хотелски комплекс Трявна ***, Трявна

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Lina (7)
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2010.11.25
17:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един от най-ужасните хотели, в които съм ходила!Архитектурата е тип "соц-реализъм" и има спешна нужда от ремонт. Но това, което е най-ужасно е обслужването!До 3ч. през нощта трябваше да слушаме диджея и празненството, което се лееше в ресторанта, а когато се оплакахме на управителя, отношението му беше просто брутално. Този човек може би се е учил на туризъм във времената на соца, но при цялото предлагане на страхотни хотелчета в Трявна, трябва да се замисли как се отнася към клиентите си и какво им предлага.
Не препоръчвам този хотел на никого!

katerina Mihailova
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.10.07
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и моето семеиство бяхме на по4иивка в Трявна това лято. Хората, улиците,въздуха....вси4ко беше просто невероятно. Бяхме отседнали в хотел Трявна. Нощувката не беше изобщо скъпа, е...не вклшю4ваше закуска, но...вси4ко друго беше безупре4но. С наи-голямо удоволствие бих се върнала отново там.


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share