ваканционно селище Делък **, Севлиево

Рейтинг:  2 star rating  2.0 / 5 (6 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
2007.12.29
00:03

"Празнични измами:
Срещу 3 хил. лв. eкоселище предложи глад и студ на 40 души
26 Декември 2007

В празничните дни неприятни изненади ни дебнат и в туристическите обекти! Незаконно екоселище край Севлиево събира пари от туристи и не осигурява обещаната услуга. Срещу 3000 лева група от 40 души прекара празника си без храна и на студено.

Екоселището Делък се намира на 20 километра Севлиево. Високо в планината. Преди две седмици на това място идва група от близо 40 души, сред които и седем деца. За две нощувки плащат близо 3000 лева на собственикът Евгени Добрев.

"Той дойде в събота на обяд. Платихме му на ръка. Не даде фактура, каза че много му трябвали спешно парите", обясняват потърпевшите.

В офертата на Добрев е записано, че се плаща за две нощувки, две закуски и две вечери, едната от които празнична с оркестър и програма. Празчина вечеря няма.

"Имаше останало малко зеле и туршия. Но все пак ние сме 40 души с малко зеле и туршия. От предишната вечер имаше останали кебапчета и кюфтета и това беше".

Програма нямало заради тока, обясняват "любезните" домакини. Ток обаче е нямало само три часа в неделя. Освен глада клиентите на Добрев за се борили и със студа. Неговото обяснение пак е липса на ток.

Според клиентите подобна ситуация не му била за първи път, държал се арогантно и това доказват и кадрите, които пишман туристите са заснели:

- А банята, където ни е в офертата? Къде ни е? Два дни не съм се къпал.

- Ами като няма ток, няма къде да се къпете бе.

В екоселище Делък нарушения има не само в снабдяването, установи полицията. Добрев нямал документи, които да му дават право да отдава под наем помещенията.

- Ама защо ги давате под наем като нямате право?

- Ами не ги давам, това са мои къщи и аз ги давам на приятели, които идват да си почиват.

Добрев обаче взима парите на приятелите си и им обещава фактури, каквото не може да издаде. Няколко понеделника след това, документ няма. А хотелиерът не допуска проверка от общината в селището и сега се чака разрешение за проверка от прокуратурата."


kalina ilova2009.12.18 17:46
Няма ли закони за този мафиот? Докато е намерил начин да му се разминава ще има излъгани!
2007.12.28
23:36

Местенцето май не е лошо, ама ЛОШО Е отношението и арогантното поведение!!! Някакъв нагъл лужец, на който си даваш парите, а после - другите му виновни (ток няма, ЕОН виновни...)! "На калпава ракета, космоса и крив", нали такава поговорка има! Криворазбрано гостоприемство - това видя и моето семейство! Подведохме се по офертата, решихме да опитаме и еко/селски туризъм... Е, опитахме, но следващия път НЕ ТАМ! То да бяхме само ние... май сме повечко излъганите! Сигурно някъде има и добри домакини, но ще ни трябва време, за да "преглътнем" това гостуване!

2007.12.13
17:27

Здравеите приятели. Искам да ви предопредя да не ходите никога там. Аз ходих, по отвратително място няма на света. Те са една голяма измама. Каквото ви обещават няма общо с това което ще получите.Това са наи подлите хора. Никога не отиваите,ако искате това което се случи с нас да не се повтори и с вас.

2007.12.12
19:06

Здравеите приятели.Ходих в Делък за 8 декември. Това е наи големият ми кошмар.Всичко което ни бяха обещали по оферта,и платихме претварително се оказа една голяма измама. Никога не ходете ще останете неприятно изненадани.Глад,студ и мизерия. Няма такива мошеници.

2007.12.11
17:15

Това е наи-кошмарното, място на света. Никога не отиваите там.Ще бъдете изненадани от лоши условия,ужастно отношение на собственика. Нищо от това което ви дават като оферта не отговаря на истината.Ние ходихме за 8декември,студ,глад и мизерия. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ.Ще си спестите кошмара.

2007.12.10
15:44

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ - НИКОГА!!! Бях там - видях некоректно отношение, лъжа, мошеници!
Приятели, каквото и да ви обещават - не им вярвайте! Няма да го получите! Има само празни обещания, ехидни усмивки, нагло поведение - от собственика и т.нар. му "съдружничка". Не си разваляйте настроението и празниците! Ако НЕ посетите "Елдород" и "Делък" можете само да спечелите! Ще си пощадите нервите, ще спестите пари, ще прекарате почивнитв дни наистина като почивни! Просто НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!


Други хотели в СевлиевоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share