Трухчевата къща **, Елена

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (39 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Stoyan Balev (1)
отседнал Май 2021 за 1-3 дни семейно
2021.05.06
09:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На Гергьовден 2021 г. със семейството решихме да си направим екскурзия до красивия град Елена. Пристигнахме към 13,30 ч. и решихме първо да обядваме. Преди няколко години със съпругата ми бяхме в механа Трухчев и си спомнихме, че кухнята беше добра. Седнахме там, като в интерес на истината бяхме предупредени от възрастен господин, тип сервитьор от Балкантурист, че се налага посещавайки механата да се въоръжим с търпение. Е, все пак почивен ден, не "гоним влак", настроихме се в режим изчакване. . . След като прочетохми всички /четиримата/ менюто отпред-назад и отзад-напред по 4-5 пъти, т.е. минаха 45 мин., питахме чичака дали все пак няма да ни вземат поръчката за напитките и храната, които бяхме избрали от преди 45 минути. "Имайте търпение!", ни беше отвърнато с императивен тон. След още половин час чакане и повторен любезен въпрос към "обслужващия", който между другото само понаместваше пепелници и салфетки през цялото това време, ни беше отговорено с нечленоразделно сумтене. Е, вече ни стана ясно, че ако останем ще обядваме към 16 ч. най-рано, а все пак и път ни чака с децата. Преместихме се в пицария "Елена" и обядвахме там. Нищо лошо не искам да кажа за Механа Трухчев в случая. Може да е бил инцидентен и откъслечен случай, но трети път не мисля, че ще посетя това място. И искрено Ви препоръчвам да не си губите времето там!

megagroup (1)
отседнал Юли 2020 за 3-5 дни с приятели
2020.07.08
07:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Персоналът е много вежлив и приятен. Обслужването на ниво.
Мястото е хубаво, но занемарено и неподдържано. Стаите бяха с паяжини и умрели насекоми. Не беше проветрявана явно от повече време. Банята вони на канал. Същата миризма се носеше от време на време и в градината за хранене.
Като изключим хигиената, всичко останало беше добре.
Цените са нормални. Менюто е доста сбито, но всичко е вкусно.
Домашната торта е уникална.





ili6107 (1)
отседнал Юли 2019 за 1-3 дни семейно
2019.08.08
07:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло мястото е хубаво.Но отношението на собственичката с гостите - под всякаква критика. Не бихме посетили отново. Оценка 1.

Plamen82 (2)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.12.28
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз ще се присъединя към отрицателните коментари относно бизнеса на сем. Трухчеви. В къщата им за гости не съм бил, но преди малко се върнахме от почивка в Елена с приятели. Още с пристигането отидохме право в механа Трухчев, в центъра на града. Приятел от компанията беше чел положителни отзиви в нета за нея и решихме, че това е мястото. Още с влизането обаче започнаха разочарованията. Беше доста зле отоплено, като без яке трудно се стоеше. Музиката също беше ужасна-главно чалга и то на моменти мазна. Храната също не беше на ниво, далеч от добра и много далеч от нещо специално. Иначе персоналът се държа добре, там нямам забележки.

DEVAGROUP (2)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.09.16
01:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Към последния коментар - жената, същото е от Русе .Но не се "радва на бълхи" в къщи или където е, защото някой е измислил лекарство да се пръска. И не мисля, че е нормално където и да е в този век да ти се предлага хапане от бълхи и то срещу заплащане. Освен това съм добре запозната с балкана, защото притежавам собствена къща на балкан, но ви гарантирам, че там също няма бълхи , защото се грижим за хигиената

Pressy (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.09.13
09:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми посетихме трухчевата къща за трети път. Престоят ни беше от 31.08 до 03.09 тази година. Много сме доволни от всичко. Само басейна има нужда от малък ремонт, но всичко друго е перфектно. До жената която беше писала, че има бълхи.. абе жено, балкан е какво учакваш да няма никакви буболечки ли? Ние в Русе си нямяме комари, кърлежи, бълхи, що не дойдеш да почиваш тук? Големите градове и балкана нямат нищо общо. Патицата ти шумяла има едно нещо наречено тапи за уши слагаш си ги заспиваш и нищо не те буди.
Като цяло сме много доволни от всичко: стаите, чистотата, храната, механата, природата, животните са много сладки, но може да направите нещо по въпроса с мрежите на огражденията, защото се убих да гоня малки пилета и да ги вкарвам вътре, персонала е много добър, апък за управителя да не говорим много готин и разбран.
В механа Трухчев във Елена също много добро обслужване и чудесна храна.
Г-н Трухчев, поздравления за това което сте направили, наистина прекрасно място за отдих и почивка.

DEVAGROUP (2)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.09.08
03:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме Трухчевата къща в периода 05-07,08,2014 година. Честно казано останах разочарована. Басейна не можеше да се ползва тъй като беше студено, за джакузито и сауната ни беше казано, че сега не е моментът. Лошо отношение на персонала. На всичкото отгоре, има бълхи и сме наядени целите. В така наречения кът за животни, има някаква патица, кято денонощно крещи. В езерото, което е обявено че може да се лови риба, ни обясниха , че сега е зарибено и няма големи риби. Изобщо рекламата и описанието в сайта не отговоря на действителността. Интернет в стаите въобще няма , кабелната е с отвратително качество , не се вижда нищо.Често пътуваме и сме били почти навскъде в страната и чужбина, но за първи път остават така разочоравана и аз и цялата компания.

stojnewa (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.20
23:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме в къщата с дъщерите ми от 15.08.2014 до 19.08.2014.Природата е уникална.Ако искате да избягате от напрежението на големия град-това е точното място.Собствениците са изключително топли хора.Всичко е направено с желание гостите да се чувстват едновременно част от цялата компания на всички гостуващи и в необходимите моменти да се радват на уединението си.Мястото е изключително подходящо за втори меден месец.А кухнята-за нея нямам думи.Аз съм трето поколение готвач,порастнала съм по ресторантите,които дядо ми е разработвал във Варненския регион и мисля,че оценката ми ще бъде наистина обективна.За дните,в които бяхме с децата ми там не се повтори нито едно ястие.Сиренето го прави лично Госпожа Трухчева.Хляба е също домашно приготвен.Просто нямам думи.Когато решим да почиваме отново на подобно място,без колебание ще отидем отново в Трухчевата къща.И понеже знам,че има хора,които четейки този коментар,ще си помислят,че съм част от екипа на къщата или ми е платено,затова си оставям номера,ако някой иска да чуе от първа ръка нека ми звънне.Номера ми е 0896856330-Мария Стойнева.


Със семейство Трухчеви-това са хората,които работят,за да може гостите им да почиват
terrabulgaria (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни семейно
2014.01.18
17:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Казвам се Ирина Илиева и работя в туризма от 20 години. Многократно съм била със семейството си / с 2 деца/ в Трухчевата къща. Освен това съм изпратила доста клиенти там, а миналата година и ученически групи за зелено училище. НЯМАМ нито едно оплакване - нито от чистота, нито от обслужване, нито от храна. Аз лично / от моите посещения/ мога да кажа , че това е едно прекрасно място, където има по нещо интересно за всеки - възможност за разходки и походи, игри, забавления за децата. Задължително ходя и в механа Трухчева къща в самата Елена, коъдето кухнята е презъзходна. Недоумявам как може да има хора да пишят злословия за Трухчевата къща. Хора, като семейството създало това у'тно място, трябва да бъдат похвалени и поощрявани. И ако случайно, по външни причини, някой клиент е останал недоволен - то нека не заблуждава останалите. Препоръчвам мястото и се надявам всички доволни клиенти да пишат тук!


Dimityr1 (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.03
21:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Това лято посетихме Трухчевата къща. Радваме се, че го направихме. Бях заедно със семейството си за 4-5 дни. Обслужването беше на ниво, домакините ни посрещнаха лично на входа. Храната която ни сервираха в механата беше много вкусна, повечето домашно производство. Нямаше никаква необходимост да се носи храна или каквото и да било, защото там имаше всичко.
Виждам, че някои клиенти явно не са забелязали тази подробност, че е ясно упомената ресторантската част, както и че не може да се носи храна в комплекса. Домакините имат специално пригодена за това приятна къща за компания, която иска сами да приготвят храната си. Никога не бих носил храната си в ресторант, още повече да извадя на масата като най-големия селянин и да се излагам по този начин. Просто се чудя на някои хора как имат смелостта или по-скоро наглостта да го сторят.
Всичко е въпрос на лично възпитание .
И за тези, които се чудят пожелавам Ви да посетите това място и сами да се убедите.

Geno (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.19
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не ходете там.Ходихме с компания на 16 и 17.082013 г. и всички сме много разочаровани /меко казано/.Имах съмнение дали няма да ни вземат пари и за въздуха който дишаме.Цените не са това което са в сайта,мръсничко,няма топла вода,кухня няма,барбекюто не дават да се ползва да не сме "къдели" на другите.Имащ определена маса и на друга не може да сядаш.Ако искаш да си направиш нещо за ядене ти махат закуската,която е включена в цената.Настаниха част от компанията в един трънак /където като се загледах имаше къщичка/.Управителя разговаряше с нас с бележки по сервитьорката.Басейна е голям колкото една кола.Сервитьорите искан да си лягаме с децата,почти ми взе мезетата и чашите под носа само да може да ни изпъди.Документи и касови бонове за нищо не получихме.Паркинга от горната страна на къщата е само за джипове,стърчат камъни по 30 см..В стаите няма климатици.Но,всичко все пак идва от управителя,ако беше се държал гостоприемно щяхме да си прекараме повече от добре,даже и излъгани в тази "мизерийка". Взеха ни 20 лева да ни изпекат 3 кг. месо."Изхабиха един чувал с дървени въглища,и един човек бил се занимавал 2 часа"/айде бе аз не съм пекъл никога нищо/.НЕ ХОДЕТЕ ТАМ СПЕСТЕТЕ СИ НЕРВИТЕ..........

Truhchev2013.08.31 20:24
Здравейте, мисля, че имаме право на отговор на по горния интересен коментар. Ние сме комплекс за селски туризъм със леглова база от 60 места и ресторант със собствена кухня и обслужващ персонал. Тази информация е описана във всички наши сайтове. Отделно от комплекса разполагаме и със самостоятелна къща с 4 стаи, която е пригодена за самостоятелно приготвяне на храна. Въпросната компания въпреки нашите условия, си бяха донесли тяхна храна и провизии. За да не ги връщаме им предложихме самотоятелната къща, която е пригодена точно за тях. Те решиха, че ще се разположат във комплекса, като им приготвим тяхната храна срещу минимално заплащане от 2лв./човек като в тази услуга влиза и обслужване, като искам само да вметна,че дори и алкохол и безалкохолни си бяха от тях. Предложихме им да си приготвят нещата на барбекю, което е разположено в близост на брега на собственото ни езеро. Този вариант не им се хареса, решиха да си режат доматите върху покривките в ресторанта, без дори да им правиме най - елементарна забележка. От този компания остана недеволен само един господин на име ТИХОМИР ПОЛИЦАЯ ОТ ЧИРПАН! ПИСАЛ СЕ АНОНИМНО ГЕНО! МОЖЕ БИ Е СВИКНАЛ НАВСЯКЪДЕ ДА ГО ЧЕРПЯТ, КАТО СЛУЖИ НА РЕДА ПО ТОЗИ НАЧИН, МОЖЕ ДА МУ СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛ: 0887 21 02 85! АЗ ЗАСТАВАМ С ИМЕТО СИ, А НЕ КРИЕЙКИ СЕ АНОНИМНО КАТО ГОСПОДИНА ПО ГОРЕ. КАЗВАМ СЕ ИВАН ТРУХЧЕВ И МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРАМЦИЯ С МЕН НА ТЕЛ: 0888 64 32 64 !
Geno2013.08.31 21:03
Аз съм недоволния полицай от гр.Чирпан казвам се Тихомир Иванов.Номера ми е 0887210285,който иска да ми се обади да му обясня за какво става въпрос. Трухчев ми се обажда да ме плаши.Не съм написал неверни неща.Грешката ми беше че не прочетох множеството негативни коментари в нета.Явно доста хора са ми повярвали г-н Трухчев,а защо ли?Аз си изказвам мнението,вмнесто да се извините и да поправите грешките,ми се обаждате със заплахи,нали знаете че това не говори добре за вас.При още едно обаждане от вас ще взема други мерки.
Geno2013.09.03 23:07
Моето населено място поне е град Чирпан.А ти в село Вълчовци.И 100000 хиляди акаунта да регистрираш в сайта,за да се хвалиш сам пак тая г-н Трухчев хората разбират от множеството негативни мнения , че прехваляния ви "комплекс" не е такъв за какъвто го представяте.Много се радвам че има такива места на които може да си напише мнението си,за да не се набутат други хора.
Dunki (1)
отседнал Януари 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.02.04
20:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, посетихме Трухчевата къща с компания от приятели и останахме крайно разочаровани от пладнешкия обир който ни организираха. Цените на стаите обявени в сайта им не отговарят на истината и бяха средно с 10лв отгоре, били актуализирани но, не било отбелязано в сайта им.... Преглътнахме го някакси , но капака на всичко беше че цените на храните и напитките в менюто не съвпадат въобще с реалните цени изписани на сметката която дойде накрая. Брутални разлики които за компания от 12 човека правеха около 50лв отгоре... На поисканото обяснение отговориха, че цените на горивата и всичко друго постоянно се меняли и те нямало как постоянно да си сменяли цените в менюто.. Бяхме потресени, сервитьорите се държаха арогантно а управителят, който е и собственик не пожела да дойде до масата ни и да ни обясни какво става, каза - Който искал да говори с него да отидел до неговата маса... Никога няма да се върнем там...

bonswa (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.28
23:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно място. Домакините с много любезни. Стаите са чисти, без забележки.
Има дворче, страхотно за игра на малките палавници. Цените са повече от прилични.
Единствено не останахме особено доволни от кухнята, но за сметка на това персонала е много дружелюбен и предразполагащ.

milena perova (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.07.29
18:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

тази седмица посетихме трухчевата къща и останахме много разочаровани.Всичко е занемарено и мръсно на всичкото отгоре на децата постояно се викаше и караше да не играят по тревата да не ходят тук да не ходят там все едно гостите са някакви натрапници. Инпровизираният им басейн е с ужасно мръсна вода и плочки.И всичко това в комбинация с високите цени на механата им незнам на какво отгоре.Специално ние никога повече няма да отидем там.

sunni_ah (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.25
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме на 23.12.2011 година къщата за гости и сме очаровани от стопаните, мили и сърдечни хора. Гостиха ни с домашно приготвена храна....много вкусно беше. Скоро пак ще ги посетим.

krisi_g (1)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.05.30
10:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Трухчевата къща е едно прекрасно място за почивка и отмора.Посещаваме го всяка година по веднъж или два пъти задължително и винаги се зареждаме положително за месеци напред.Персонала е много любезен и отзивчив и откликва на всички наши желания.Винаги ни посрещат много топло и ни изпращат по същия начин.Благодарим ви мили хора за това което сте направили и продължавате да правите за вашите гости.
P.S.-Надяваме се скоро отново да ви посетим и да пробваме новата сауна и джакузи;о))


irina gancheva (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.03.27
21:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз ще ходя там и реших да видя коментарите за хотела се пак.Тези който сте ходили доволни ли сте?(Вичко което отбелязвам е това което ще бъде,не съм ходила че да преценя затова питам..

ali8309232012.05.22 14:17
Мога да кажа на всички, че там бях миналия Май и сега пак ще ходя.Там е едно райско кътче и на злостните коментари бих казала, че са от злоба. Детенцето ми умира за там и няма нищо такова каквото го описват някой така, че идете няма да съжалявате.Юни пак там ще почивам.
nan4170 (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.10.21
17:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

be6e hubavo vapreki 4e ni prote4e pokriva i izgorq kru6kata v banqta oba4e vsi4ko dr be6e mn hubavo i jivotnite i samiq hotel

Mihaela (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.07
14:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в Трухчева Къща 4 семейства миналия уикенд. Като обстановка всичко е чудесно. Настанихме се в самостоятелната къща зад основната сграда. Отношението на персонала и собственика е меко казано недопустимо и ти скапва настроението. Но това се оказа нищо пред проблема с бълхите, които бяха навсякаде. Това е абсурдно! Ще си спестя грубия тон. Не мога да опиша дискомфорта, които ни причиниха. Разбиране естествено не открихме. Съжалявам за иначе хубавото място, но при това положение не бихме отишли отново.

DEVAGROUP2014.09.08 03:39
явно, проблемът с бълхите е отдавна. И ние сме наядени целите , че на всичко отгоре си ги донесох в къщи с багажа. Безобразно и нелюбезно отношение на собственицита.
Violeta Racheva (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.16
11:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица се върнахме от "Трухчевата къща", където почивахме цялото семейство. Всички сме страшно доволни и мислим да повторим почивката скоро. За децата е просто рай, а за такива като нас, които търсят тишина и спокойствие, е точното място. Стаите са хубави, чисти и удобни, сервитьорите - изключително любезни и бързи, храната е вкусна и прясна. Запознахме се със собствениците - много мили хора, поздравявам ги за това, което са постигнали.

titi (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни семейно
2010.03.29
18:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме това прекрасно място и останахме с невероятно добри впечатления.Обикновенно когато човек види нещо в интерернет не винаги е сигурен че ще види всичко точно така както е показано на страниците, но....това е самата истина.Там няма нищо преувеличено.Всичко е наистина много истинско и ти доставя невероятно удоволствие.Не се и съмнявам, че всичките ни приятели с които смятаме да отидем отново там ще останат също толкова очаровани.Благодарим сърдечно на тези мили хора....за всичко!

Ивалина Краева Добрич
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.08
10:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме новогодишните празници в Трухчевата къща.Много сме доволни от битовите условия- чисто, топло,добре поддържано.Отнощението на собственика определено не е натрапващо, както бе писано във форума, персонала е прекрсно подбран, много учтиви, пъргави момченца,от които има какво да научат сервитьори от много елитни заведения!Храната и като количество и качество бе много вкусна и добре подбрана, като се има предвид, че бяхме с предварително предплатени тридневни пакети и бахме подготвени за всякакви неприятни изненади.

slatki64e (2)
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.03
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изказвам моята благодарност на целия персонал.Прекарахме великолепно коледните празници, които ще останат дълго в спомените ни.Собствениците се постараха да прекараме чудесно, като ни припомниха българските празници и обичаи.Обслужването беше много добро, а кухнята - великолепна.Убедих се, че за да повярваш на публикуваните мнения, човек трябва да притежава известна доза култура и да преценява до колко да им вярва.
Не бива такава злоба.

Българин недоволен
отседнал Декември 2008
2010.01.02
22:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също съм ходил в "Трухчевата къща" и смея да кажа, че и пари да ми дават повече там няма да стъпя! Собствениците са арогантни и надути. Не знам по същият начин ли ще си възпитават децата.

Росица Недева
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.01
21:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изказвам моята благодарност на целия персонал.Прекарахме великолепно коледните празници, които ще останат дълго в спомените ни.Собствениците се постараха да прекараме чудесно, като ни припомниха българските празници и обичаи.Обслужването беше много добро, а кухнята - великолепна.Убедих се, че за да повярваш на публикуваните мнения, човек трябва да притежава известна доза култура и да преценява до колко да им вярва.
Не бива такава злоба.


Йордан Губерков
отседнал Юли 2009
2009.10.09
21:40
коментар
slatki64e (2)
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.10.09
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ей тва пък е върха на сладоледа толкова зависливи хора без работа да има и да пишат такива глупости. Лично сме посещавали с моето семейство този комплекс много пъти и винаги сме оставали доволни от стопаните и персонала, прекарвали сме си чудесно. Наистина ви препоръчвам да отидете и да се обедите само колко е приятно това място! А не тези зависливисливци искам да кажа, че със завист нищо няма да постигнат!

Иван Трухчев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.30
18:16
коментар
Петър Тюфекчиев
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.17
23:17
коментар
Кремена и Николета
отседнал Август 2009
2009.08.09
16:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

МНОГО СЪЖАЛЯВАМЕ, ЧЕ ПОСЕТИХМЕ ТОВА МЯСТО.
РЕШИХМЕ ДА СИ ПОРЪЧАМЕ ПИЛЕШКА СУПА, КАТО ПОПИТАХМЕ ДАЛИ Е ПРЯСНА, ЗАЩОТО Е ЗА ДЕЦАТА НИ. СЕРВИТЬОРЪТ (МНОГО ВЕЖЛИВО МОМЧЕ) НИ УВЕРИ В ТОВА И НИЕ СЕ ДОВЕРИХМЕ НА НЕГО И НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ В НЕТА ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО И ПОРЪЧАХМЕ. НО УВИ!!!!! НЕ ПОЛУЧИХМЕ САМО СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО, А И ГОЛЯМО ПАРЧЕ ПАМУК. И АКО ТОВА НЕ Е ГНУСОТИЯ - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ОСТАВИХМЕ СУПАТА НА СЕРВИТЬОРА.В ДОНЕСЕНОТО НИ АГНЕШКО И ОРИЗА КЪМ НЕГО СЕ НАМЕРИХА НЯКОЛКО ДРЕБНИ КОСЪМА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПИЛЕШКОТО ИМ ШИШЧЕ, КОЕТО БЕШЕ ПОНЕ НА ДВА - ТРИ ДЕНА. ЖАЛКО ЗА ПРИЯТНОТО МЯСТО И СПОКОЙСТВИЕТО, С КОЕТО Е ЗАОБИКОЛЕНО ЗАВЕДЕНИЕТО. ОСТАНАХМЕ БЕЗ ДУМИ. НЯМА ДА ПОСЕТИМ ПОВЕЧЕ ТРУХЧЕВАТА КЪЩА НИТО В ЕЛЕНА, НИТО ПЪК В СЕЛО ВЪЛКОВЦИ, ТЪЙ КАТО СОБСТВЕНИКА ЯВНО НЕ ДЪРЖИ НА ХИГИЕНАТА.

Петър Костадинов
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.08.06
00:23
коментар
Петър Игнатов2009.09.28 11:37
отговор
Семейство Георгиеви (София)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.30
16:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите, тази седмица посетихме това прекрасно, тихо и спокойно място. Още след влизането ни в комплексът бяхме посрещнати много учтиво от себствениците, бяхме настанени в една приветлива и ЧИСТА стая със добър санитарен възел. Храната беше великолепна и се поднасяше светкави4но от добрите сервитьори. Четох, другите коментари и не мога да повярвам че има толкова зависливи и черногледи хора. Аз и моето семейство посетихме това райско място и се уверихме че не е така както беше писано някъде във форума, нямаме търпоние да доиде следващата отпуска да отидеме отново да отпуснем във "Трухчевата къща".

Доброжелател
отседнал Май 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.06.23
11:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Незнам кои са тези които пишат тази глупости и негативни коментари за трухчевата къща - НЕ СА ПРАВИ. Явно има много зависници и неудачници има на тоя свят, които се чудят за какво да се оплачат или кой да очернят.Тъпо.Бил съм няколко пъти там и твърдо мога да кжа, че Трухчев е приятен и весел човек, а това затънтено място наистина предлага добри условия за почивка и отмора.

Веселяк Веселяков2009.08.23 14:54
отговор
джиджи биджи
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.04.12
17:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

тази събота и неделя бяхме на трухчевата къща и останахме много доволни, бяхме в апартамент и банята беше много добре подържана нищо общо с това което четох във форума. А обслужването в механата беше невероятно всичко за секунди се сервираше на масата и сервитьорите бяха много учтиви, заслужава си човек да посети това място на България

Мартин Петров
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.18
19:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бяхме в Трухчевата къща преди, месец и искам да ви кажа няколко неща.Като цени са много добри, като ястия също, г-н Трухчев, ни стана ясен още първия ден.Ние бяхме две семейства с децата, и обичаме да ходим за риба.Там ходихме на яз.Йовковци който е на 1-2 километра, и там месните постоянно се оплакваха от него.Бил ловец, рибар и не знам си още какво, пускам мрежи в язовира, имал срещи с полицията, и още много други неща.Той си личи само като го погледнеж.Стайте са чисти, но баня и тоалетна няма да обсъждам.Като цяло става, но трябва да се смени собственика , и да се вложат малко пари в него.

Петър Игнатов2009.09.28 11:40
Язовира е на 300 м, явно вие сте от зависниците които дори не са били там!
jesika kaludova
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.03
21:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Незнам как са посрещнали други хора, но искам да споделя как мина нашия еднодневен престои там. Аз бях със семейството си и още едно семейство.Бяхме посрещнати от г-жа Трухчева. Учтиво ни настаниха в апартамента. Вечерта седнахме в ресторанта и хапнахме от вкусните ястия приготени там. Обслужването беше отлично нямам забележки! Лично моето изкарване там беше прекрасно!!! Ако имам вазможността да отида там отново ще го направя! Това е едно чудесно място и много хора трябва да го посетят за да разберат че си заслужава!!!

smejanka koleodva
отседнал Май 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.30
02:20
коментар
ogorcheni klienti
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.10
18:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НИКОГА ПОВЕчЕ В ТРУХЧЕВАТА КЪЩА!!!
Шестима приятели / 3 двойки / отидохме там с намерението да прекараме 4 дни / 3 нощувки. Ние сме образовани хора, със собствен бизнес и престижни професии.Същевременно не сме претенциозни към условия на престой, но е приемливо да изискваме нормално отношение към нас. Г-н Трухчев, обаче, се държа изключително арогантно и нагло към нас и особено към нашите съпруги. Думи като "прибирайте си мъжете и се махайте" и " събирайте си багажа веднага " са може би най-меките, които съпругите ни ни казаха. Относно условията: пак казвам - ние сме ловци и рибари и сме нощували при всякакви условия - но това, което видяхме там, ни накара да съкратим престоя си до една нощувка - и беж да ни няма.
Стаите са толкова малки, че багажът ни беше по земята. Потресе ни обаче банята и тоалетната / заедно /. Гнус ме беше да се изкъпя, а представете си как се чувстваше жена ми. Държачът на душа беше почти разглобен, няма къде да си сложиш приборите за бръснене и четката за зъби. От сифона идваше невероятна воня, а с извинение, когато ползвах тоалетната, една не много тънка струя течеше от чинията към сифона, това добре, но ми минава през краката...
В ресторанта - стари и скъсани покривки, оръфани чадъри, неопитни и намръщени келнери.
Разхвърлян двор и басейнче с много мръсна и мътна вода.

Иван Стоянов2009.08.04 21:59
отговор
сем. Люцканови
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.08
15:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там преди няколко дни и условията за тотален релакс наистина са много добри. Вече бях чела горните коментари и отидох с нагласата за нагло и надменно отношение от страна на собствениците, но всъщност всичко си беше ок. Няма много възможности за развлечение, но ако отивате там да си починете, то това всъщност е предимство, така че...
Препоръчвам ви Трухчевата къща!

Kameliq Ivanova
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с група
2008.06.15
17:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Днес се прибрах от двудневна почивка в Трухчевата къща. Смело мога да заявя, че съм невероятно разочарована и потресена от поведението на собственика на къщата - Г-н Трухчев. Същия показа отвратително отношение към групата ни от 32 човека и ни загуби като потенциални клиенти за летните почивки, както и всички наши близки и приятели на които горещо ще препоръчаме да не почиват там. Ето и какви са мотивите ми - уважаемия собственик показа грубо и меко казано просташко отношение към нас, държа се безобразно, променяйки тихомълком цените в менюто, като предварително ни нареди да си заявим какво бихме желали да вечеряме и си получи въпросния списък,публично обиждаше колежки, а вечерта ни сбута в механичката при наличието на достатъчно празни маси. Персоналът беше под всякаква критика - 2 момченца на по 16-17 години, които ни кледаха накриво и не проявяваха особено голям ентусиазъм в работата си, което се преживяваше, тъй като цялата вечер прекарахме под зоркото око на намусения собственик, който като че ли искаше да ни съсипе настроението.
В заключение ми се иска да кажа, че самата къща като такава е прекрасна, кухнята също, но не бих я посетила докато не се смени собственика и горещо Ви препоръчвам да направите същото.

desipe turist
отседнал Май 2008 за 1 седмица семейно
2008.05.08
10:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бих искала и аз да изкажа своето мнение за "Трухчевата къща". Бяхме там по празниците. Аз лично съм доволна, стаите са хубави в новата постройка към комплекса, природата е невероятна, а блюдата, които се предлагат в механата са вкусни. Имах малки забележки, но не мисля, че на "селски туризъм" в планината ще ми предложат условия, като в четиризвезден хотел.

2007.10.08
17:05

Сезон: м. октомври 2007
Маршрут:през г.Елена.Ориентация -липсват указателни табели-едно запитване.
Чистота в стаите: на високо ниво.
Топла и студена вода: винаги.
Кухня: богат асортимент, пресни продукти, бързо обслужване, твърде приемливи цени.
Недостатък: неподреден селскостопански двор с пръснати много стари и непотребни вещи.
Препоръка: много приятно място за релаксация, приятна атмосфера, добро обслужване и отношение, превъзходни напитки и кухня.
П.П. За информация ще добавя, че съм участвал в построяването и експлоатацията на Кемпински Хотел Гранд Ермитаж в к.к.Златни пясъци, както и на доста други 4* хотели в Зл. пясъци, Сл. Бряг и Албена.

2007.03.20
22:30

Вчера се върнах от почивка в Трухчевата къща.Бях с компания от 24 души в 3-дневен новогодишен пакет.Сега мога да кажа,че трябва да съм луда да стъпя отново там.Едва изтърпях наглото отношение на собственика и на персонала му,който и без това беше доста оскъден.Сервитьорите в ресторанта явно нямаха и никаква представа как трябва да се държи един нормален човек с хора по принцип,а да не говорим и за клиенти.Но не се и учудвам като видях и отношението на собственика-за мен човек, който не е излизал от двора на "невероятния" си хотел и не е виждал как се върти такъв вид бизнес.А да не говорим и за други чисто битови издънки като това,че на Нова Година вечерта нямаше топла вода.Общо взето беше ми странно да посрещна влизането ни в Европа в това селско обкръжение.

2007.03.20
10:46

Ние също посрешнахме Нова година на това посредствено място... Нашата компания беше от 16 възрастни и 3 деца - е никой от нас няма да стъпи повече там. Парно и топла вода имаше от време на време / и това след като изрично питахме дали ще е топло/, чалгата с която ни заливаше собственика беше отвратителна и нон стоп, салфетките бяха от най евтините възможни и срязани на две, единия от сервитъорите не спря да се цупи и мрънка през цялото време, стаите в които бяхме настанени ние са в една паянтова пристройка като стените са от гипс картон и се чува дори как дишат хората в съседната стая... Не ходете там!

2007.03.20
01:16

За Бога хора не ходете там !!! Никога вече при "господин" Трухчев. Собствениците на това китно местенце притежават манталитет на средновековни селяндури.Нашата скромна група от над 30 човека предпочете да си замине след "радушното" и "топло" приемане. Бяхме обвинени в кражба а и замалко да станем дивеч за ловуване след като Трухчев реши да демонстрира ловните си умениа споменавайки че има скромното намерение да ни цитирам "гърми със пушката"

д-р Георги Иванов2008.12.25 20:16
Здравейте,аЗ лично съм посещавал това местенце многократно, същто така съм го препоръчвал на много мои познати и приятели и никой от тях нито аз съм срещал такива пробллеми по време на престоя си! Другото, което искам да кажа на онези хора които отиват да разпускат в къща за селски туризъм и очакват условия като във 4 звезден хотел, това е невъзможно! Стопаните лично мен, моите приятели(ходили там)са ни посрещали много топло и учтиво. А специално от към храната бяхме възхитени повечето от нещата са домашно приготвени, а цените учудващо ниски. Хотелската база е напълно нормална като за хотел 2 звезди. Това беше моето мнение и горещо ви препоръчвам да посетите това райско местенце!

Други хотели в ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share