хотел Долна Баня ***, Долна баня

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (30 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
крепост Траянова врата
София    13.5 км
Боровец
София    13.8 км
Белмекен
София    14.5 км
връх Мусала
София    20.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
MIA1 (1)
отседнал Август 2023 за 1-3 дни семейно
2023.08.30
05:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ресторанта не струва. Чакате час за аламинут. Плащате преди да ви го сервират. Стаите се чистят по 2 часа – накрая си ги доизчиствате вие. Не сменят чаршафите от предходните клиенти. Навсякъде е мръсно – паяци, мухъл, умрели мухи. Басейнът е мръсен, т.н. „релакс зона“ се намира в мазе, като преди това се преминава през някакви складове. Има и джакузи, но не го препоръчвам за хора със слаби нерви – стените са облепени с натрошени разноцветни плочки, тапата е захваната с кабел. Рецепцията се намира в ресторанта, зад бара. През ресторанта се преминава и за да се достигне „релакс зоната“. Всичко в съответствие с внедрените НАССР стандарти!

grandi (1)
отседнал Ноември 2017 за 3-5 дни семейно
2017.11.19
03:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място!Любезен и отзивчив персонал,ястията в ресторанта бяха вкусни, стаите са чисти и приятни. Минералният басейн ни впечатли особено - препоръчвам го на всички! Водата беше чиста и топла.А в джакузито още по-топла.


kpaliev (1)
отседнал Април 2017 за 1-3 дни семейно
2017.08.26
03:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Преди два месеца жена ми резервира стая в този хотел. При пристигането ни в хотела, персонала беше много усмихнат и отзивчив. До тук добре. Дадоха ни стая в съседната сграда. Едвам намерихме входа, той бе в края на сградата , а една малка табела указваше къде е входа. Минахме покрай едно голямо помещение( може би отредено за ресторант) но превърнато в склад...неприятна гледка. Отваряйки вратата стълбище... със счупени плочки. Влизайки в стаята се потресох. Имаше неприятен мирис на цигари. Много вехто обзавеждане, ламината бе на повече от 20 години. Леглата като за пигмеи, приблизителни размери на леглата бяха 60/160 , банята с плочки като на баба ми а цената за нощувка не е евтина за това което видях. Телевизора от най малките с кинескоп( от 5 години не ги произвеждат ))С прости думи се върнах в миналото. До басейна не стигнахме. Просто панически избягахме.
Пожелавам от все сърце да се стегнат собствениците и да инвестират малко в хотела.
Поздрави

Joro 88 (2)
отседнал Януари 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.02.24
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно приателката ми намери този хотел в интернет решихме да го посетим за петък и събота. Първоначално нямаше места, но в четвъртък ни се обадиха, че се е освободила една стая. Съгласих се, но защото е близо до Боровец а ние караме ски. Хотела ни хареса и ресторанта, но басеина е уникален след цял ден каране на ски във минералния басейн беше прекрасно, а и може би е един от малкото който може да се ползва след 20.00 ч. (А, бе ако искаш може да стоиш до сутринта, само охраната ни се скара, че сме със стъклени чаши. ”Било за наше добро да не се порежем, ако счупим чаша”). Решихме да останем още един ден и ни казаха, че има промоция ако си платиш три нощувки четвъртата е безплатна. Останахме и неделя и понеделник, даже в в понеделник беше 22 градуса не ходихме на ски, но хванахме тен на басейна. Пак ще отидем със сигурност. Хотела не е 5 звезди има какво да се желае, но всичко според цената. През уикенда беше малко лудница, но понеделник беше спокойно. Перфектното място да отпочинеш и да се отдадеш на половинката си.

dani78 (2)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни с приятели
2016.01.28
03:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние сме сравнително редовни клиенти на този хотел. Докато търсех контакти на хотела за да си направим отново резервация попаднах на тези коментари. Според мен е не са верни и искам да ги опровергая. Последният не смятам да коментирам. Не мисля, че в коментар написан от човек с никнейм “batsali” може да има нещо смислено или вярно. Коментара на “nikolova” по смислен. Ние също бяхме в хотела около Коледа дори може да сме се засекли с госпожата. Прекарахме си много добре, но и ние попаднахме на сервитьорка от която не бяхме доволни, но след като говорихме с управителя разбрахме,че се учи и тя повече не ни сервира. С това проблемите ни свършиха. Останалия персонал беше много любезен както обикновено. Това което е написано за „Арабския хляб” невярно, наистина става по бавно, но се прави на момента и е много вкусен. Няма как като се замислите хляб с размер 20 на 30 см. да е 50 грама колкото и да е тънък. Лично аз бих платила „Арабския хляб” на който не му харесва. Ние след няколко дни ще сме гости на хотела ще снимам хляба и ще го публикувам. Относно музиката мога да кажа, че момчето не е DJ а музикант свири на клавир и пее доста добре. Е в ресторанта няма „Чалга” даже е написано на входа. Може би те това са търсили хората и затова не им е харесало. Но за нас това е една от причините да посещаваме това място. А това не го разбирам цитирам „Носете си кафе в случай, че ставате преди 7,30ч.” . Кой човек отишъл на почивка ще стане преди 7.30 ч. Хора като отидете някъде да пчивате забавлявайте се нали за това сте отишли. Другата причина е басейна, наистина уникално място. Трите басейн са с различна температура може да плуваш, да се киснеш в джакузито или да си правиш нагревки в най-топлия. Това, че се образуват водорасли не е проблем получава се заради високата температура на водата над 30 градуса така се образуват микроорганизми и от там идва проблема, който ходи повече на такива басейни го знае. Ние също се притеснявахме от това преди време, но след като обиколихме почти всички минерални басейни в България разбрахме причината и вече не ни притеснява това. В Огняново и Баня сме се къпали в почти зелени басейни, дори казват, че тези водорасли били полезни. Басейна в Долна баня винаги е поддържан има хлорни хапчета във водата(не ги пипайте с ръце после два часа ще миришат на хлор) и доколкото знам има и филтрираща система. Това е най големия външен минерален басейн с толкова висока температура на водата на който сме били и е наистина добър. Няма такова място за релакс, можеш да се киснеш по цели нощи дори и на минусуви температури както и правим с нашите приятели. На който не му харесва да не ходи. Ние другата седмица пак сме там.


арабски хляб (както ви обещах)
batsali123211 (0)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни млада двойка
2015.12.28
23:20
коментар
nikolova05 (1)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни с група
2015.12.13
11:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес 12 човека се прибрахме от хотела, безкрайно разочаровани.
Басейнът не се почиства, плуват всякакви гадости, фугите на плочките са черни от мърсотия. Ако се почисти ще е вълшебно.
Новогодишното парти ни беше съсипано от сервитьори, които не знаят къде са и защо са там. Сервира се храната и след 30-40 мин. се донася хляб,ако все още ти се яде. Каквото и да попиташ във връзка с менюто, отговорът е "Аз съм нова и не знам". Не си поръчвайте "Арабски хляб", цената е като за хляб месен от бедуини в Сахара и времето за доставка от същото място, грамажа е приблизително 50 гр. За музиката изобщо не може да се говори DJ, с безплодни опити да пее песни от 70-те години на миналия век в стил Георги Минчев. За почивка и дума не може става, денонощно лаещи кучета, неудобни матраци и възглавници, но поне те бяха чисти. Носете си кафе в случай, че ставате преди 7,30ч.
Но има и хубави неща, прекрасна природа, градината на хотела е безупречна, минералната вода е превъзходна.

ypesheva00 (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни семейно
2015.06.03
04:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 30.05.2015г. за пореден път посетихме Вашия хотел, басейн и за съжаление отнова го завирихме не почистен с четка и препарати. Водата беше вряла в малкото басейнче и беше напълно неизползваема от нас и децата. От месеци джакузите не работи ще бъде ли поправено?

a.angelova (1)
отседнал Май 2014 за 3-5 дни семейно
2014.06.09
12:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди по-малко от месец със съпруга ми посетихме това прекрасно място. Останахме удивени от прекрасната градина и външният басейн, който е с минерална вода и може да се ползва през нощта само от гостите на хотела. Персонала е много любезен. Посрещат те от вратата с усмивка. Имаше няколко нови попълнения(стажанти), но и те също се опитваха да поддържат нивото на обслужване. Обзавеждането в стаите вече е старичко, но все пак се поддържа чистота. Всеки ден от престоя ни се почистваше стаята и това ни накара да се почувстваме комфортно.
С нетърпение чакам да дойде време пак за отпуска, за да посетя това място.
Благодаря на персонала и управата на този хотел за чудесно прекараните 5 дни почивка.
Пак ще се видим

elia2 (1)
отседнал Януари 2014 за 3-5 дни с приятели
2014.01.13
21:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съвсем нормално е да се опитате да защитите името на мотела и да дадете отговор,който да ви оправдае и да нападнете този, който се е осмелил да ви каже истината в очите.Да мръсотия имаше и тя не беше само от мазните петна на ,,самопризналата се ,, ваша клиентка ,а от много други преди нея,утаена в четирите ъгъла на басейна,която не се самоизчиства от течаща вода,а от четка и препарати.Що се отнася до гъбичките-за съжаление басейна го ползвахме и един ден преди отказа за ползване.Аз наистина съжалявам ,че повече няма да посещавам това място ,което ми харесваше и от години го посещавах.

elia (1)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни с група
2014.01.04
00:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещавам този хотел 3-4 пъти годишно за да ползваме топлата минерална вода в басейна ,който е закрит или така наречената ,,руска баня,,Може би за първи път светнахме осветлението в басейна и с ужас установих ,че във водата плуват кълбета косми с мазна кир и басейна не се почиства след предишните клиенти.Такава мръсотия няма!!! За съжаление ще се наложи да проведем и лечение за гъбички,които получихме за ховогодишен подарък!До сега това не ни се беше случвало там ,но винаги има първи път!ХИГИЕНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ!Губите си редовни клиенти,от немърливост.

dolnabania2014.01.07 17:47
Коментарът Ви Elia е доста преувеличен. Хората, които са идвали и са ползвали Руската баня знаят, че там няма как да влезеш без да запалиш лампата, тъй като тя е в подземната част на хотела. Записването на часовете става като се оставя разстояние от 15-30 мин. за да се почисти след всеки. Също така се вижда, че басейнчето има преливници и водата се пречиства постоянно. В действителност в басейнчето имаше 1-2 косъма, но не както Вие се изразявате-"във водата плуват кълбета косми с мазна кир". Хората, които са идвали преди знаят за какво става въпрос, а тези които не са идвали могат да пробват, за да останат със собствени впечатления.
Не ни е ясно също откъде сте ги хванали гъбичките тъй като Вие дори не я ползвахте Руската баня, може би са Ви от някъде другаде или са въображаеми.
* Моля пишете коментарите си на кирилица и изразявайте максимално конкретни и аргументирани мнения. Услугата не е анонимна и всеки потребител носи отговорност за написаното от него!
jordanka_spasova19902014.01.08 23:14
отговор
dani78 (2)
отседнал Май 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.27
20:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със съпруга ми посещаваме този хотел от 2-3 години. Много ни харесва и е на 1 час път от София докато се усетиш и си там. Мъжът ми имаше проблем с крака след операция и така го открихме заради минералния басейн, водата много му помогна за 3-4 идвания и забрави за болката в крака. Басейна е супер особено през зимата когато температурата е под нулата и вали сняг. Няма такова уникално усещане. Е понякога се има водорасли, но който е ходил на такива открити минерални басейни зимата знае как е. Не се притеснявайте хвърлят достатъчно хлор. Лятото го няма този проблем, но водата не е така гореща. Градината е уникална, който харесва разстения тук е неговото място. Ресторанта е много добър, не се е случвало нещо да не ни хареса. Персонала е много отзивчив, няма как да не оставиш бакшиш. Стаите не са много големи, но който иска може да си вземе апартамент, като цена качество са мисля, че си заслужава. Все пак в София само един вход за басейн е 10 - 15 лв. и ти стъпват по главата. Пиша този коментар защото попаднах на предния, който не е много верен а и като се има в предвид кой го е писал "Мрънкалото" преценете сами. Кърпите в хотела се сменят всеки ден, ако искате може да си вземете и халат от рецепция срещу 2- 3 лв. През седмицата е по спокойно, Петък и Събота е трудно да си намериш места ако не си си направил резервация 1-2 седмици по-рано. Това говори дали е хубаво или не. Пробвайте и коментирайте реално.

sharmidodka (2)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.03.17
10:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Дълго четох коментарите,преди да се решим да отидем там със съпруга ми миналата седмица,пък било то и за една вечер.Най-привлекателното беше,че "НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЧАЛГА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОМПЛЕКСА"(гласеше табела на входа),евала на шефа за което-ние също не понасяме този вид извращения! Рецепциониста в хотела е меко казано "застрелян",трябва да му вадиш думите с "ченгел" доста неприветлив и с мазна пуберска коса.Стаите-разбира се,че няма какво толкова да се очаква за 40лв.(престанете с претенциите,бе,хора-за толко'пари това получаваш все пак!!),но леглата наистина са ужасяващи-скърцат и потъваш в тях.Най-се разочаровах от бесйна,защото въпреки,че имаше достатъчно хора в хотела,водата беше доста студена за къпане и мръсничка.Рецепциониста ми измрънка,че за вътрешният минерален трябва да платя 20 лв.(въпреки,че неискам да ползвам сауна),но той все пак е топъл.
Общо взето това,което ме подразни беше,че вечерта имаше около 90 човека в ресторанта,явно някакъв семинар и музиката беше с ужасяващи децибели в тяхна чест,пък и за "скъпите" си гости басейна вече беше чист и от водата излизаше пара,но това чак на другата сутрин,когато решихме да си ходим.

mrnkaloto2013.06.11 14:22
НЕ ХОДЕТЕ в този хотел! Стаите в съседната сграда са мръсни и прашни, на терасата има 2см кал и курешки. Кърпите смърдят на старо и непрано, няма допълнителна за басейна, няма сешоар (как може при наличие на басейн и такива цени, да няма?!) В банята няма отдушник! Няма закуска, цените са космически, обслужването не кефи!
А сега си представете как с единствената воняща кърпа излизате от басейна и тичате до съседната сграда и нагоре о лабиринта от стълби (всички чуват дори зъзненето ви сред хор на хъркащи), където е мръсно и студено, няма нова кърпа и се лягате с мокра глава... Удоволствие за минимум 50лв!
Впрочем, след присъствието ми там, последва посещение при лекаря!
dani782013.06.27 21:06
отговор
djon (1)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.01.31
03:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето си го бива, приятно местенце, няколко пъти съм го посещавал, басейна е невероятен при минус 8 градуса на открито се къпахме страхотно беше а и кухнята си я бива готвят добре, доволен съм и пак ще отида.

tony1978 (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.14
01:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела на 9 и 10 декември 2 двойки да празнуваме студентския празник. ПРЕКАРАХМЕ СТРАХОТНО. Потанцувахме две вечери доволно в ресторанта на хотела, нямаше чалга и едната дама малко се сърдеше, но се забавлявахме много. По цяла нощ бяхме във външния минерален басейн,повечето от гостите на хотела също бяха в басейна, голям купон. За първи път се къпахме на открито при минус 5 градуса, повярвайте ми НЯМА ТАКЪВ КЕФ. С приятелката ми решихме да останем и в неделя, нямаше много хора в хотела, вечерта в басейна бяхме сами гледахме луната и звездите с по чаша вино, това е романтика, беше прекрасно. Пак ще посетим това място за заслужава си и е на 40 минути път от София, можем да идваме и след работа. А и цените са нормални, обслужването е добро много сме доволни.

developer (26)
отседнал Февруари 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.11.17
02:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е лош, с изключение на стаите които са стари и занемарени. Персонала и ресторанта са екстра, водата в басейна е уникална и гореща. Препоръчвам да отидете зимата, стаите са кофти, но е евтино. Внимавайте, ресторанта не е евтин, но кухнята е добра!

dolnabania2011.12.06 18:20
От администрацията на хотела.
Цените на стаите и апартаментите в хотела варират от 50 лв. до 180 лв. (различно качество, различна цена). Имаме нова част на хотела ако искате заповядайте, там стаите са на 1 година. Ще се радваме да бъдете наши гости.
developer2012.04.21 19:02
Ще дойдем разбира се!
Благодаря за загрижеността.
peteto (4)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.30
17:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За съжаление трябва да дам негативна оценка на хотела, колкото и да не ми се искаше, защото отидохме с голямо желание, благодарение на перфектния начин, по който изглежда хотелът на сайта. В действителност, обаче, не е точно така. Градината е разкошна, но само дотам. За 50 лв./ нощувка получихме много малка и зле обзаведена стая,със стара дървена дограма, която гледаше към ниви(това не е проблем за нас, защото поне беше тихо, а сме с бебе)... проблемно беше леглото- и при най- малкото движение издаваше адски неприятен и силен скърцащ звук, който будеше бебето постоянно и буквално се измъчихме цялата нощ, да не говорим за мекия и потъващ матрак, заради който пък изобщо не можахме да спим. Басейнът не е толкова топъл, колкото го изкарват на сайта, да не говорим, че чистотата му е съмнителна, май единственото му предимство е големината. В цената закуска не се включва, както и сауна, включен е единствено външния басейн(според сайта и джакузи, но на живо него го няма, явно фигурира само в сайта)
За господина на рецепция просто не ми се говори. Липса на елементарно възпитание дори за човек, който не е на рецепция- а за такъв, който би трябвало да предразполага хората да харчат парите си там, без коментар. Липса на усмивка, поздрав, поглед на бурсук и надменно поведение тип 'кво`прайш ти в моя хотел'.
Плюс на хотела, както вече споменах, е разкошната градина, както и ресторанта- храната беше вкусна, носеха я бързо, и сервитьорите, макар и с муднички реакции, бяха любезни. Само и единствено заради градината обаче човек не може да се прежали да остане повече от една вечер, така че ние си тръгнахме на сутринта след въпросната вечер, въпреки че бяхме планирали да останем 3 нощувки. Извинявам се за дългия коментар, но е хубаво хората да знаят всички подробности, защото аз се подлъгах главно заради хубавите мнения в този сайт. Като заключение мога да кажа- ако искате хубава планинска почивка, не ходете в Хотел Долна баня, защото не може да ви предложи нищо повече от крайпътен мотел с хубава градина.

dolnabania2011.12.06 18:16
От администрацията на хотела.
Искаме да опровергаем изказването на госпожата. Не ,че ние сме перфектни допускаме грешки понякога. Съгласни сме да получаваме критика ,това ни показва грешките и така можем да ги поправяме, но този коментар е малко преувеличен. Благодаря за коментара за градината. Цените на стаите и апартаментите в хотела варират от 50 лв. до 180 лв. (различно качество, различна цена). Гостите ни са избрали най-евтината стая която е с най-малко екстри. Нямаме стаи с дървена дограма. Нивите са собственост на хотела и се използват за снабдяване на ресторанта с еко продукти и „ Селски туризъм” (имаме групи предимно от чужденци, които идват специално за това). Матраците са купени пролетта (имаме фактура за това) съжаляваме, че на са били удобни на нашите гости. Басейна се пълни единствено с топла минерална вода, лятото водата е от 28 до 30 градуса, а зимата от 28 до 43 градуса в различните басейни (може да се провери по всяко време на място). Хотела разполага с 4 басейна, 3 външни: плувен, детски и ДЖАКУЗИ (не зная как нашите клиенти не са го видели защото е със сравнително големи размери 3 на 4 метра). Вътрешният басейн е в руската баня, в нея има минерален басейн (3м./3м.) с цветотерапия, масажен душ и сауна, които се ползват индивидуално с цена 20 лв на час, може да се ползва от 1 до 12 души. В цените обявени за нощувка не е включена закуска. През летния сезон наемаме сезонни работници, който не са 100 % професионалисти и е възможно да се получат грешки, ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМЕ !!! Хотела се намира в началото на града и е крайпътен. Съжаляваме, че не сме удовлетворили очакванията на всички наши гости, но за 11 години на пазара рядко получаваме критики. Заповядайте да проверите. Ще се радваме да бъдете наши гости.
Snejinkata (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.11
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно местенце. Апартамента беше невероятен - огромен, със сауна, джакузи, камина. Има външен топъл басейн и най-якото е че може да се киснеш до сутринта. Нямаме забележки и към обслужването. Бих се върнала там,препоръчах и на приятели. Евалата и за музиката, добре че има все още такива неопетнени от чалгата места :-)))

machoche (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.10.20
23:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място с невероятна атмосфера и весели хора. Наистина си почивам когато съм там. Мястото ме привлича и с факта, че има минерална вода а като + няма ЧАЛГА. Хвала на таквизи хотелиери.

Mihaela 90 (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.10.17
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер за весело прекарване в приятна компания!Атмосферата в хотела е уникална,а пък за нощното къпане в топлия басейн...нямам думи!

nuli (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.15
18:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма нищо общо с описанието в сайта-климатик,рум сервиз-не видяхме стаята беше малка таванска с изглед кам нива сьс царевица но пак беше чисто.Басейна беше малко мръсен ако не пускаха външни хора щеше да е по-добре.Обслужването и кухнята са на ниво.Музиката в бара под всякакв критика.Не мисля че някога ще почиваме пак там.

Mihaela 902010.10.17 16:13
Аз често посещавам това място и съм убедена,че няма тавански стаи. За музиката-това е бар и на вратата има надпис за непрепоръчителната музика,просто трябва да се прочете.
Отностно рум сървиз-има го,но не се вижда , а се поръчва.
niikoo (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.07.17
20:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там по време на Рали България.Взехме си стая от 65лв която отговаряше на нашите изисквания като резервацията ни беше още от преди 2 месеца. Стаята не беше малка, освен две легла имаше и диван на който спокойно могат да спят 1 2 деца. Беше чиста и приятна, както и навсякаде в хотела. Въпреки оживлението покрай ралито всичко поръчано пристигаше почти на мига. Персоналът е изключително любезен, чувстваш се като у дома си.Закусвахме в чудесната градина,вечерта гледахме световното на бара до басейна,който е с мин. вода. М/у другото хотелът е 2 звезди, но си изкарахме 3звездно

lubomir (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.07.13
23:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

отседнахме в хотел "Долна баня" в края на месец юни. Мястото е чудесно, с превъзходна градина, басейн и бар. през деня е тихо и спокойно, идеално за Вашата почивка. С часовеседяхме в градината и отмаряхме, обслужването също е на ниво. Всичко, което пробвахме от менюто ни хареса много. Изкарахме си чудесно.

bibi_3187 (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.07.04
21:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да дам мойта лична оценка,че хотелът не е хубав.Стаите са изключително лоши-обзавеждането е поне на 20 години,стаите малки и стари.До такава степен беше неприятна,че през цялото време се опитвах са стоя навън,за да не се качшам горе.Гледката от стаята беше към градина с домати и красташици.Басейнът е мръсен, ресторантът- нищо особено.Освен да стоиш в самия хотел, няма какво друго да се прави.Не бих се върнала там и мисля,че стаята не отговаря нито по чистота,нито по обзавеждане на 50 лв. цена.

kameliq georgieva (1)
отседнал Май 2010 за 1 седмица семейно
2010.05.22
13:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма по-хубаво място,там е просто вълшебно,вече ходя почти всяка събота и неделя....Обслужването е много добро,храната,стаите...Всичко е на високо ниво и направено с много вкус...Ако искате да со починете истински трябва да го посетите,заслужава си!

Жасмин Петрова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.11.04
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно пътувахме с съпруга ми към Боровец и се отбихме да хапнем. Останахме очаровани, храната беше вкусна и порцийте бяха огромни. Решихме да останем жзехме си стая от 50лв. не беше голяма, но беше уютна и топла. След вчеря сервитьора ни препоръча да отидем във външния басейн, той е минерален, но валеше сняг и беше -3 градуса. Приехме го с недоверие, но мъжа ми настоя и влезе в басейна нави ме и мен. НЯМА ТАКЪВ КЕФ, уникално беше стоиш си във водата и те вали сняг, стояхме до 5ч. сутринта. Лошо беше,че към 12.00 бяха затворили ресторанта и не можахме да си вземем нещо за басейна. Пак ще го посетим.

grozdan grozdanov
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.28
12:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посещавал съм този хотел преди няколко години и бях доволен, но последният път като го посетих се разочаровах от обслужването и от кухнята. не знам дали на готвача му е бил първият ден но не ми е приятно да се упражнява някой върху мен и после да ми дойде солидна сметка за плащане. да не говорим, че сервитьорката ми носеше бирата около 30 мин. въпреки че нямаше никой в заведението. просто не бих посетил това място следващият път.

Борислава Петкова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.18
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В сайта всичко изглеждаше вълшебно, особено градината. В действителност не беше точно така. За стая от 80лв. получихме евтино обзаведена таванска стая без климатик, а водата така и не достигаше до нашия етаж. За тези пари считам, че трябваше да бъде осигурена поне закуска.
Басейнът беше мръсен; забелязх, че идваха много външни хора, което не ми направи много добро впечатление.
Не смятам да се върна там.

tzetzo tzetzo
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.01.22
23:23
коментар
елин пелин
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.26
02:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

готино място за по4ивка. с две думи си заслужава

marchella (1)
отседнал Декември 2007 за 1-3 дни възрастна двойка
2008.05.14
18:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно място за разпускане и обслужването е добро. Когато ходихме в края на 2007, обаче леглата бяха с доста стари матраци и не бяха особено удобни, иначе бяха две двойни.

2007.07.10
00:15

страхотно място за да разпусне човек като хората


Други хотели в Долна баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share