вила При Таневи **, Трявна

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    0 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    5.7 км
пещера Бачо Киро
Габрово    11.3 км
Дряновски манастир
Габрово    11.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Vanio (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни с приятели
2011.01.04
16:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходихме за нова година там,какво да ви кажа умряхме от студ,една печка утоплява 2 етажа с по 2 стаи.Пуснахме си печка на ток ,но когато я пуснахме панцера падна защото домакина е слойил нарочно слаби за да не се вкарва в масрав както тои се изяси,когато искарахме скарата за печене(не пускайте скарата че 6те ме вкарате в масрав-при условия че ни взе 700лв)дървата му бяха от клонки не знам от къде ги е събирал.котлоните са на газ,но и бутилките са му празни.Едното момиче си пусна сешуара и пак падна панцера!искаше да бъде с нас на Нова година но му отказахме естествено.Ако някой мисли да ходи там да не си мисли че ще си изкара хубаво!!!

b.tanev2011.01.15 09:53
Когато нещо не е наред проблемите трябва е редно да се решават на място с персонала, а не да се казва че няма проблеми, а после да се пишат неистини. Затова е този отговор.
Първо. Групата дойде на място през октомври, огледа всичко и след това направи резервация.
Второ. Отоплението не е с печка, а с камина с въздушна и водна риза, от водната се топли втория етаж. Разбира се някой трябва да пали и поддържа огъня. Дърва има и разпалки /тънки/ също.
Трето. Газта разбира се може да свърши, затова държим винаги резервни бутилки в склада. Странно, че като питахме нещо да ви трябва, има ли проблем, отговора беше няма проблем.
Четвърто. Ел. инсталацията е проектирана от професионалисти и е изпълнена с автоматични предпазители, които не разрешават включване на неоторизирани мощности, както е във всички хотели.
Пето. Цената е 654 лв. за 12 човека за 4 дни!
Последно. Няма да коментирам поведението на тази група, нито евентуални реплики.
Р.Георгиева
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.15
15:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не бихме отишли никога повече там. Собственика е много досаден, бърка се във всичко и най-лошото е че ни провали и двете вечери купона, защото се присламчи на масата и никой не можеше да вземе думата от него.Няма топла вода в трапезарията, мие се със студена. Условията не са нищо особено, въпреки големия двор, не е поддържано и няма хубаво място за релакс на двора и за игра на децата.


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share