрИЯТНО чИСТИ СЕ ОСНСВНО ПрЕЗ ДЕН

Maya Gopova (1)
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.06
16:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е страхотна. Стаите са светли, слънчеви, просторни и комфортни, обслужването е на ниво. В двора, който е доста голям има детска люлка и пясъчник, има и барбекю обособено като отделна от вилата постройка, напълно оборудвано с домакински уреди (мивка, печка, миялна машина, кафе машина, тостер, ел.скара, пълният набор прибори и посуда, санитарен възел). Барбекюто се пали всяка вечер и е на разположение на гостите.Домакините са изключително любезни и отзивчиви. Почивката ни беше страхотна.

Anna Angelova
отседнал Септември 2007 за 3-5 дни семейно
2008.08.04
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше миналата година в края на лятото. Домакинята е много гостоприемна. Ловихме риба и прекарахме много весело. Благодаря!


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share