хотел Орбита **, Шумен

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Шуменска крепост
Шумен    0.4 км
Томбул джамия "Шериф Халил Паша"
Шумен    1.6 км
Велики Преслав
Шумен    14.9 км
Мадарски конник UNESCO
Шумен    18.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
danielvasilev (1)
отседнал Януари 2014 за 3-5 дни по бизнес
2014.10.16
03:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
От началото на 2014 година хотела има нови собственици, направен е основен ремонт и е напълно обновен !!!

karamfil (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.02
13:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

МОГА ДА КАЖА ЧЕ ХОТЕЛА Е ДОБЪР КУХНЯТА Е ДОБРА ,ГОСПОЖИЦАТА НА АДМИНИСТРАНИЦИЯТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБЕЗНА ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕ КАК ДА ПЕЧЕЛИ КЛИЕНТИТЕ ОТ СЕРВИТИОРИТЕ В КОМПЛЕКСА СЪЩО СЪМ С МНОГО ДОБРО МНЕНИЕ ОПРЕДЕЛЕНО БИХ ИЗБРАЛА ПАК ТАМ ДА ПОЧИВАМ!!!!!!!!!

студенти от варна
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2009.12.09
19:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз сам студентка от варна и искам да споделя мнението си за този хотел,за да може броят на излаганите хора от този хотел да намалее.
Бяхме си резервирали този хотел за 8-ми декември,като се надявахме да си прекараме добре нашия студентски празник.Рекламата на хотела в интернет беше просто прекрасна-красиви и уютни стаи,с климатик и доста приятна обстановка,но когато пристигнахме на място бяхме потресени,защото нищо от отва което видяхме в интернет не отговаряше на истината.Първо-климатика не работеше и се наложи да се отопляваме с духалка,която след 1 час се счупи и ни отказаха нова ,защтото просто в хотела нямало повече духалки.Нямаше топла вода,защото помпата също била счупена.Стаята беше страшно мизерна и цялата в мухъл,просто нямам думи и това положение не беше само в нашата стая,а навсякъде.
Моя съвет е-изберете друго място за почивка.

Потресена/ от София
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.15
23:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съгласна съм с първото мнение, че единствено разположението на хотела си струва..

Лятото решихме да пътуваме до Шумен и да обиколим околните исторически забележителности и намерихме този хотел чрез интернет. И друг път сме резервирали така, но този път направихме огромна грешка. Не преувеличавам като казвам, че на по-неприятна хотелска обстановка досега не бях попадала, но вече беше късно да търсим друго.Платихме 56 лв за "апартамент" ...в който мебелировката очевидно си беше още от създаването на хотела- стара (сигурно има 30г.), тук и там със следи от цигари, петна по пода, и т.н. и т.н....топла вода имаше, но душът беше развален, и къпането си беше цял подвиг.
На другия ден побързахме да си тръгнем (в 8ч. вече пътувахме), но тягостното усещане ни държа няколко часа. Този хотел не е най-приятната реклама за града, а ние за пръв път стъпвахме там.

zlatitsa (1)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.04
11:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

бях там миналия месец и не видях миризливки. и топла вода си имаше. обслужването беше на ниво. пак ще го посетим когато имаме път натам

2008.03.17
08:51

Като изключим липсата на топла вода, размазаните миризливки по пода и течащите тоалетни.....единственото привлекателно нещо в този хотел е местоположението.


Други хотели в ШуменЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share