странноприемница Зограф **, Трявна

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Лилия Попова
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.11.14
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път посетихме хотела семейно през 2006г и от тогава всеки път когато имаме път през Трявна, било просто за почивка със семейството или с приятели, било служебно, винаги отсядаме в този хотел. Местоположението му в Стария град и в близост до прочутата часовникова кула го правят още по-привлекателен. Стаите са винаги чисти, добре подредени, топли и уютни, с телевизор и кабелни програми. Персонала е винаги ведър, любезен и отзивчив към нуждите и дори малките капризи на гостите. Препоръчвам го горещо и на семейства с малки деца!

Mako РАЗОЧАРОВАНИЯ2009.09.20 19:34
За това че самия хотел е на централо и хубаво място.спор няма но за това което предлагат парите са доста солени.Щом като си решил да печелиш значи трябва да решиш ккакво и на каква цена ще го предложиш на пазара.За 54лв. поне климатик и врати които не скърцат трябва да има.Не може ти да си отишъл да почиваш и да потърсиш за няколко дена спокойствие а вместо това да ти скърцат вратите на съседните стаи това да те изкара извън релси.Другото което е че това което се рекламира в ИНТЕРНЕТ е едно а в действителност не е така. показват ти стая със спалня и по телефона при резервацията ти казват че е СПАЛНЯ а като отидеш от спалнята няма и помен.Намираш две единички.При поискване от моя страна на обяснение към персонала от рецепцията ми се казва че няма проблем и ще пратят камериерката да събере двете единички.Но ние все пак сме резервирали спалня а не нещо друго и то преди седмици.Незнам просто за мене така клиенти не се печелят така.Не бих отседнал никога повече там а и незнам от моите познати които имат намерение да посетят това градче дали ще чуят добра дума от мене относно ХОТЕЛ ЗОГРАФ.

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share