silva (1)
отседнал Декември 2015 за 3-5 дни с приятели
2016.01.04
10:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа възмущението си от тази вила, имахме лошият късмет да запазим къща” Славяни” за новогодишните празници.Цената беше 2000 лв.за 3 нощувки ,капацитета на къщата е за 21 човека.В описанието пише ,че има зала за хранене ,в нашият случай за празнуване на новогодишна вечер,но залата се оказа фургон с монтиран климатик ,тавана на фургона беше от шперплат и естествено счупен,увериха ме ,че се събират 20 човека е уви не успяхме да се съберем.Готварската печка беше извън сградата в една „салма”,защото не може да се каже ,че е помещение.В друга малка постройка имаше камина ,която ни казаха ,че можем да ползваме,но представете си ни помолиха да не взимаме дърва,защото дървата били на болната майка на собственика.И се започна всекидневно следене ,естествено ние ползвахме дърва ,защото първо сме с малки деца ,второ на -15 градуса температура и на неработещ климатик ,трето мисля ,че за платена цена 2000 лв,можем да изгорим 50 лв дърва. А наглостта на собствениците премина всякакви граници, в 23,30 ч собственичката влезе и започна да крещи колко пъти казали да не взимаме от дървата.
Не се лъжете по снимките на къщата не са актуални,залата е фургон,няма кухня,няма посуда,няма интернет.Оказа се ,че няма и букса за телевизора,оказа де че е развалено дистанционото на климатика и куп други неща.Едивственото,което отговаря на снимките по сайтовете са стаите за нощуване.НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА БЪДЕТЕ ГОСТИ НА ТАЗИ КЪЩА „СЛАВЯНИ”

Таня Ангелова
отседнал Април 2008
2008.04.06
14:17

Прекрасно място, хубави стаи, тишина и спокойствие, много мили хора! Ще го посетим отново със сигурност! Препоръчвам на всички!


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share