хотел Тера Верде ***, с.Орешак

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Троянски манастир
Ловеч    2.8 км
Беклемето-Троян
Ловеч    14.9 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    17.6 км
Екопътека Видимско Пръскало
Ловеч    17.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dex2008 (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.13
08:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително неприятни изненади Ви очакват, когато за първи път посетите това очарователно място, в Троянския предбалкан. Снимките са правени от професионалист, и трудно се добива представа за пропорциите на каквото и да е в комплекса, но ако вече сте на рецепция........ Малки стаи с гардероб 40см на 1.80м, бани и тоалетни с квадратура от под 2 квадрата, куче с лош нрав, вързано на 1 метър от люлката за деца, липса на храна, поръчва се само в определени часове от строго определена механа, и затревена площ, с размер на паркинг за 4 автомобила. Не забравяйте да си вземете стотинки, защото единственният достъп до напитки, сладки, снаксове и др., е през две вендинг машини, извинявайте но щях да забравя, имате басейн, който по думите на собственика се пълни еднократно в началото на сезона и се третира с химикали през останалото време. Приятно прекарване, все пак има "водна пързалка" но там е друга история. Наслаждавайте се.

popov1974 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2013.02.02
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Ние се завърнахме от еднодневна почивка в Тера верде и вече планираме следваща по-дълга
Препоръчвам горещо хотелчето !!! Уникално местенце за семейна почивка, особено с малки деца. Пързалката е голям кеф дори и за големите Като дете съм се забавлявала, а и не само аз Децата се научиха да плуват. Басейна се затопля и си влизаш съвсем спокойно. Е,не очаквайте 30 градуса, но щом и аз дето съм толкова зиморничава влизам от раз, значи си е супер. Детския басейн също се затопля. Дворът е затворен и има къде да тичат децата на воля, без да трябва да ги гледаш постоянно. Има масички в тревата и хубав навес с маси и барбекюта за общо ползване. Собствениците вечер разпалват барбекюто без да искат да си носиш или да си плащаш дървените въглища. Има всякаква посуда на разположение, има отделно две обзаведени кухни с хладилник и печка.
Друго какво да кажа - стаите са като на снимките, всичко е новичко и се поддържа - собствениците си работят сами, няма друг персонал, много са мили,внимателни и работливи. Евала им правя. Те са в голяма степен виновниците за още по-доброто ни прекарване Без да се натрапват са готови да помогнат с каквото трябва. Много мили хора. Освен това ни настаниха в четворна стая, а платихме за двойна, понеже децата са малки. Не са искали никакво доплащана. И накрая на следващия ден ни позволиха да останем до 17 ч. и то защото ние решихме да тръгваме Абе изобщо аз такива хора не съм срещала! Следващият път сме там за повече време
Ако някой се интересува от нещо друго да пита.
А това е сайта : http://www.villaterraverde.com/


bacheva82 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.19
11:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително съм недоволна от условията, които ми предоставиха собствениците. Нямат нищо общо с онова, което е представено в Интернет. Стаята, в която ни настаниха с две големи деца, беше много малка. Съобщиха ни, че бельото е в раклата на леглата, т.е. трябваше да се обслужим сами. Това го преглътнах. След което ми се каза, че ние трябва да си разгънем дивана, за да могат да се настанят двете деца. И това преглътнах. Какво беше учудването ми, когато се оказа, че за разтегнат диван няма място в стаята, въпреки, че изнесохме навън на терасата две табуретки и една холна масичка. На въпросната тераса, ако има седнал човек на сложените за целта столове, друг трудно би се разминал, толкова е тясно. Стълбищата също не отговарят на никакви норми, трябваше да нося куфара си пр
ед гърдите, за да не ударя стената или парапета. Въпросният басейн беше с цвят на водата доста близо до сивото. Обяснението на собственичката беше, че наистина имат и по-големи стаи, но те вече са заети, въпреки, че аз направих резервацията си преди повече от два месеца, преди деня на пристигането ми и бях подробно обяснила, колко души сме и какво желаем да ползуваме. Липсата на паркинг също е проблем, колите се оставят на една полянка, близо до сградата. Обикаляла съм изключително много места в страната и никъде не съм се сблъсквала с подобни условия за почивка. Прави чест на управителката, че ми възстанови изпратената сума за престоя ми. Мили хора, които желаете да почивате в Троянския балкан, потърсете си друго място, за да не останете разочаровани и разплакани, като моите деца.


lioritkaaa (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.25
11:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страшно съм доволна от вила "Тераверде".Невероятна обстановка,много чисто и уютно.Обзаведено семпло,но с вкус.Това е място за истинска почивка.Хората са се постарали да осигурят всички удобства за гостите си.Направо се откъсваш от действителността,бях там 2 дни,а имам чувството че си починах за две години.Абсолютна красота.Препоръчвам на всички,които имат нужда от истинска почивка да посетят вилата.Ще останат очаровани като мен.Пожелавам успех на собствениците и да имат много клиенти

Иван Йорданов
отседнал Декември 2009 за 1 седмица сам турист
2009.12.07
11:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условията в хотела са наистина прекрасни! Тишина, спокойствие и чист въздух!
За времето, което бях отседнал в хотела от 01.12. 2009г. до 06.12.2009г. условията, които предложиха домакините си бяха на доста добро ниво за, което благодаря на сем. Русанови. Дизайна на "Тераверде" е много хубав - адмирации за домакините!!! Не съжалявам, че отседнах във "Тераверде" а точно обратно! При следващото ми посещение на село Орешак пак бих отседнал на това място.
Ив. Йорданов - Силистра

merimilk72 (3)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.09
17:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 6.09.2008г отседнахме във вила Тера Верде. Обстановката беше невероятна. Чудесно място за релакс. Стаите чисти и уютни. Починахме си сред чудната природа и любезните домакини. Бъдете все така мили, всеотдайни и гостоприемни към всички почиващи.


В Прекрасно място за релакс...
didka.z (2)
отседнал Юни 2007 за 1-3 дни с приятели
2008.05.17
17:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка! Домакините са много симпатични и гостоприемни. Условията в стаите са невероятни - луксозно обзавеждане, чисто, подредено. А градината просто не може да се опише - приказна красота. Препоръчвам го на всички, които искат истинска почивка в луксозни условия. Благодаря ви, сем. Русанови за незабравимия уикенд!

2007.01.09
16:57

ние сме семейство от варна.това райско кътче дори и във варна го няма. пожелаваме на всички ценители на флората и на добрият вкус да отседнат във вила тера верде и се насладят на красотата и чистия въздух на балкана ни
сем. христови варна

таня дилова2009.08.01 16:57
никога няма да повторя престояси във вила тераверде през цялото време стопаните довърваха ремонта на последния етаж а по поляната тичаше грамаден плъх.навсичкото отгоре така наречения водопад ли както и викат на локвата в двора събираше мухи и оси отцялото селище и домакините никак неса любезни а хора стремящи се да забогатеят могобързо но въвсверата на обслужването трябва да се търпелив и много отдаден на професията неот всеки става хотелиер.
RUSANOV742009.08.29 08:50
Аз , управителя и собственика на вила " Тера верде " * * * Орешак, никога няма да приема гости кото г-жа Дилова и компания, търсещи вили без така наречените , " хазяи " стремяще се към да разрушават , стрелят с пистолети, и пречат на останалите около тях да почиват.
Неможе да дъниш музика до 6,00 ч. сутринта на главите на останалите почиващи и после да искаш от другите през деня да пазят тишина за да почиваш отново за ноща.
А защо ли си мислят , че е имало ремонти , незнам , явно не са усетили намека на останалите почиващи за ноща.
Измишльотината ,с така наречения плъх, локвата и така нататък с домакините е измислица на госпожата , целяща срив на авторитета на персонала и вилата ,такъв филм няма.
Е няма госпожо Дилова да си пререгистрираме вилата на "пансион" , тъй като никой колега ,няма да търпи това , което причинихте на останалите почиващи , и комшиите на вилата !
Желая успех на колегите , и никога да не попадат на компанията на г-жа Дилова !
урлавител : Иван Русанов

Други хотели в с.ОрешакЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share