хотел Варшава **, Златни пясъци

Рейтинг:  2 star rating  1.5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Златни пясъци
Варна    0.6 км
Аладжа манастир
Варна    1.9 км
Плажове в близост
Златни пясъци - Централен плаж
Кранево    0.6 км
кк.Чайка - плаж Кабакум
Златни Пясъци    2.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
CvetimiraVelikova (1)
отседнал Август 2021 за 3-5 дни с приятели
2021.09.01
10:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше мръсно,особено за банята нямам думи ,чаршафи ,хавлии..Направо да те е гнус да легнеш и да се изкъпеш .Водата е хладка,дори не можеш да се изкъпеш като хората ,имаше етикет на тоалетната че е дезинфекцирано ,а беше пълна мизерия .Платихме за олинклузив ,а храната беше еднообразна ,воднисто кафе ,воднист сок по зле и от степче.Нямам думи няма да стъпя повече,съжалявам защо съм си дала парите.Този хотел няма и една звезда...

Даниела ИВАНОВА
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.06.13
22:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно съгласна съм с Ивайло ! Този хотел е отврат ! На никого ня юма да препоръчам . Само да обясня , че взех двойна стая за мен и моята приятелка на първи етаж . Нямаше почтии нищо . Само 2 легла и тераса + баня . Та банята също беше с лоши условия . Кърпите не бяха изпрани , а чаршафите бяха мръсни . По леглата имаше ръждиви места и в хотела нямаше топла вода ... Храната беше едно кебапче и малко пюре !!! Това храна ли е ??? Няма никакви основни условия за живот ... НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ !!!

mili2010.04.22 17:23
Толкова ли много е зле аз ще ходя там на екскурзия Незнам по снимките ми се вижда много хубаво, надявам се да си прекараме наистина добре
barona111 (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.10
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много лоши условия несъобразени с цената на стаята, избрах хотела единствено защото трябваше да пренощувам някъде, никога не бих се върнал там и също така не препоръчвам на никого да стъпва в този така наречен "хотел". Платих 80лв. на вечер за една стая с големината на асансьор и в койато нямаше елементарни условия за живеене- нито климатик, нито телевизор, да не говорим за хладилник или някоя друга екстра. Персоналът не беше на ниво, асансьорът се развали 2 пъти за 2 дена(а моята стая беше на 9 етаж!!!!) На капак на всичко и първата вечер нямаше и топла вода... Всичко в този "хотел" ми напоняше на отдавна забравеното соц.минало и то в най-лошият му вариянт. Обиколил съм много хотели, но в по лош не съм стъпвал и надявам се няма да стъпя повече.


Други хотели в Златни пясъциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share