хотелски комплекс Прима S ***, Габрово

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Узана, Габрово
Габрово    5.1 км
Етнографски музей Етъра - Габрово
Габрово    8.4 км
Шипка - Паметник на Свободата
Стара Загора    9.3 км
крепост Градище
Габрово    11.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
2008.01.30
00:15

Моите впечатления са също от Нова година преди 3 години, отдавна чакам възможност да коментирам този хотел. Цени - доста завишени за предложеното качество. Настанени бяхме в мансардни стаи, където едва се разминавахме. Налягането на водата - кошмар! Бяхме доволни, ако течеше на тънка струйка студена вода, за топла не сме и мечтали. Пускаха ни да се къпем в свободни стаи на долните етажи. Отказаха ни да ни пренастанят обаче там. Кухнята на ресторанта - под всякаква критика. Персоналът на рецепцията не обича да съдейства. Новогодишната вечеря компенсира донякъде гафовете отпреди това, чудесно беше. Музиката, програмата. Природата наоколо е приятна. Падне ли обаче голям сняг, си в капан за няколко дни горе.

petiasd2011.05.27 11:58
посетих хотела на 03 март 2011год. хотела е уютен , персонала любезен, но бяхме в нереновирана стая в която пружините на матрака бяха излезли и много убиваха, разгъваемия диван беше още по-зле:-) наложи се да се сменим с дъщеря ми,че тойй не ставаше за спане. След като споделих с персонала ни дадоха одеала за да си ги постелим. Дано скоро я ремоентират тази стая 208.
Самата местност е много красива през зимата:-)
2008.01.02
13:03

Бяхме там с новогодишен пакет 7 нощувки. Чакахме за настаняване до 16,30 часа. Чакахме да ни обслужат в ресторанта. Музиката вечер е само от 50-те и 60-те години, рок и джаз.Стаите се почистват на три дни, а през останалото време само кошчетата с боклук. Водата няма налягане и едвам капе от душа. Апартамента в който бяхме настанени има място само да преминеш - толкова е тесен.Няма и постерминал.Организацията като цяло е много слаба. Силно сме разочаровани и втори път няма да го посетим.В хотела персонала е с манталитет на хижари и нямат никаква ориентация към клиента.

2007.08.26
19:40

Tova e straxoten xotel nqma po dobar ot nego ! Vsi4ko e na nivo ! personala e super gotin ! Tove e xotela me4ta !!!!!!!!

Надя Саралиева2010.01.31 09:57
Имах неблагоразумието да се доверя на резервация по телефон за въпросния хотел.Цената на пакета беше висока и аз лично исках да проверя условията. Категорично ми беше отказано предварително посещение на хотела, защото имало други гости.
Направих ужасна грешка, че заведох в това място чужденци и че похарчихме пари на вятъра. Най-непоносимото нещо беше кухнята и безумно евтината и некачествена храна,чиито цени бяха като в скъп ресторант.Сиренето за закуска едва ли беше по-скъпо от 2,50 за кг, за другите "стоки" не искам да говоря - възможно най-евтиното което се предлага в супермаркетите-дискаунтъри.Вечно ни сервираха замразена и претоплена храна с ужасен вкус.
Принудихме се да си тръгнем още на втория ден, без да сме използвали докрай пакета на стойност 546 лв!!!!!
Съветът ми е - не ходете и не водете никакви гости от чужбина. Има и други места в България, които си заслужават парите.

Други хотели в ГабровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share