хотел Ярловци ***, Трън

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (9 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
kiki64 (1)
отседнал Август 2018 за 1 седмица семейно
2018.08.14
14:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на м.август отседнахме с моето семейството за една седмица в хотела.Стаите са чисти,храната е много -вкусна,персонала е на ниво.Присъствахме на 50 годишен юбилей.Стана голям купон.Прекарахме една чудесна седмица.


tsutsak (1)
отседнал Юли 2018 за 1-3 дни с приятели
2018.08.07
22:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро посетихме този хотел и останахме много доволни. Много хубав и приветлив е, стаите са чисти и приятн, а храната е на нивото си. Природата, която го заобикаля е направо невероятна. В околностите може да се посетят много местности от трънския край и да се насладите на природата му.

munka (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.18
06:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това беше най-отвратителната нощ в хотел, която съм преживявала. Бяхме 4 човека + 1 бебе и резервирахме апартамента, преди да тръгнем от София. Пристигнахме в селото към 21:00 ч. Посрещнаха ни две момичета - едното ни настани, а другото ни сервира вечерята. Сервитьорката се извини, че готвачът е в отпуск и единственото, което могат да ни предложат за ядене, е пилешка пържола и салата зеле. В спалнята на апартамента ни посрещнаха чисти, но МУХЛЯСАЛИ чаршафи, миризма на канал и плесен. В малкото хладилниче (т.нар. мини бар) намерихме три мухлясали хляба. След като ни смениха чаршафите по наше настояване, девойките поискаха да си платим престоя и поръчаната храна. При обявена цена на сайта от 100 лв. на вечер за апартамента, момичето ни поиска 120 лв., тъй като шефът я бил "осведомил" така. Другото момиче ни сервира вечерята в апартамента по наша молба, защото бяхме единствените гости на хотела и се оказа, че механата работи до 22:00 (при положение, че ние пристигнахме в 21:00 и докато се настаним, стана 21:30). Веднага след като ни сервираха вечерята и ни прибраха парите, момичетата врътнаха ключа и си тръгнаха, оставяйки ни абсолютно сами в целия хотел. Подтиснатата атмосфера се допълваше от липсата на улично осветление и светеща къща в селото. Едва дочакахме сутринта, за да си съберем багажа и да изчезнем с триста от това забравено от Бога място, в което пишман хотелиери, верни на максимата"Ден година храни", се опитват да правят туризъм.

Polidragova (1)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.07.20
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!С огромно разочарование ще споделя възмущението си от отношението на Управителя на хотела!На 19.07.2014г.в късния следобед посетихме хотела, като имахме предварителна резервация за една нощувка на група от 20 човека.За съжаление, в последния момент не можаха да пристигнат по обективни причини 8 човека.След 3 часов престой в механата, управителят ни заяви, че ще трява да заплатим не само порциона, но и нощувката на отсъстващите в пълен размер!?!?!Бил отказал на група заради нас. Държа да отбележа, че в заведението освен нас, присстваха още 3 лица, които очевидно бяха в близки отношения с хотелиера. ОСТАНАЛИТЕ МАСИ БЯХА ПРАЗНИ!!!Не желая да коментирам арогантното му поведение, опитите за изнудване, заплахите, че ще повика полиция и опитите за пазарлък на най-ниско ниво.В крайна сметка, на отказа ни да изпълним желанието му и въпроса от наша страна какво предлага,най-безсрамно ни заяви,да напуснем хотела веднага след като си платим консумацията /имаше предплатено капаро/!Що за цинизъм и претенции за ОПИТ в туристическият бранш?!?След като цяла вечер ни измъчи с нежелана като стил и сила на звука музика,нагло и провокативно поведение, как си представя, че ще има добра реклама?!?Възмушението и обидата ни нямат граници!!!В 23.30ч. цялата група напуснахме това място с обещанието да направим всичко възможно поне наши познати да не попадат там! ОТГОВОРНО ЗАСТАВАМ С ИМЕТО СИ ЗАД ВСИЧКО ОПИСАНО ДО ТУК! ТОВА НЕ Е ПЛАТЕН ИЛИ ЗЛОНАМЕРЕН КОМЕНТАР. МОГАТ ДА ГО ПОТВЪРДЯТ ОЩЕ 10 ЧОВЕКА. ПАЗЕТЕ СЕ И АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СИ ОПРОПАСТИТЕ ПОЧИВКАТА В ИНАЧЕ ПРЕКРАСНИЯ КАТО ПРИРОДА РЕГИОН, ПРОСТО СИ НАМЕРЕТЕ ДРУГ ПОДСЛОН!
П.П. - Уточнявам, че посочвам като "продължителност на престоя" - 1-3 дни, просто защото не е възможно да задам период по-кратък от 1 ден, за да може да се публикува коментара.

Pepi0882014.07.21 11:54
Браво г-жо Полидрагова! Явно ако Ви беше харесало нямаше да напишете нищо, но в случая сте побързали да изкажете грешното си мнение. Първо си бяхте запазили 35 МЕСТА, после поискахте цена за тази бройка, разбира се за да свалите възможно най-ниско цената. Като получихте добра цена за 35 души, след седмица след като Ви се ОБАДИХМЕ забележете, че от хотела потърсиха контакт с ВАС казахте през зъби, че ставате 28 човека. Така, седмица преди резервираната дата пак бяхте ЗАБЕЛЕЖЕТЕ потърсени от НАС и казахте, че сте 20 човека. В крайна сметка, на въпросния ден 19.07.2014, се опитвахме от 11:00 ч. преди обед да се свържем с ВАС, да не би да има ОЩЕ някаква промяна при ВАС ( все пак имахте богато включено меню за вечеря ) и трябваше да се приготвим подобаващо. Дойдохте тихо тихо, и ПОЗНАЙТЕ КАКВО?!?!?!? ами хоп само 10 човека. ( Даже излъгахте, че сте 12 човека, до последно бяха сервирани 12 порции, с обяснението, че чакате още двама, които така и не дойдоха до напускането ВИ на хотела ) А така, ами сега? Заради вашата група върнахме друга група от 12 човека, след като им обяснихме, че няма места. Наистина бяхте дали капаро от 200 лв., но с уговорка за 25-28 човека. НАЙ-НАГЛОТО ВИ ИРОНИЧНО ИЗКАЗВАНЕ ЧЕ ДРУГИТЕ МАСИ БИЛИ ПРАЗНИ, е просто и меко казано неуместно. НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ АРОГАНТНО ОСВЕН ЧЛЕН ОТ ВАШАТА ГРУПА който ругаеше и пожелаваше да ни се случат неприатни работи, единственото за което бяхте помолени беше, да ни компенсирате с това капаро, за хората които не са дошли, а ВИЕ да си платите за 10 човека. Напълно нормално, след като не сте си спазили уговорката, НЕ МИСЛИТЕ ЛИ? Отделно в заведението имаше още една маса ( добре, че хората дойдоха да проверят, въпреки, че им бяхме казали, че всичко е ангажирано) която слушаше музиката ( все пак е заведение и е нормално да има музика ). НЕ СТИГА, ЧЕ НЕ СИ БЯХТЕ ИЗПЪЛНИЛИ АНГАЖИМЕНТА АМИ И ИМАХТЕ ПРЕТЕНЦИИ ДА НЕ СВИРИ МУЗИКА? Не смятате ли, че е най-малкото неуместно? В обобщение мога да кажа, че резервация за 35 човека, а присъстващи 10 е меко казано неприемливо, и НЕ ВИ ДАВА АБСОЛЮТНО, АБСОЛЮТНО никакво право да ни обвинявате в каквото и да било, да не говорим, че след като похапнахте и пийнахте ( даже си внесохте алкохол в пластмасови бутилки ) казахте, че според ВАС това струвало колкото капарото което сте ни дали, станахте и напуснахте!!! За мен това е БЕЗСРАМНО ПОВЕДЕНИЕ НА ХОРА С МНОГО НИСЪК МОРАЛ И ВЪЗПИТАНИЕ!!! И гледайте да заставате с истинското си име в случай когато сте права, а не с това, че заставайки с името си използвате случая да създадете у хората мнение, че наистина имате право! Много хитър ход, но не на място. Желая ВИ УСПЕХ!
kr.georgieva_61 (5)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни семейно
2011.05.19
10:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много сме разочаровни от този хотел, не знам с какво собственикът е заслужил трите звезди, но за нас и едната му стига.първо резервацията ни не беше записана, за малко да няма места, а бяха предупредени че ще сме с бебе, стаите студени, прашни и неприветливи, а канализацията мирише ужасно, сякаш спиш в помийна яма, в студените майски дни се завивахме с по едно тънко одеалце без отопление, леглата скърцат сташно, с една дума повече не бихме отишли, развали ни се уикенда

hariii242011.07.05 10:39
Най- накрая се намери някой за 5 години да напише нещо лошо за хотел Ярловци.Искам да се обърне внимание върху "студени МАЙСКИ дни" и тожа ако не е платена антиреклама.Със същите одеала съм бил през зимата и мога да кажа че е не съм студувал,доста често посещавм този хотел и мога кажа че и е чисто и е приветливо но все пак за 5 години трябва да има хора и като вас за да умаловажават труда на хората изградили с много желание този райски кът!
Stoimen Pеtrov
отседнал Април 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.06.02
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволен, че е чисто е безпорно, но обслужването не е на ниво, цената не отговаря на предлагането.

2008.02.26
18:39

Ходихме в хотела през януари 2008. Много е приятно, чисто. Стаите са супер, направо луксозни на съвсем прилични цени. Обслужиха ни много любезно. Хотела беше празен. В механата е приятно. Не беше скъпо. Храната си беше екстра. Района ни се стори много спокоен и си прекарахме супер.

2008.02.22
19:25

Незнам защо не им е харесало на "колегите" , ние бяхме компания от 13 човека по двойки в стаите, беше топло и прятно, ядохме специалитета на заведението който беше на ниво, ако ходите опитайте и спаначената супа, уникална е

2008.01.22
15:21

За хотел Ярловци мога да разкажа много. За съжаление нищо добро
И ние така се бяхме събрали една групичка и решихме да отидем там, защото мястото много ни хареса. Отидохме предварително за да направим резервация и какво се получи на практика.
1. Пътя до там е ужасен /ама то в БГ къде ли не е /
2. Оказа се че въпросното хотелче разполага само със стаи с 3 легла. По точно всички стаи са със 1 спалня и 1 легло. На желанието ни да ги ползваме по 2 души ни се отговори че стаите били тройки и цялата компания да се подредим по трима Или да си платим и третото легло.
3. Механата изглежда добре на първо четене. Обслужването е ужасно обаче Чакахме 1 час за да ни вземат поръчката и после още толкова за да я донесат. Сол нямаше на масата, ходихме да си искаме от кунята, тъй като сервитьора го хвана липсата. Храната средна хубост.
Изобщо пълно разочарование. Тези хорица идея си нямат как се прави туризъм. Жалко за тях.

Petia Хсндвдэь2009.03.11 17:08
За съжаление не мога да кажа нищо хубано за хоетла,не съм доволна и от обслужването.За съжаление в района няма къде другаде да се спи.Вариантите са малко и недостатъчно.

Други хотели в ТрънЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share