хотел Рибарица ***, Рибарица

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    0.1 км
Клисура
София    19.1 км
Гложенски манастир
Ловеч    20.6 км
Беклемето-Троян
Ловеч    22.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
azalia (5)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни по бизнес
2012.02.29
10:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

АХАХАХА - Тоя хотел е много, ама мноооого смотан!!! Смрадливи на мухъл стаи, гадна храна, високи цени за предлаганото, смешен нощен бар. Абе не става за нищо!!! Бях на семинар там - иначе трябва да съм луда да ходя в хотел Рибарица. Семинарът беше пълен провал - хотелът се нагуши с пари без да предложи почти нищо в замяна. Добре че имаше отворени заведения в Рибарица, че да се нахраним, макар че същите са далеч от тъпия хотел и ако не сте с кола ще има да тепате по баира...

lusien (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.08.24
01:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ ЗА ХОТЕЛ РИБАРИЦА ПРЕДИ ДА ОТИДА В ТОЗИ "ПАРК ХОТЕЛ",кавичките са най-малкото нещо което може да се напише за това място-ЛОША ХРАНА,ДОСТА СКЪПО,МРЪСНИ СТАЙ-ЗА ТРИ ДНИ НИКОЙ НЕ ВЛЕЗНА ДА ГИ ПОЧИСТИ-СЛЕД 22Ч.ВХОДНАТА ВРАТА СЕ ЗАКЛЮЧВА И НЯМА КАК ДА ВЛЕЗНЕШ,ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА КОМПЛЕКСА Е УЖАСНО,ЕДИНСТВЕНО ГЛЕДКАТА И ВЪЗДУХА СИ ЗАСЛУЖАВАТ.ЯВНО НИКОЙ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАПИСАНОТО,НО И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ - ПРАЗЕН ХОТЕЛ,ПРЕПОРЪЧВАМ ЕВЪРГРИЙН ПАЛАС ,ЗАСЛУЖАВА СИ,ПЛАНИНАТА И СВ.ЕКАТЕРИНА СЪЩО СТАВАТ, НО КАТЕГОРИЧНО РИБАРИЦА --НЕ --НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА И ДА ПРЕПОРЪЧАМ ТОВА МЯСТО,КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ОТИДЕ И ДА НАПРАВИ МОЯТА ГРЕШКА.....

hrisiii (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.12.10
21:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

hotela e gotin gledkata e jestoka ,kypona be6e qk . no ima o6te kakvo da se jelae .servituorkata v mehanata drebni nqma.vuv saynata nahultva carvyl s ga6terizon i kazva sled 10 min da vi nqma.nqkoi ot staite meri6at na myhali ne si stryva parite.

ani_d (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с група
2010.12.05
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако имате възможност не ползвайте услугите на кухнята на този хотел. Цените са невероятно високи за качеството на храната(ако въобще може да се говори за качество). За два дена от всичко, което опитахме единственото нещо, което ставаше за ядене бяха питките(може би не ги приготвят на място...).
Ако направите забележка на персонала рискувате да ви сочат с пръст като гаден престъпник, дръзнал да се оплаче.
Стаите не се отопляват ако няма посещение, а ако имате резервация ще ви го включат при настаняване. За един ден не може да се стопли стаята.
Одеалата са родопски от наймалко 20 години.
Моя съвет е да не рискувате!!!!

Ivana (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.11.19
01:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях отседнала в хотела на 12.11 и искам да изкажа личното си впечатление от престоя си там. Персонала е любезен и приветлив.В ресторанта бяхме много хора(имаше някакво фирмено тържество)и ми направи добро впечатление че не чакахме дълго поръчката и сервитьора не забравяше да сменя пепелниците(което е рядкост в повечето заведения). Имаха програма и Ди-Джей.Единствения минус на вечерта беше бедния избор на десерти. Стаята също ми хареса. Препоръчвам този хотел на всички стресирани хора(като мен.Аз със сигурност релаксирах.Ще го посетя пак.

vili_d (3)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.26
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога повече няма да отида там. Единственото хубаво нещо на хотела е местоположението и басейна. Личи си че стаите са нбързо ремонтирани, чак са си оставили ръцете. На покрива на хотела са монтирани клетки на мобилни оператори. В сайта е обявено, че има интернет, но всъщност се оказва че той е достъпен само във фоайето и на басейна, но не и в стаите. Идва ред и на храната. Оскъдна закуска, която е включена в цената. Вече всеки хотел предлага закуска на блок маса, но не и там. Кухнята е отвратителна. Явно имат проблем с готвача. Сервираха ни сурови ястия, нямащи нищо общо с написаното в менюто.

neli2005 (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.23
22:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!Защото решихме с моето семеиство да прекараме уикенда в хотелРибарица,след кратка справка в интернет направихме резервация и заминахме-да хотела е на хубаво място,красива панорама и аха да си го харесаме ,когато за наша огромна изненада-видяхме огромна базисна станция на мобилен оператор,под4ертавам огромна -на покрива на самия хотела,за мен е недопустимо да се прави компромис с здравето на хората,вси4ки знаят колко е вредно за здравето,да не говорим,4е бе6е пълно с деца!!!!Ако не вярвате питаите сами,явно пе4елбарството е надделяло над здравия разум-да мисли6 само за пари,не за по4ива6тите и своя персонал!!!Да -това не е на6ето място!

Lidia (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с група
2010.04.28
16:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Na 17 i 18 April az i kolegite mi praznuvahme absolvenski bal v hotel Ribarica. Obslujvaneto be6e na nivo, qdeneto be6e vkusno, a mehanata prekrasna. Staite da golemi s golqmo dvoino leglo i sa skoro remontirani. Gledkata su6to e strahotna. Hotelat e dobre poddarjan i presonalat e lubezen.

Deansky2010.07.19 17:16
За съважаление не мога да споделя коментара от април 2010 .
Ние бяхме на фирмено парти и не се отнесоха добре .
Мисля че има какво да се вежелае . Персонала като цяло е доре и учтив. Но управителите се имат за велики и нямат никакво чувство за етика и да запазят всеки клиенти доволнни от престоя си в хотела .
Малко идеите от годините на кумунизам не са се махнали от управата на хотела. Леглата не свсички са големи! Има и хубави стаи определено и хотела е ремонтиран .
Като цяло в този хотел има изберателнос кум кои да са любезни и кум кои не.

Не биж посетил или препору4ал този хотел на някои.
Има др красиви и малко пос купи хотели и са по малки не са като цчл амлук град за истинска по4ивка . а и виличките са добре
Силвия Иванова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.17
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратителен хотел, скъп , лошо обслужване. Обзавеждането в стаите е доста старо. Кухнята е много зле. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ

Христина Пиперкова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.31
11:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там през 2008г. за 5 дни и през 2009г. за 3 дни.Не сме очаровани от кухнята им и бързината на обслужване на клиентите.Храната е под всякаква критика като качество и количество за цената си, също и камериерките не са си на място. Те идваха след 8,30ч.на работа не оправят леглата по стаите и не почистват ежедневно.Цената от 70лв. на ден за стая е предостатъчна за вежливо обслужване.Също така и от механата на хотела се разнася неприятна миризма.Горещо препоръчвам на фирма "РЮРИК ГРУП" ООД да прочете коментарите за да вземе мерки навреме.Единственното хубаво нещо е басейна и гледката, но това не струва УВАЖАЕМИ ГОСПОДА 70лв.за двойна стая на ден НАЛИ?!

Веселин Петров
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.21
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За цената от 70 лв за двойна стая получавате удобства като за хижа в планината. Стаите за отремонтирани но си личи как всичко е било правено като да се отбие номера. Поне да бяха се сетили да купят нови одеяла и възглавници (бяха сплъстени и на поне 15-20 години). А и всичко извън стаята се доплаща - сауна - 8 лв на човек, тенис на маса - 3 лв, шах и карти - 2-3 лв и други такива дребнавщини.
Но пък има закуска включена в цената - представляваща хляб, масло, конфитюр, сирене и салам тип кучешка радост.
Единствено басейна им е нов, хубав и просторен. И можеш да си пиеш питието докато си във водата. Стига една лелка която се прави на управител да не те гони от басейна че не им е изгодно да стои човек там като няма достатъчно хора.

Д.Димитрова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с група
2009.05.29
17:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За бога, братя и сестри, не ходете там!!! Управителката Мария само да дишаме не ни забрани. Бях там с деца на възраст 9-10 годишни. Според нея децата трябваше да бъдат вързани, за да не се люлеят на люлките, да не играят никъде / пред хотела, около хотела, в хотела/.

Alexander Kochukov
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.13
10:49
коментар
crashtaste
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.02
00:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Повечето от нещата там са отврат.Бях във въпросния хотел на връщане от почивката ми на море. За същите пари въпросният хотел предлага много по-малко,отколкото този,в който бях на морето.
В цената е включена закуска, но да не се заблудите, че става дума за шведска маса.Сервира се от миловидни сервитьорки- на човек не му дава душа да ги попита що за подигравка е това:Чинийката съдържа счупена на две солета,масло като за една филийка, 4 парченца шпек- за едната половина на филийката , сиренце като за другата, 5 полупрозрачни резенчета краставичка за отгоре, 3 парченца домат за украса.
Вторият сандвич може да си приготвите само с конфитюр. А яйцето е с размер S и порядъчно голям въздушен мехур- отлежало е порядъчно.


Ако за 3 звезди се изисква вонящи на цигари мокет и тапети, начумерена лелка на рецепцията; хубав,но недовършен басеин, на който е забранено да си донесеш храна и безалкохолно, но там храна не се продава, а минерална вода от 0.5л е 2 лв, а голямата 2л е 3,50лв !?!?!
А отделен въпрос е, че селото е ненужно прехвалено. Наистина-чист въздух и спокойствие, което в края на втория ден от престоя преминава в скука.

Eli Todorova
отседнал Юли 2007
2008.06.20
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

цените са високи за това което се предлага. Ползвахме апартамент, който мирише на мухъл и през ноща се събуждаш от миризмата на мухъл понеже е студено да спиш на широко отворен прозорец не може. Водата по чешмите е смесена с кал. Хотелът е много голям но почти пуст и съответно в ресторанта нямаш голям избор,а може да хапнеш и застояла жълтеникава пъстърва. Може да се полюбувате на проекта на басейна в хотела. Персонала е отегчен и надменен.

smiley75 - Стоян Георгиев2008.10.13 10:38
отговор

Други хотели в РибарицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share