one1bg (1)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици семейно
2010.06.15
23:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Намерихме Хотела През 2008 ,когато беше публикуван в Няколко Дизайн Списания като Бутиков Хотел .Веднага се заинтересувахме и започнахме да четем отзиви и да събираме инфо.
Бяхме приятно изненадани от цените ,защото Аз мога да го сравня с Два Други Бутикови Хотела :
Хотел Модус Варна:ЦЕНИ ОТ 110Е за единична стая

и Хотел Лъки Банско !!!КОГАТО НЕ Е СЕЗОН цените започват от 40Е за единична -когато Е сезон цени под 90Е няма .
Цените бяха даже по -евтини от Повечето Реномирани Хотели в Созопол.
Резервирахме и отидохме за първи път 3-12 Август 2008
Взехме Стая с двойно легло .
Хотел:
Много добро панорамно разположение:от всички балкони имаш прекрасна гледка към морето.Паркинг с електронна ограда,Прекрасен басейн с Джакузи и удобни дървени шезлонзи със възглавници.
Гръдска градина на етажи издържана във хоросанено бяло с много зеленина ,където през жегата доварът държи хладно и е чудесно място за кафенце.
Фоайето е приятно и ужутно.Нормално почти винаги има някой от собствениците ,който са много мили и симпатични хора ,което придава на хотела уюута ,както както когато си на гости ,но без да те натоварва с прекалено присъствие или следене.
Прекрасно светло стълбище с много елегантни лампиони и големи витрини към басейна и колкото повече се качваш нагоре ,толкова повече се радваш на хубавото място и на стаята или студиото ,което те очаква ,за да си починеш и да му се насладиш в истинския смисел ,защото е голяма рядкост да имаш толкова достъпна цена за такова Бижу на архитектурата и дизайна и то без да е обсипан с кичозни добавки или развален от лошо изпълнение.
Стаите:
Нещо ,от което ние сме възхитени е моделът на стаята и банята ,който са много лесно почистваеми и въпреки ,че всеки носи по малко пясък от отсрещния плаж ,Не се получава Ефекта Плаж в стаята или т.н.Пясъчник
Много хубава минималистична архитектура и мебели ,който са с идеята да не ги забелязваш и да са едно с пейзажа ,а не да те натоварват.

Климатик -жизнено важен и хубаво ,че е качествен и затова безшумен.
Плазмичка ,малка и кокетна-усещане на мини лукс.
Балкон със страхотна гледка и много функционален със простор за сушене на дрехи .
Баня:
Много добре измислена.Луксозна.Просторна ,а Душа тип пролетен Дъжд е един от хитовете за всички времена .
Много добре измислен умивалник ,когато трябва да измиеш бански или нещо такова.
Много удобни и меки кърпи.
Всички необходими принадлежностти.
Душ гел/шампоан/балсам/сапун
Спалня:
Ненатрапчива светлина от ламбите
Удобни легла
Хубаво разположение към прозорците.
Чаршафи-Меки и чисти
Страхотна гледка и светлина ,без да могат да те зяпат отвън.
Много витрини и прозорци ,но със затъмнени стъкла и дървени щори за през нощтта.

Ние ходим от 2008 само в Логатеро и въпреки ,че обиколихме и Северното и Южното Черноморие От Дуранкулак До Резово през всички малки градчета и селца ,като не изключваме и големите корорти . Не намерихме място където да се чувстваме толкова добре и необременени както в Логатеро.
Във всички други места много от който с по 3,4,и даже 5 звезди Всичко стига до звездите на входа.Писнало ни е от лошо качество на баните на хотелите ,мръсотия ,хотелиери ,който смятът че си им длъжен ,Измамници на дребно ,който ти надписват сметката в ресторанта на хотела .Подмазвачи или клюкари ,който ти се лепват и няма отърване .
Истинската почивка е да забравиш ,че имаш проблеми ,а не да се върнеш от нея с психическо разстройство .
Това е моето и на мъжа ми искренно мнение и сме взели под внимание всички фактори ,който биха подразнили нас и другите почиващи ,който са избрали този хотел.


Нашата стая със Стъклена Баня Цялата е в Прозорци и Страхотен Балкон Банята със вдигнати щори
Мариела К.
отседнал Юни 2008
2008.07.18
12:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително стилен хотел.Едно от най-добрите места за почивка в Созопол.Прекрасни домакини ,прекрасен персонал ,всичко на ниво!! Пожелавам много успехи на собствениците.

Bastardo The Great
отседнал Юли 2008
2008.07.07
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Великолепно място! Харесах с хотела по снимки в интернет, но определено на живо е дори по-добре... Дано повече БГ "хотелиери" започнат да проявяват такъв приятен дизайнерски вкус!

Kapitan4e 11
отседнал Юни 2007 за 3-5 дни семейно
2008.06.26
20:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-хубавото местенце! Тази година отново ще бъдем там. Дано всичко си е както преди. Собствениците са големи сладури.

МАГИ ГЕОРГИЕВА
отседнал Юли 2008
2008.04.14
11:17

2007 г.не успях да спя в хотела понеже нямаше свободни места за това лято вече съм си резервирала- РАЗКОШЕН ХОТЕЛ,ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА И СУПЕР ДОМАКИНИ

2007.09.02
13:54

Това е хотелът в който прекарах 80 незабравими дни.Тук щте ви посрещнат винаги с усмивка и "Добре дошли!".Собственицците на този хотел са едни от наи-прекрасните хора в гр. Созопол!Пожелавам на всеки да отиде в този хотел и да види красивият дизайн,които е създаден не само отвън,но и отвътре и да се увери сам в неговите стил и красота! Пожелавам на собствениците много здраве,успех в бизнеса и много клиенти.

2007.08.18
17:13

Не съм виждала скоро толкова стилно място.Всичко е издържано в такъв перфектен стил,че ти се иска да си останеш там.Изчистеният интериор,съчетанието от цветовете и красивите мебели създават невероятно приятно усещане.Поздравления за дизайнера,успех и естествено много клиенти!


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share