Elena_Ivancheva (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.08.20
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 17,18 и 19 август 2012 година група приятелски семейства от гр.Пазарджик бяхме във вила "Мечта" в с.Престой,общ.Троян.Искам да изкажа възхищението си от хората,които ни посрещнаха и настаниха-чичо Мишо и Радосвета.Много мили и отзивчиви.Останахме очаровани от удобствата,които се предлагат във вилата,отношението на домакините към нас,както и от природатата наоколо.Важното за нас беше,че всичко което се рекламира е истина.Желаем им най-вече здраве и винаги да са така усмихнати и отзивчиви.
сем.Иванчеви,Лулови,Стоянови,Коцеви

Лора Атанасова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.09
21:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добре си прекарах там с цялата ми компания. Цената е много добра. Вилата също е много хубава особенно за големи компании. Също така е и подходяща за деца тъй като има голям двор, басейн, детски кът. Беше една много хубава лятна почивка.

Didi Glushich2010.08.17 13:22
Здравейте всички, които сте решили тази година да отидете на почивка в планината. Юли месец бях на вила Мечта и останах очарована. Природата е страхотна, самото място, самата вила и хазяите са много готини. Зимата сигурно също ще е много хубаво и мисля да взема отпуск и да отидем пак цялата компания

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share