къща за гости Вила Жани **, Ахтопол

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (34 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Ахтопол
Бургас    0.4 км
На море в Синеморец
Бургас    5.5 км
Плажове в близост
Ахтопол
Ахтопол    0.8 км
плаж Велека
Синеморец    4.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
martinamartina (1)
отседнал Август 2018 за 1 седмица семейно
2018.09.08
04:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, отседнахме за една седмица и останахме много доволни, както от вилата така и от самото градче. Стаите са хубави и чисти, с климатици. Разполагат с всичко необходимо. Вилата е едно прекрасно място за почивка. Препоръчвам!

desigro (2)
отседнал Юни 2017 за 1 седмица семейно
2017.07.07
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодаря за страхотната почивка. Всичко беше супер. Стаите са чисти и са с ново обзавеждане. Много ни хареса и си починахме чудесно. С голяма удоволствие бихме дошли да почиваме отново тук. Препоръчвам на 100%

anikan64 (1)
отседнал Юни 2017 за 1 седмица семейно
2017.06.28
06:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме една чудесна почивка в Ахтопол.От години почиваме там. Относно вила Жани бих препоръчала /ние бяхме в студио/в стаите да има по-голяма маса и столове за сядане. Защото се предполага, че като има кухненски бокс..може да си приготвиш храна.. и да се окаже,че няма къде да седнеш и да я поставиш. Терасата беше много тясна и там наистина нямаше място за по-голяма масичка. Тази която имахме беше като табуретка. Там стоеше пепелника и мястото ставаше само за пушене. Чистотата беше на ниво, бельото се сменя на 5 дена престой. Добре е да има и кофа и парцал, за да може да си почистим стаите без да се налага да искаме от хазайката.

geri_1972 (1)
отседнал Юни 2016 за 1 седмица семейно
2017.04.12
06:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите и от нас сем. Николови. За Вила Жани разбрахме от интернет и със семийството си отседнахме за 7 дни. Едно приятно място, в центъра на Ахтопол, кадето се предлага най-доброто- чисти стаи с климатик и интернет, а и собствениците са много мили хора ,които са готови на всичко за да направят престоя спокоен и приятен. Препоръчвам вилата на всички,който искат спокойна и приятна почивка на морето.

viktor05 (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2014.05.25
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволен от тази вила, буквално в самия център на градчето, идеално място за по- непретенциозни хора на добра цена. Надявам се тази година пак да отседнем във вилата, ако имаме възможност.

IvaAnastasova (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.21
23:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на всички тъгуващи по отминаващото си лято. И тази година изкарахме една страхотна ваканция на море във Вила Жани.Сърдечно благодарим на хазяите за обслужването и вниманието което ни отделиха. Очаквайте ни и догодина пак през септември.

FilipTompsan (1)
отседнал Май 2011 за 2 седмици сам турист
2011.11.11
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Hello friends. Dear Iam and all. It was pleasure to visit cosy home. We’ll be back))))))))))))))))))))))

stoiqnov (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.10.06
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодаря за сърдечното посрещане, изкарахме незабравима почивка благодарение на вашата топлина и отзивчивост, очаквайте ни догодина отново през август месец!

stanislav-popov (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.16
20:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на лятото отседнахме със семейството ми в Ахтопол. Останахме възхитени от престоя си във вилата. Страхотни условия и перфектно обслужване. Очаровани сме от вилата, града и плажа. Благодарим на хазяйката за чудесно изкараните дни!

irenbaiva (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.10
18:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да кажа само едно,че сме много доволни.ЗА ВТОРА ГОДИНА СМЕ НА ПОЧИВКА В ТАЗИ ВИЛА....

silvia30 (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.25
10:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, намерихме тази страхотна вила в интернет и си резервирахме тройна стая, беше голяма и чиста, а и хазяите са много свестни хора. Изкарахме си една незабравима почивка. Преди няколко дена се върнахме от Ахтопол и вече мислим за следващата ни почивка във Вила Жани.


cecov (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2011.04.09
19:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от почивката си във Вила Жани. Хазаите са коректни, вилата е чиста и всичко което е на сайта е точно така. Пак бихме почивали там

radostinamitreva (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица сам турист
2011.03.27
16:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тихо море, спокоен плаж, красива градина и уютна вила - това е място за почивка! Прекарах чудесни дни.

monika_agapia (1)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2011.03.17
19:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен и уютен кът за отдих за семейства с деца! Много е чисто и тихо! .

tzveti (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2011.03.11
19:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ахтопол – вкусът на лятото
Ако искате да опитате истинския вкус на летния сезон, Ахтопол е вашата дестинация. Ахтопол – тук дните сякаш са по-дълги, по-топли и по-пълноценни. Планина и море, спокойствие и забава, античност и модерност. Всичко – на едно място!

Почивката в Ахтопол ще ви накара да промените мнението си за българските черноморски курорти. Макар да не е толкова популярен като Китен , Несебър , Приморско и Созопол, Ахтопол всъщност не им отстъпва по достойнства. Също като тях, най-южният ни град може да се похвали с древна история и антично наследство, също като тях и той има силно развита туристическа база и също като тях се стреми да провокира интереса на посетителите с вкусни местни гозби и уютни нови хотели.

В действителност от няколко години насам може да се каже, че Ахтопол вече се разделя на стар и нов град, разделени с мост. Старият град е онзи Ахтопол, оцелявал и развивал се през годините, разрушаван и издиган наново. Новият град има типичната градска визия – жилищни блокове и модерно излъчване. Но както всичко останало в Ахтопол, и този контраст не е фрапантен. Така както планината и морето съжителстват в синхрон от двете страни на града, така и двете му визии са част от общото цяло.

Посещавайки Ахтопол, няма да успеете да се наситите на всичките приказни места в покрайнините на града. Ще се чудите дали да поемете към плажа на Силистар, дали да се разходите до Синеморец и околните села, където има няколко стари и интересни църкви, дали да отскочите до близкото село Варвара, което е рай за любителите на подводните спортове или просто да последвате туристическия поток към скалите в края на плажа, откъдето да скочите в пенливите морски води.

Ахтопол е успял да съхрани представата за блаженство и спокойствие, нарушавани единствено от крясъците на чайките и морските вълни. Нима не е това вкусът на лятото?!

Разположение

Ахтопол е най-южният град на българското Черноморие, съвсем близо до границата с Турция. Разположен е на скалист полуостров в подножието на Странджа планина (част е от Национален парк „Странджа“) и на 5 км от устието на река Велека. Отстои на около 480 км от столицата София, на около 90 км от областния град Бургас , на 15 км от общинския център Царево и на 17 км от най-южното черноморско селище – Резово.

В близост до Ахтопол се намират едни от най-красивите природни резервати в България , както и някои от най-популярните и диви кътчета, подходящи за плаж, гмуркане и блажена почивка. Но около 7 км се намира най-старият резерват у нас – Силкосия, на 10 км е село Синеморец, на около 16 км се намират нос и залив Силистар, а на 30 км от Ахтопол е биосферен резерват „Лопушна“.

История

Ахтопол е град с древна и вълнуваща история. Учените са единодушни, че първите заселници по тези земи били траките, за което свидетелстват откритите при разкопки предмети и останките от крепостна стена. През VI в. пр Хр. римляните колонизират селището под името Перонтикус, а малко след тях (около V в. пр. Хр) тук се заселват гърците, които са смятани за основоположници на Ахтопол като град. За кратко време той се превръща в прочут и богат крайморски град, който за да се предпази от честите пиратски нападения, построява здрава крепостна стена.

През V – VII в. Ахтопол е разрушен от варварски нашествия. Византийският военначалник Агатон възстановява града, но вече под името Агатополис (от гръцки – Благоденстващ град) – което обяснява и съвременното му звучене. През 812 г. хан Крум присъединява Ахтопол към пределите на Първата българска държава и ознаменува това с каменна колона в столицата Плиска, върху която е изписано името на града като завладяна крепост. През Средновековието той често е включван в българските предели, но в края на XIV в. османците слагат ръка върху него и го прекръстват на Ахтенболу. Това обаче не нарушава позицията на града като важен земеделски и пристанищен център, изживял най-голямото си могъщество между V и XII в.

След Балканската война (1912 – 1913 г.) Ахтопол окончателно е присъединен към територията на България и започва изселване на гръцкото население. На тяхно място се заселват бежанци от Източна Тракия. През 1918 г. градът е унищожен от пожар (включително голямата митрополитска църква „Успение Богородично”), след който градът е построен наново, като са възстановени съвсем малък брой от предишните обществени постройки. Втори пожар, през 1935 г., нанася също толкова сериозни поражения и напълно унищожава кокетния и автентичен облик на Ахтопол.

Днес Ахтопол е един от най-китните, най-посещаваните и в същото време – най-спокойни морски курорти, изпълнен с множество семейни хотелчета, уютни бунгала и апетитни заведения.

Забележителности

Като всеки древен град, Ахтопол е съхранил следите на цивилизациите, живели по тези земи преди хилядолетия. Днес древните останки от тракийско, римско и гръцко време са основните туристически атракции на града. При разходката си по крайбрежието ще забележите каменните руини от древната крепост Агатопол, датираща от около V в. При разкопки под римската стена е открита тракийска крепостна стена от началото на новата ера.

Своя дял в строежа и укрепването на крепостта са дали и византийците, и българите, а свидетелство за това са откритите в Ахтопол останки от градски стени, стенописи, изобразяващи формирането на Първата българска държава и каменни надписи. Стената, простираща се по ръба на целия скалист поуостров, е отделяла града от сушата и на места е достигала височина 8 м. На югозападната й страна се е намирала главната порта с две бойни кули, високи между 12 и 14 м. През 1971 год. крепостта Агатопол е обявена за паметник на културата.

По римско време (при управлението на император Лъв VI Мъдри), Ахтопол става епархия, а малко по-късно митрополия. Това обяснява и строежа на множеството църкви и параклиси (над 100 на брой), заради които градът бил наричан „Малката Света гора”. За съжаление, пожарът от 1918 г. унищожава и тях – оцелява единствено храмът „Възнесение господне”, строен в края на XVIII в. Той се намира съвсем близо до брега в източната част на Ахтопол и на външен вид прилича на къща. Постройката е вкопана от части в земята, а каменните й стени с дебелина 90 см са измазани с хоросан. Има два странични прозореца и четири тавански, за да може светлината да осветява красивите и обновени стенописи, дело на млади художници.

Съвсем близо до църквата „Възнесение господне” се намира още една много значима за историческото развитие на Ахтопол забележителност – гръцкото училище. Символ на населението битувало по тези земи преди българите окончателно да си възвърнат властта върху тях, училището е построено в началото на ХХ в. от български майстори по проект на гръцки архитекти и със средства на гръцки изселници в САЩ. Днес то не функционира по предназначение, а е обявено за паметник на културата.

След опустошителния пожар от 1918 г. оцеляват и малка част от манастира „Св. Яни”, построен през XII в., както и параклисът “Св. Марина”, които също си заслужават вниманието ви.

В случай че предпочитате по-спокойните морски курорти, в които освен да почивате, можете да се докоснете и до историческото минало на българските земи, Ахтопол е точно мястото, което търсите. Заради сравнително далечното си местоположение и някак закътан от планинските склонове на Странджа, Ахтопол винаги е бил предпочитана дестинация от семейства с деца и възрастни двойки. Но това не означава, че е скучен. Напротив, тук има също толкова заведения, търговски обекти и места за отдих, колкото и в най-претъпканите черноморски курорти.

Това, което прави Ахтопол различен обаче, е омиротворяващата атмосфера и приказно красивата природа на областта, която увеличава избора ви за слънчеви бани и място за престой. Ахтопол със сигурност може да бъде наречен едно от най-божествените кътчета на родното Черноморие.

Цвети Тошева


ahtopol ahtopol ahtopol ahtopol
tonivaseva (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2011.02.27
11:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Mnogo spokoino i samata kashta e na mnogo udobno miasto.Sobstvenitzite sa svestni hora.Mojesh da raz4itash za vsi4ko koeto ti e nujno.Prekarahme si 4udesno.Tova liato ako imame pari za more nepremenno shte ia posetim pak.

emo todorov (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица млада двойка
2011.02.18
20:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
С приятелката ми останахме много доволни от условията във Вила Жани. Чисти стаи, климатик, хладилник, телевизор с кабелна, страхотно отношение. Вилата е на двайсетина метра от центъра на Ахтопол. Цените са много приемливи. Ще препоръчаме тази къща на всеки приятел, който желае да посети Ахтопол.

petio (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2011.01.29
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В Ахтопол не е нещо особенно но дискотеката на плажа е супер - на 10 минути е от вилата където бяхме. Супер си изкарахме

jana.todorova (1)
отседнал Юни 2010 за 3 седмици възрастна двойка
2011.01.25
20:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

най-добрата ни почивка от 19 години!!! пълен релакс в страхотна обстановка. благодарим им за всичко и се надяваме да се видим отново още таз година.

olgageorgieva (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.23
12:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:Това лято бяхме там на почивка. Хареса ни много. Наистина всичко си беше, както е показано на сайта на вилата. Със сигурност това лято пак ще сме там, стига да се уредим със свободни места.

draganvaleriev (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица с приятели
2011.01.17
19:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е чудесна, на хубаво място е. Приятно е на двора, чисто е и уютно. Заслужава си да я посетите.
:-)

dima_t.n (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2011.01.04
18:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Mnogo spokoino i samata kashta e na mnogo udobno miasto. Mojesh da raz4itash za vsi4ko koeto ti e nujno.Prekarahme si 4udesno. Dogodina nepremenno shte ia posetim pak.

Ponizvezda (1)
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2011.01.01
15:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Още не мога да си простя,че се подведох по снимките,публикувани в сайта на хотела и платих капаро за "стая" с размери 2x2 кв.м.Не само,че не ми върнаха капарото,но ми поискаха сумата за евентуалния ми цял престой и докато не ми взеха парите, не ми върнаха личната карта.Оплаках се на "Защита на потебителите",в местната полиция,подадох жалба в кметството.Оказа се,че не съм първа и единствена,но собственикът-мошеник работи в НАП-Бургас и пипалата му са дълги.Парите,които ми взе не знам точно за какво ги е употребил, но Господ има.

Asen_Stamov (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.12.22
16:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Вилата е много чиста, препоръчвам я на всеки,който има желание да посети Ахтопол. Аз и моето семейство сме много доволни. Всичко е направено с вкус и желание хората които отсядат там да останат доволни. Посете го.

maria_trifonova (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни семейно
2010.12.01
12:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме "Вила Жани" и останахме доволни. Цените са добри и стаята, в която бяхме настанени ни хареса. Хазайте бяха любезни и се стараеха да изпълнят нашите желания. Препорачваме на всеки ,който желае да посети " Вила Жани " в Ахтопол.

geri72 (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.11.27
13:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам на всички желаещи приятна почивка на море, да изберът Вила Жани Домакините са изключително мили, сърдечни и отзивчиви хора.
Стаите са чисти и подредени с вкус. В къщата е тихо и спокойно.
Не сме имали никакви проблеми нито при настаняването, нито по време на престоя, нито при напускането на къщата.
Изключително съм доволна и следващото лято пак там ще отседна със семейството си.

s.nikolov (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.14
17:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите и от нас сем. Николови. За Вила Жани разбрахме от интернет и със семийството си отседнахме за 7 дни. Едно приятно място, в центъра на Ахтопол, кадето се предлага най-доброто- чисти стаи с климатик и интернет, а и собствениците са много мили хора ,които са готови на всичко за да направят престоя спокоен и приятен. Препоръчвам вилата на всички,който искат спокойна и приятна почивка на морето.

MimiZ (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.27
10:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече четири години отсядаме със съпруга ми в тази къща.
Много сме доволни от обстановката. Стаитте се ремонтират често, има всичко необходимо за нормална и спокойна почивка.
Климатик, хладилник, тераса, самостоятелен санитерен възел, какво повече е нужно на човек за да си изкара добре, може би само хубаво време,но то не зависи от собствениците. Културни, внимателни и отзивчиви хора, които непрекъснато наглеждат къщата, за да няма проблеми с нежелани посетители. Никога не сме имали някакви проблеми.
Ако имаме възможност следващата година смятаме да им гостуваме пак.

donka74 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.18
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако някога ви се наложи да отсядате в тази вила не го правете,аз и семейството ми направихме голяма грешка като отседнахме там макар и за една нощ.Никога няма да я повторя.Първо си направихме резервация един месец предварително.Когато се обадих на собственика за резарвацията той ми каза да му изпратя 100 лв.капаро.При условие,че има две банкови сметки едната е на майка му а другата е негова и едната е за суми над 100 лв.Така всичко направих по правилата изпратих му капарото и зачакахме със семейството ми желаната от нас почивка.Ние си бяхме направили резервация за мансардния етаж.Когато дойде момента и престигнахме в Ахтопол се обадихме по телефона на собственика.Той дойде да ни посрещне до тук добре,но само до тук.Още щом пристигнахме пред вилата всичко свърши.Първите думи на собственика бяха"оставете си багажа в стаите и елате да си оправим сметките"Доста нагло от негова страна беше това да са първите му думи при това аз съм му изпратила капаро един месец предварително.Като се качихме да си оставим багажа разочарованието настъпи веднага.Първо стаите не стига че бяха малки по размери но и се налагаше на по високите от нас да ходят почти на колене.Едвам изкарахме една нощ и на следващия ден след като си разменихе любезности с хазаите си трагнахме.ТЕ СА ЗЛОБНИ И АЛЧНИ ХОРА.НЕ ИМ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НИКОГА.ПРЕДИ ВСИЧКО УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ.Като си трагнахме от там отседнахме в Лозенец при хора пални с благородство уважаващи своите посетители и гости.Изкарахме си невероятна почивка.

stefkakrumova2010.08.30 09:32
Относно предния коментар не съм съгласна и желая да изкажа моето мнение понеже хората разчитат на форумите за да изберат подходящото място за почивка за да прекарат добре. И така от пет години ходим във Вила Жани – препоръчаха ни я близки позната отсядали там дълги години -наистина когато отидохме за първи път хазаина доиде да ни посрешне от автогарата .Наистина след като се настанихме уточнихме престоя и си платихме, но незнам къде не се прави това от 15 години всяка година ходя на почивка по частни квартири и винаги е било така, макар че не винаги са ме посрещали на 5 минута от обаждането ми до мястото където съм. Относно стаите са точно такива каквито са на интернет страницата и всичко отговаря на това което е написано в нея – климатик, интернет, самостоятелна баня, ТВ, хладилник и т.н. без да се заплаща нищо допълнително както е на други места, а на който не му харесва може да го прецени още докато разглежда сайта всичко е както е представено там. Относно височината била съм в полвината стаи поне и височината е била нормална около 2,60. И така ние от 5 години ходим там и много ни харесва не сме останали излъгани за нищо нито прецакани даже хазите много са ни помагали да си прекараме добре като си казвали къде може да отидем на плаж, защото покраи Ахтопол има много по красиви и спокоини плажове от централния Ахтополски плаж както много места за разглеждане, а за вечерта има барбекю с голяма маса в красиво озеленения двор на вилата. И така да обобща от 5 години сме намерили идеалното място за почивка и несмятаме да го сменаме в скоро време препоръчвам го на всички решили да си изкарат добре.
Марияна Николова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.29
16:32
коментар
vladomin2010.05.18 17:22
отговор
сем. Капитанови
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.29
16:25
коментар
Валери Драгиев
отседнал Август 2009
2009.09.23
11:59
коментар
Л. Карагьозов
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.02
17:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме няколко дни в края на Август 2009 във Вила Жани в стая за двама.
Всичко е ново, чисто, но миниатюрно - стаята е с размери 320х260 см. Банята с тоалетна и балкона - също чисти, но маломерни, даже изненадват.
Добре беше да знаем предварително, че не се предлагат тоалетна хартия, шампоан или сапун, кърпи за ръце...
Но престоят в Ахтопол беше приятен...

Росен Ников
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.04.02
09:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Редовни посетители сме на гр. Ахтопол. Летуваме там от години. Поради естеството на работата ми се нуждаех от интернет. Поради тази причина, решихме да сменим обичайната квартира, със стая във вила Жани. Останахме много доволни. Стаята беше чиста, бельото се сменяше редовно. Собственика е много симпатичен и разбран човек. За всички наши нужди срещахме разбиране и адекватни реакции. Единствената скромна бележка, която мога да направя, е че стаята беше с малко по-тесни размери от очакваното, но удобството на хотелският тип квартира(самостоятелен санитарен възел), беспорно компенсира този проблем.

Диян Трифонов
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.24
13:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година за първи път ходихме в Ахтопол ,още февруари месец си резервирахме стая във вила Жани,останахме много очаровани от домакините , много чисти и хубави стаи и бели чаршафи.Препоръчвам я на всички решили да посетят Ахтопол смятам че ще останете приятно очаровани като мен,но си резервирайте стая от рано.

meramdzhievi
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.17
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В Ахтопол ходим повече от 20 години,но този хотел,домакини,обслужване,чистота и т.н. много ни харесаха и тази година дойдохме за втори път.Живот и здраве ако е рекъл Господ догодина пак бъдем във вила "Жани".

gogo ivanov
отседнал Юли 2007 за 1 седмица семейно
2008.05.31
00:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много беше хубаво, добре си изкарахме.

2008.03.04
12:06

миналото лято бяхме отседнали в тази вила и останахме много доволни, беше много чисто и новичко ,а домакините са супер.това е моето място в ахтопол, обаче от рано всичко им е резервирано така че ние се обаждаме още февруари месец.приятно изкарване.


Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share