хотел Хилез ***, Трявна

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (18 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    0 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    5.7 км
пещера Бачо Киро
Габрово    11.3 км
Дряновски манастир
Габрово    11.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pelita (2)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни с приятели
2016.06.29
02:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно попаднах на коментарите за хотел Хилез в този сайт и не мога да не отбележа, че бях много изненадана от лошите отзиви, макар и доста стари, защото аз съм била там 3 пъти и не подкрепям критиките Ви. За първи път посетихме хотела за Св.Валентин 2014 г - имаха някакъв пакет, беше на доста изгодна цена и не очаквахме кой знай какво - но оценката ми е 6+, защото хотела и механата бяха невероятно топли - имат парно и климатици, имаше постоянно топла вода, а хотела беше пълен, вечерята беше вкусна и богата и музиката приятна. Няма оркестър. При второто ни посещение имаше някаква група и имаше дисководещ - младо момче, което им направи невероятен купон с подбора на музика. Третия път бяхме с наши приятели през септември 2015 г и отново всичко беше както трябва - всеки ден ни почистваха стаята, храната в механата отново беше вкусна и на не високи цени, а персонала вече ни посрещаше като приятели. Това, което ми направи впечатление е че нямат подмяна на персонала - същите усмихнати сервитьорки, същата камериерка и администратори. На рецепция направо Ви заливат с информация какво може да посетите в града и региона, как да стигнете до там и какво може да видите. Извинете мили хора, които сте писали за неквалифициран персонал, но не съм съгласна, нас ни обслужваха изключително любезни и мили хора, каквито не съм срещала и в половината четиризвездни хотели. Вярно сградата не е нова, но е чисто и приятно, има всичко необходимо - интернет, достатъчно места за паркиране пред хотела, близко е до всички видове магазини. Единствено като минус може би, че баните са по- малки, но това не е толкова съществено. В края на месец август отново смятаме да посетим хотел Хилез за три дни и се надявам, че отново ще останем доволни. Адмирации към целия персонал.


tsvetelina681 (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.04.13
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За спане става,но не и да се нахрани човек там!Не правете грешката като нас да се храните в механата на хотела!Ние първата вечер я допуснахме.Много беден асортимент на храна и напитки и въпреки,че нямаше много посетители поръчките се бавеха около 2 часа,че даже се и объркваха!Сумата,която заплатихме за това не ядене и чакане не беше никак малка!Легнахме си гладни,изнервени и много разочаровани!Другите дни от престоя ни се хранехме на друго място.

Radoslava (1)
отседнал Май 2014 за 3-5 дни с приятели
2014.05.22
16:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Това е хотелът, в който се почувствахме у дома си. Бяхме компания от 4 души от Варна. Въпреки валежите, които ни се случиха през по-голямата част от времето, се чувствахме добре тук. И това беше така защото тук се почувствахме сред приятели. Чудесно топло посрещане. Те се радваха, че сме гости. Кухнята беше прекрасна. Семейството, което работеше тук - готвачът Живко и Мариана, която ни поднасяше, ни посрещнаха като близки. Същото беше и в Лоби бара / кафето е 0.60 лв/ и на рецепцията. Там Ралица и Деси ни обясняваха по карта маршрутите.
Ще отидем пак. Още повече, че хотелът е до Гарата и Автогарата. Не ни трябва кола.
Единствена препоръка - не към хотела, а към Общината. По пътя няма табели " Трявна ". Объркахме пътя още от Велико Търново. Трябвало да поемем по пътя Русе, Стара Загора ??? Връщахме се и питахме на всяко кръстовище. Никъде не пишеше Трявна, дори на картата. По-късно разбрахме за Килифарево или Дряново, където също нямаше табела Трявна.
Но всичко завърши добре щом пристигнахме и ни приеха.
Наистина бяхме сред приятели.
Радослава, Юлия, Пепи и Любо.

Geri_80 (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.06.27
18:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бяхме гости на хотела началото на месец юни. Останахме доволни с нашите приятели, обстановката е хубава а персонала приветлив. Вечеряхме в механата цените бяха нормални, а храната вкусна.

eris1 (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни с група
2012.06.22
16:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не отивайте в този хотел! Бяхме с 20 деца на екскурзия в Трявна на 17 юни 2012 с 1 нощувка в хотел Хилез.В три от стаите душовете не работеха, а в други три-падаха дръжките на вратите.Сутринта за закуска ни предложиха по 2 недоизпържени мекици и чаша с някакво долнопробно разтворимо сокче.Останахме гладни и разочаровани.


това ни предложиха на закуска на 17 юни 2012
drago2012.06.26 14:17
отговор
vaniasz (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.04.26
12:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела през Великденските празници, има доста какво да се желае, персонала под всякаква критика /неквалифициран/- да ти сервират кафенце в лоби-бара е необходимо да чакаш минимум час,да не говорим пък вечерта в механата една сервитьорка/ може би никога не е изпълнявала тази длъжност-най вероятно е камериерка през деня/ обслужва всички маси/ може да си преставите за какво става дума/,единственно дамата на рецепцията си вършеше перфектно работата. Няма и да си помисля за Трявна никога вече.

velka (0)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.02.09
18:12
коментар
Denitca Dimitrova (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.09.06
16:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бързам да споделя нашите впечатления за престоя ни в Хотел "Хилез", ден след като сме се завърнали от там. С една дума - прекрасно е! Стаите са много уютни и приветливи, храната в механата е невероятно вкусна и като количество е предостатъчно, за да не е се налага като на други места да се поръчват по 1000 неща, за да може човек да се нахрани. Персоналът на хотела са едни слънчеви и засмяни хора, склонни да съдействат за проблеми, свързани с комфорта на гостите. За цените не е нужно да коментираме, изключително изгодни!

Lawyer73 (3)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.05
20:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там вчера 04.09.2010г. със семейството си. И ето истината хотела беше пълен стаите не са особенно луксозни леко занемарено е може да почистват по добре. Но лобибара е на ниво пиша им 5 .Механата е направена страхотно храната е прясно приготвена пиша им 6 особенно на сервитьора едно младо момче ,всичко беше вкусно и много добре приготвено . Цените са нормални не са завишени .Закуската беше на блок маса беше добре . Така че отидете и вижте не е лошо.Струва си

непретенциозен клиент
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.30
21:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и мои приятели бяхме отседнали в този хотел през Август и не мога да кажа че съм недоволен. Вярно има какво да се желе и от обслужване и от самия хотел като стаи. За непретенциозен турист, какъвто съм аз мисля че и момичетата на рецепция са приветливи и усмихнати и останалия обслужващ персонал е на ниво. Нека не забравяме че все пак говорим за 3*** хотел в малък град, където има и липса на качествен персонал.Аз лично бих отишъл след време пак там за да видя дали се е подобрило обслужването. На целия персонал желая късмет и много доволни клиенти за вбъдеще, а на вечно недоволните туристи, които ходят по хотелите само за да търсят кусури - стойте си увас бе хора там е перфектно или ходете в 5***** хотели, където цените са супер надути, а качеството което получаваш е много по-зле.

rosinauzunova2010.04.21 15:09
Прочетох на ново коментарите да видя дали се е променило нещо,от както бяхме там през декември 2008г.Но за жалост...нищо ново.А на предната дама,която е писала мога да кажа,че когато реша ще ходя да почивам в хотели 2,3,4 или 5 звезди и всеки един от тях трябва да отговаря на категорията,която е.Била съм и в други хотели 3 звезди,но обстановката и обслужването са били перфектни и на ниво.Съжалявам,че нищо не се прави за подобрението на нещата в този хотел.Скоро мислим да идваме отново в Трявна,но определено ще отидем в друг хотел,а няма да се завърнем в Хилез!
rosinauzunova2010.04.21 15:19
Извинете,не е дама,а господин,писалият преди мен!Ще му кажа също,че колкото и да е малък града и да липсва качествен персонал,това не е оправдание.
sisito (1)
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с група
2009.09.29
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

az puk sam dovolna ot hotela hora ako vie ne si go napravite gotino koi dryg ne moga da razbera kakvo iskate ot 3 zvezden hodel moje bi lyks kato vav 5 zvezden li ili kvo ??? vie na po4ivka v trqvna li otivate be ili da kritikyvate hotela aweeee vzemete se v race i razberete 4e hotela ne e tolkova vajen vqrno 4e hranata ne e mn na nivo no tova ne e tolkova vajno vie ste otsednali v hotela da spite a ne da se tup4ite vse pak ima i zavedeniq ne e zadaljitelno da se hranite v mehanata a puk i pliys tova ako vie si napraite staqta ko4ina mn qsno 4e nqma da e 4isti smenete si 4orapkite 2 puti dnevno i nqma da smardi na sko4 xuuuu......... hotela e mn qk!!!

Иван Петков
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.09.06
21:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това не е хотел а бардак ,тръгнахме с такава настройка за приятно прекарване а се оказа пълен провал. персонала под всякаква критика ,мръсотия в стаята,механата и къде ли не не можеш да се оплакваш,да имаш притенции за добро обслужване заплахи от управителя бяхме планували 5 дни тръгнахме си на вторият кресъци и обиди не щат да ни върнат парите защото били отказали поръчки за нас който веднъж го посети няма да повтори

ХРИСТИНА ИВАНОВА
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.05
21:23
коментар
Соня Велева
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.08
17:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2009г. ПРАЗНИК КОЙТО ВСИЧКИ ОЧАКВАМЕ С НАТЪРПЕНИЕ, КОМПАНИЯ ОТ БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ. ПРЕСТОЯ НИ В ХОТЕЛ ХИЛЕЗ СЕ РАЗМИНАВАШЕ С ОЧАКВАНИЯТА.
1.ЛИПСА НА ТОПЛА ВОДА
2.СТУДЕНА СТАЯ
3.ЗА ТРИ ДНИ В СТАИТЕ НЕ СЕ ПОЧИСТВАШЕ, НЕ СЕ СМЕНЯХА ХАВЛИЕНИТЕ КЪРПИ, А САМО СЕ ОПРАВЯХА ВЕЧЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЧАРШАФИ
4.НЕИЗЧИСТЕНА ДОБРЕ БАНЯ И ТОАЛЕТНА
5.РЕСТОРАНТА /МЕХАНА-КРЪЧМА/ С МУЗИКА, КОЯТО НЕ НА ВСЕКИ БИ ДОПАДНАЛА, БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МУЗИКА БЕШЕ ОБЪРНАТА НА ТИПИЧНО ЦИГАНСКА. ПРИ ВТОРАТА ВЕЧЕРЯ В "ОРКЕСТАРА" СЕ ПОЯВИХА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ, КОИТО ИЗГЛЕЖДА НЕ ИМ СЕ ОТДАВАШЕ ДА ПЕЯТ. НЕПРИЯТНО Е ДА ЗАСТАНЕ НЯКОЙ ДО ТЕБ И ДА ПЕЕ РАЗВАЛЕНО В МОМЕНТ В КОЙТО РАЗГОВАРЯШ С ПРИЯТЕЛИ.
КОМПАНИЯ ОТ 10 ЧОВЕКА СА КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНИ ОТ МУЗИКА ОБСЛУЖВАНЕ И ЦЯЛОСТНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ХОТЕЛА.
ВАШЕ Е РЕШЕНИЕТО ДАЛИ БИХТЕ ЖЕЛАЛИ ДА ОТСЕДНЕТЕ НА ТАКОВА МЯСТО!!!

варна компания2009.02.17 22:04
ЗДРАВЕИТЕ,ние сме компания от Варна,останахме много доволни за тази цена.Все пак сте в 3 звезден хотел.Това е хората никога не са доволни.затова никои нени за4ита като нация.ЗАтази цена вси4ко е ко.4исто,хубава храна,приятни стаи,малко музиката не е мои стил но има и други заведения....сами си преценете.
неизвестен
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.05
21:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз съм родом от град трявна.наскоро си ходих и празнувахме рожден ден в ресторанта на хотел хилез.не бях ходил там дотогава.не съм доволен.такива места хвърлят срам и позор за града ни.моля на вси4ки които са били там извинения.има и по добри места.направо ме е срам 4е такъв красив град се мърси от такива мутрешки и долнопробни хотели.ядохме стари манджи,претоплени а оркестъра ни наду главата с музиката си.въпреки 4е се познаваме в малкия град.също и управителката ни е позната.просто всичко беше ужасно.тва е

евгени бакърджиев
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.09
20:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Подкрепям предущите недоволни ,с такива хотели и такова обслужване /особено от страна на управителката /не сме за Европа

росина узунова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.12.07
21:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се заварнахме с моето семейство от Трявна.Бяхме отседнали в хотел Хилез в стая 108.Стаята беше супер,но за банята не бяхме очаровани.Тоалетната чиния се наложи да си я изчистя сама преди да я ползваме,поддушовото корито се оказа,че тече и трябваше да газим във вода,а също така топлата вода не беше достатъчна.Гледката от прозореца не беше много за гледане-някяква къща с изсипани боклуци и строителни материали,захварлени на купчина.В лоби бара сервитьорката на 2 пъти обърка поръчката,твърденията за механата в другите коментари са вярни.Има доста неща да се оправят в този хотел.

СТЕФАН ПЕТРОВ
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.11.07
11:51
коментар
ИВАН ИВАНОВ
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.10.27
20:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Защо няма да отседна втори път в хотел ХИЛЕЗ грТрявна.
Ето ВИ 7 ПРИЧИНИ:
1.Ако потърсите като информация данни за хотела ще видите негова снимка до часовниковата кула което не отговаря на действителността на практика хотела се намира до автогара и ж.п.прелез което означава че ще слушате денонощно шум от автобуси и влакове.
2.Сградата е бивше общежитие което колкото и да е ремонтирано не е стоено като за хотел .
3.Посочено е в данните за хотела че има интернет това не отговаря на истината .
4.Лъжа е че има единични стаи на практика стаите като квадратура са за едно легло но са поставени две такива с което се запълва цялото помещение освен това плащате
цена като за нощувка за двама
5Ако не ползвате топлата вода преди всички забравете че ще можете да се измиете с друга освен със студена.Тавана на последния етаж тече и силно мирише на мухъл а стаите са влажни.


6След като сте платили идва най веселото гледат на Вас като на натрапник в ресторанта които е в подземната част на сградата ще Ви прехвърлят от незаетите маси на които няма табелки че са резервирани докато не Ви натикат в ъгъла до каменната стена .
7Закуската включена в цената на нощувката е препечена филиика с шунка или кашкавал и чай или кафе поднесено в същото мазе което мирише силно на белина а по масите пълзят червеи дошли от каменните стени .

Петър Стоянов2008.10.27 20:56
Прочетох отзивите за хотела явно от управата му след всяка недобра оценка пишат положителен отговор на друг гражданин като най-вероятно разчитат с такова опровержение да заблудят бъдещите си посетители .
"В и К" - гр. Търговище
отседнал Март 2008
2008.03.20
15:40

В опровержение на писмото на Васил Гочев, изказваме следното мнение и впечатление от посещението ни в хотел “Хилез” гр.Трявна.
На 14,15 и 16 март 2008г. – колеги от Търговище посетихме хотела и всички с изключение на въпросния Г-н Гочев останахме с много добри впечатления, които изразихме и в книгата за похвали.Единствено Г-н Гочев се държа неадекватно и създаде проблеми както на персонала така и на колегите си.
Поради това искаме да поднесем извиненията си за поведението на Г-н Гочев и неприятностите, които последваха от това на Управителката и персонала на хотела.

2008.03.16
11:03

моето мнение е коренно различно от предното.Бяхме ангажирали въпростният хотел за 14,15 и 16 март 2008г.за групово посещение престигнахме бяхме настанени и от тук почнаха неприятностите ,първо 3/4 часа то не бяха смени на стаи местене на багаж пълна лудница,вечерята в механата под свякаква критика ,Управителката вместа да вземе някакво отношение взе да ни заплашва с паник -бутони тоест че ще извика полиция.Моята препоръка не ходете в въпросният хотел има по добри в това хубаво градче .

2007.01.29
18:06
коментар
РАДМИЛА ГЕРЧЕВА2009.05.19 12:50
отговор
Иван Ивановски2009.07.21 22:45
отговор
Иван Петров2009.09.23 17:59
отговор

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share