Спа - Хотел Релакс ***, Стрелча

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (12 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Trampa (1)
отседнал Октомври 2021 за 1-3 дни семейно
2021.10.20
02:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Nie wieder!
Ich bin total enteuscht!
Das Personal ist unfreundlich!
Das Essen miserabel.
Wenn Sie trotzdem f?r deises Hotel entschieden, dann sollen Sie auf Ihre sachen und das Geld aufpassen!

ivatanas (1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни семейно
2011.11.25
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Перфектният хотел за всякакъв вид почивка.Идеални условия за отдих и релакс.Препоръчвам го за всеки.Персоналът е отзивчив и любезен, готов да се отзове на всякакви желания на почиващите.Бил съм и ще бъда.

2008.03.03
13:45

В хотелчето отседнахме с приятелката ми само за една вечер. Наистина доста от екстрите, с които се хвали хотела тук в нета, ги няма. Може би има стаи с климатик, минибар, телефон и т.н., но нашата всичко това липсваше. Дадоха ни една вентилаторна печка за отопление, тъй като парното го нямаше никакво...
Въпреки това останахме много доволни. Чистичко, спретнато, голяма баня с вана (топлата вода в хотела е минерална)... Алуминиевата дограма явно има доста добри звукоизолиращи свойства, защото стаята ни беше от страната на входа на дискотеката, но не се чуваше чак толкова силно музиката, че да ни пречи да си почиваме.
Като общо и хотелчето и местността ни хареса и мислим този уикенд пак да отидем там

2008.01.28
15:34

Действителността за този хотел не отговаря на рекламираното в сайта им. В хотела няма климатик, сат тв, телефон, минибар, ресторант, пакинг места, барбекю. Като капак на всичко, в средата на зимата /бяхме в хотела на 26 и 27 януари 2008 / парното се спира в 12 през нощта, пуска се в 7 сутринта и в 11 преди обяд отново се спира. През нощта спира и топлата вода. Комфорт !!! Условията в никакъв случай не отговарят на хотел 3 здвезди. Някой ходил ли е в хотел без нито една допълнителна завивка, особено през зимата? Ако не е, нека да посети Спа-хотел Релакс Стрелча. За едното денонощие, през което бяхме в хотела не видях обслужващ персонал, добре, че не ни се наложи да му ползваме услугите, нямам идея къде щяхме да го търсим.
Лично моето мнение е, че повече няма да посетим този хотел, но искам да предупредя наивни /като нас/ посетители да внимават когато избират това място за почивка или уикенд.

2008.01.01
17:49

Хотелчето е малко и спретнато, чисто и стопанисвано с много старание и мерак. За хотел с 3 звезди условията са много добри Тово , което на пръв поглед притеснява е малкият лоби бар, който се превръща в ресторант, но собствениците са поели риска ежедневно да сменят интериора и да осигурят максимално приятни условия на гостите си. Очевидно лоби бара привлича и всички местkr жители, които с удоволствие минават за по едно кафе. Околонстта е чудесна и ако има добър предпиремачески дух би могла да бъде много печеливша.Браво на тези хора, които се опитват да развиват най - хубавото в региона! Дано да успеят да доразвият малкия спа-център , който използва и минерална вода, специфична за Стрелча.

2007.11.22
19:45

Да знаете да не пишете на имейла ми защото е грешен или по точно нямам такъв когато имам ще го напиша ,,обищавам"

2007.11.22
19:42

Не сам ходила до сега ,но сега зо нова година ще ходя!!! Надявам се да е много хубаво и ли поне да има нещато който пише ,че предлага хотела!!!След като се върна вече ще кажа повече за това!!!А сега ми пожелайте да си прекарам страхотно!!!!

2007.09.01
16:34

със сигурност знам, че предният пост е от вътрешен човек, и е изкуствена реклама на хотела. толкова по-жалко

2007.09.01
02:25

мога да споделя, че хотелът е много хубав и чист. не съм чула никакъв шум. това може би е защото бях прес седмицата там. разбрах от по-младите жители, че дискотеката е отворва през сряда, петък и събота. затова може би е имало толкова шум както споделя този човек. на мен лично много ми хареса и съм много довална и от обслужването и от всичко. ще се върна в стрелча отново

2007.08.20
08:46

Ентусиазирани от горните две мнения, решихме с жена ми да го посетим. Не бяхме ходили до Стрелча, а и Старосел е наблизо... Направихме си резервация по телефона за два дни. Хотелът е съвсем нов, открит през ноември 2006 и явно е правен с мерак - всичко е много изпипано. Чистотата е безупречна, наистина, съгласен съм с горните мнения. А и огромното легло е страхотно. Но... дотук с похвалите. Преди всичко, хотелът е ДВЕ звезди - вижда се на табелката над рецепцията. Няма "сат тв", само К1, bTV, nova и Диема+. Няма климатик, няма минибар, нито хладилник (има шкаф за хладилник, но той е празен). Няма интернет. Стаята нямаше тераса, не знам, може би някои от стаите имат. Не ни предложиха ВВ (Bed & Breakfast). Не знам, какво точно трябва да означава СПА, но няма сауна, нито парна баня, нито джакузи. Предлагат "перлена вана", до която жена ми така и не успя да се добере (от два опита), понеже служителката беше заета да прави масаж. "Паркинг места" - колите спираха в градинката до хотела, защото на разбитата улица просто няма място. Що се отнася до екскурзиите, може и да организират, но на въпросите ни, как да стигнем до прочутите скални образувания и какъв е маршрутът до вр. Буная ни отговориха с повдигане на рамене и че "вероятно някой местен човек трябва да ни заведе". И накрая (но не и по значение, както се казва), в непосредствена близост има дискотека (входът й е на 2 метра от вратата на хотела). Шумът беше толкова силен, че направо не си струва да коментирам музикалния жанр. И това до един през нощта. И двете вечери. Накратко - изключително сме разочаровани - информацията за този хотел е абсолютно подвеждаща. Няма да стъпим повече в "Relax" (нито пък в Стрелча, но това е друг въпрос).

2007.08.01
20:01

"Релакс" е много готин хотел.
Добро обслужване,много чист и модерен. Прекарахме една чудесна седмица там.Пак ще дойдем!Поздравления за собствениците и управителката!

2007.06.25
13:57

всичко е чудесно хотела е много чист а персонала е готин трябва да го посетите ще останете доволни

гаврил стоянов2010.02.12 11:39
хотелът е под всякаква критика СПА-ХОТЕл?????? какво му е спато китайска хидромасажна вана!!!1ХВАлА!!!!!а и смешен басейн!студ шум и релакс аман от стиснати собственици с голями амбиции

Други хотели в СтрелчаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share