Еко-хотел Здравец ***, Пловдив

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (70 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
salvaja11 (1)
отседнал Февруари 2016 за 3-5 дни семейно
2016.03.04
10:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място, природа, обслужващ персонал, забавления и храна. Определено ще го посетим отново!!!!Нямам идея на какво се базират тези негативни коментари, които прочетох преди да посетим този хотел. Какви сте вие бе хора...Ние останахме мноого доволни.

the1 (1)
отседнал Февруари 2016 за 3-5 дни семейно
2016.02.03
19:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратителен хотел. За пръв път отидохме там преди 5 години. Останахме доволни(въпреки някои други забалежки). Храната беше вкусна и домашна. Миналата година се забеляза сериозен регрес в качеството, но хайде пък от нас да мине отидохме и тази година. Тази година тотален потрес!!! Имаше ЧЕТИРИ групи лагерници, деца на по 10-15 години (нямам нищо против децата, но не може да смесваш ученици и хора, които искат да отдъхват от шум и безобразия). Това се оказа най-малкият проблем. Всъщност в "ресторанта" се натъкнахме на грандиозна находка: чиниите мръсни... ама толкова мръсни.... мазни, с масло от закуската; по приборите засъхнала храна(не по едина две вилици... по много). Храната беше отврат! Готвят с подправка тип "Вегета". Пример за ястие на обяд: ориз с грах и вегета :-) Гнус пълен. Три дни ме гони яко разстройство(поне си прочистих стомашно-чревния тракт). Зеленчуците от обяд на другият ден ги получавате във вид на крем супа :-) пак с Вегета за да пооправят вкуса. "Сервитьорите" - пълна скръб (с изключение на една дама Мария, тя е страхотна). Общо четирима на на 250 лагерници и 50 изпаднали гости. Вместо да се организират и да работят в екип се оправдават на всички, че имало много хора?!?!?!?!? На дцата от лагерите се караха, че много искали. Били чакали само 30 минути за вода!!!!! Учителката им по стар български обичай сви рамене и каза "разбирам, ама....". Децата (нали са малки) сведоха глави и не спориха повече.
Но да се върнем на храната: прехваленият италиански сладолед: пълен с ледени буци (била съм в Италия и там ледът не е на буци със сигурност); палачинки от менюто няма; бисквитена торта също от менюто няма; месото вече не е от тяхната ферма (ако някога е било); миш-маша беше смесица от бърканите яйца от закуската и прегорял пипер смесен със суров пипер :-) и изпаднали парченца домат; спаначена супа със спагети (първият обяд също имаше спаначена супа и беше вкусна).
Стаята: камериерките бяха възпитани жени и при молба почистваха стаята. НО тя стаята не е чистена сигурно от преди пет години. Между леглата и нощните шкафчета беше мръсно!!! УЖАСНО мръсно. Матраците са жълти, гнусно жълти. Калъвките за възглавниците са толкова малки, че на сутринта възглавницата е изпаднала. Чаршафите са толкова малки, че на сутринта спите на гнусните матраци. Всичко в стаята лепне! Дори след почистване с мокри кърпички си лепне! ГНУС! Миналата година бяхме по същото време във същата стая. Заваля сняг, задуха вятър.... задуха и от дограмата. Съобщихме на рецепция.... свиха раменца и нищо. Изпратиха камериерка да констатира повея. Тази година задуха вятър (02.02) пак задуха през дограмата. Една година не им е стигнало да уплътнят дограмата!?!?!??!?!?! Температурата в стаята не може да се контролира. Толкова беше горещо, че не може да се спи! Единственият вариант за контролиране на температурата е да се отвори прозорец. Настроихме "климатика" според инструкцията залепена на вратата... никакъв резултат. В гардеробите липсат рафтове. Дрехите ни седяха в куфарите, тъй като няма къде да се наредят. В апартаментите на стената между спалнята и банята предишните имаше фотьойл, сега няма! В стая за четирима души има един(!!!!!!) стол!
Банята: косми навсякъде! Изпочупени плочки! Лирата счупена, но може да се контролира! Рафтовете над умивалника надути от влагата.
Точно пред хотела си построиха цех за обработка на дървесина. По цял ден тракат камьони и ремаркета! По цяла нощ се чува силен машинен шум(най-вероятно от отопляващата система). И ако в 5 сутринта пуснат оръдията за сняг или машината за обработка на "пистата", то сънят става мисия невъзможна.
Ако това не ви е достатъчно си резарвирайте почивка там и си платете по 200 лв. на ден.

d_hristova (1)
отседнал Юни 2015 за 3-5 дни с група
2015.06.20
01:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очарована съм от условията и обслужването в хотела, от топлото отношение към нас, от храната приготвена от пресни и свежи продукти.
Благодарност към урравителя, който съдейства децата от гупата да бъдат транспортирани до хотела след поход по време на който заваля дъжд.
За мен беше истинско удоволствие да се потопя в това райско кътче в Родопите!

svsfvr (1)
отседнал Май 2015 за 3-5 дни с група
2015.05.23
02:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятна обстановка и перфектно обслужване.
За три дни успяхме да починем, да се насладим на вкусно и богато приготвена храна и поднесена с много финес и усмивки! Пожелаваме ви много здраве и винаги така гостоприемни!
До нови срещи.

r0000 (1)
отседнал Април 2015 за 3-5 дни с група
2015.04.20
01:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През периода от 15.04.2015г – 19.04.2015г. бяхме на горско училище в хотел „ Здравец ”. Останахме възхитени от природата, хотела и персонала! Всички бяха толкова мили и отзивчиви. Страхотно обслужване! Стаите са просторни, топли и уютни. Постоянно имаше топла вода . Нищо не ни липсваше. Храната е отлична и всичко е собствено производство и екологично чисто. Порциите на децата бяха в изобилие. Допълнително винаги имаше от всичко. Спомнихме си вкуса на сиренето и кашкавала от нашето детство. Конната база е уникална. Инструкторите са прекрасни професионалисти и показаха как се работи с деца и възрастни от всички възрасти. През свободното си време децата не скучаеха. Винаги персонала им запълваше времето с разнообразни атракции. Спокойно може да оставите децата в ръцете на спасителите от басейна. На децата не им се тръгваше, но все пак учебната година не е завършила.
Благодарим Ви за времето прекарано в хотела и с вас. Няма да Ви забравим.
От групата на ОУ „ Елин Пелин ” град Бургас!


baleka (1)
отседнал Април 2015 за 3-5 дни с група
2015.04.20
00:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останахме възхитени от природата, хотела и персонала! Всички бяха толкова мили и отзивчиви. Страхотно обслужване! Стаите са просторни, топли и уютни. Нищо не ни липсваше. Храната е отлична и всичко е собствено производство и екологично чисто. Спомнихме си вкуса на сиренето и кашкавала от нашето детство. Конната база е уникална. Инструкторите са прекрасни професионалисти и показаха как се работи с деца и възрастни от всички възрасти. Спокойно можете да оставите децата в ръцете на спасителите от басейна. Благодарим Ви за времето прекарано в хотела. Няма да Ви забравим

от групата на ОУ"Елин Пелин"

ngelinaiv (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.08.15
03:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е чудно за бягство от жегите, много приятно като обстановка, чисти стаи, вкусна храна! А да ти сервират супер вкусен кашкавал пане с продукт от собствената мандра към хотела - просто безценно в днешно време... Препоръчвам горещо!

bombai (1)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни семейно
2014.07.28
07:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останахме възхитени от природата и хотела, както и от персонала в ресторанта - изключително мили, позитивни и усмихнати хора! Стаите са чисти и много уютни, храната е отлична, а вкусът на сиренето и млякото са почти като на този от детството ни! С удоволствие ще посетим мястото отново.

Katia - Burgas (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.13
07:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ В ЕКО ХОТЕЛ ЗДРАВЕЦ!!! Не съм била в ПО-ЛОША атмосфера на обслужване, чистота и храна от тази. Жалко за хубавата природа наоколо, на каквато можем да се насладим и в Пампорово и в Боровец, но с класи по-добри и по-евтини условия. Да обичаш планината и да чакаш отпуската за да преживяваш в хотелчето с лошо мнение и настроение - не си струва.
1. Стаите са без тераси повечето, забити, задушни и смърдящи на цигари и кухня, пълни с мухи.
2. Басейна - постоянно мръсен и мътен. Няколко деца лепнаха чревен вирус още на 3-я си ден престой. Някакъв нагъл гологлав спасител постоянно ти прави забележки, поставя ти ограничения, заяжда се с хората, не ти дава да се отпуснеш и виж ако може понаплискай се и си отивай. По обяд заключва басейна за няколко часа за да обядва и почива.
3. Храната - нямам дуууууми. На всякъде пише че всичко е домашно обаче толкова зле приготвено, толкова застояло и вмирисано. Да не говорим колко малка порцийка ти сервират за обяд и вечеря от пакета- на дете няма да стигне.Готвача явно е много зле. Всичко е зле приготвено и безвкусно.
- Сутришната закуска уж на блок маса - всеки божи ден една и съща - яйца, салам, сухи кифлички, домати и краставици. Няма начин да не ти омръзне.Последните 2 дни въобще не слизахме. Толкова жалка мизерна закуска по хотелите не съм срещала
- Прясното мляко в нес кафето, в десерти, в други е винаги развалено, не можеш да го консумираш но си го плащаш.
- Млякото с ориз има вкус на загоряло мляко. Киселото мляко в десертите - стричаво пресечено и миришещо на странно.
- Месото винаги свинско, твърдо изпечено, жилаво и намирисващо на развалено. Доматите към него - зелени отдоло а отгоре прикрити 2-3 парчета узрели - за изхвърляне.
- Свинското с ориз - ориза сух, безвкусен, и се мъдрят 3 парченца месце голямо колкото нокът отгоре.
- Супата топчета с телешка кайма - топчетата жилави, трябва да поизплюваш остатъци - дете абсурд да го яде.
- Свинското със зеле - зелето сухо, сурово безсолно, без вкус, а месо вътре май не видях.
- Рулото Стефани - 3 много тънки парченца твърди с изкуствено пюре безсолно - до никъде не стига.
- От менюто на свободна поръчка повечето продукти не се предлагат, предлагат ти същото което сервират от пакета. А пилешките филенца със сусам които поръчваме допълнително за децата - бяха кисели - не ги ядоха. Нещата на допълнителна поръчка има абсолютно същия вид и безвкус. Храната им явно застоява, защото им беше дошла инспекция на проверка по обяд - чуваха се шумове и висок тон от кухнята и близо 2 часа никой не ни сервира за обяд.После се разхождаха сконфузено и без настроение персонала.
4. Обсужването - нямам думи. Толкова заядливи и негативно настроени към клиенти. На рецепцията нелюбезни, все гледат да те разкарат от главата си уж че имат много работа а гледаш няма хора до тях. Сервитьорите те ограничават къде да се храниш - задължават те да ядеш вътре в задушния миришещ и непроветрен ресторант при положение че си отишъл сред природата и има беседки и маси отвън. Особено едната от сервитьорките - около 50+ годишна с къса черна коса направо се кара с клиентите на висок тон и им казваше - Чакайте си, когато ви обърна внимание тогава...И виждаш я как през 10 минути излиза на вън да пуши цигара.Причината била че нямало персонал да работи в хотела, никой не идвал на обявите за работа. Чуваш постоянни караници сред персонала. Охраната заядлив дъртак на 70 год.постоянно прави забележки на децата как да играят. Всеки път когато седнехме да обядваме или вечеряме - имах някакво подтиснато нервно чувство в стомаха.
И накрая - цената: Стаята със закуска само е 79лв.смятайте, а с оскъдния обяд и вечеря каквото там са сготвили - 92лв /без напитки естествено/към 01.07.2014г. Я да сравним цените в четиризвездни хотели в Пампорово до лифта - красота с повече възможности и забавления. Хотел Орфей - 52лв двойна стая със закуска, доплащане за пълен пансион с включени напитки - 16лв на човек на блокмаса. Излиза ти двойна стая с пълен пансион - излиза ти 84лв. всичкооо. Хотел Камелия Пампорово - 90лв пълния пансион на блок маса с вкл.напитки. чистота и красота от всякъде. ЕЕЕЕ къде ти излиза сметката за лошото преживяване от това тризвездно "Еко"????

kolio01 (4)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.05.03
16:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубава природа. Нелюбезен персонал. Скъп ресторант с малки порции. Заслужава си само заради гледката от басейна.

Zhivkova (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни с група
2013.03.24
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През зимата бях в екохотел "Здравец". Много съм доволна от базата. Е точно тогава нямаше сняг, затова ползвахме басейна. Ходихме и на езда. По отношение на коментарите за контактите, явно не сте разгледали добре зад всяко бюро имаше такъв(знам това, защото бяхме с ученици и никой от тях не се оплака от липса на такива). Имат генератори и когато изгасна тока за 7 часа, персонала не ни остави на тъмно и без храна. Има какво още да се желае по отношение на храната.

Georgi Cvetkov (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.03.01
13:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Prekrasno mqsto s prekrasni hora .Prosto pove4eto hora hodqt na po4ivka s problemite si i za twa ne im iznasq .nqma nikakva zabelejka kam Ski garderoba prosto Mom4etata se spraviha otli4no nikade drugade ne te obuvat i sabuvat (samo ti davat ski i obuvki i aide ,dali ti stavat ili ne ti stavat gi interesuva)mom4etata bqha mnogo lubezni i usmihnati,obslujvaneto v hotela sa6to .Prepory4vam na vseki da ide i da vidi s o4ite si i 6te ostane dovolen ima kakvo da se vidi nqma da sku4aete

stoicova (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2013.02.06
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година бяхме семейно и сме много доволни от всичко.Затова сега края на м.февруари ще повторим,ище почиваме пак цялото семейство.Благодарим на персонала.

tintin1 (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.10.19
17:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Природата там е прекрасна и поради това решихме да е този хотел /отидохме в хотела доста резервирани, поради коментарите, които бях чела/.
Но всичко по време на престоя ни беше прекрасно, стаите чисти, храната добра,персонала любезен.
Единствено за храната мога да кажа, че би могла да е малко повече. Почивахме с малко бебе и удължихме почивката с 2 дни, не ни се тръгваше. Не сме ползвали басейна, но там има достатъчно други развлечения. Запознахме се с хора, които идват от морето за да почиват тук.
Препоръчвам на всички хотела.

geti83 (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.16
15:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Еко-хотел Здравец е прекрасно място,бях там с малкото си бебе и останах очарована.Стаите са чисти,ресторанта е на ниво,храната беше много вкусна(особено кюфтенцата и наденичките).Хареса ми това,че няма нужда да излизаш от хотела,природата е страхотна,забавленията са на ниво в ресторанта си има столче за хранене за дечица,кошара ти осигуряват с една дума си починах пълноценно и със сигурност пак ще отидем.Ски не караме,но лятото живот и здраве вече ще сме големи и ще пробваме басейна.Интернет не сме ползвали,но нямаше и нужда,все пак сме отишли на почивка.Адмирации към Еко-хотел Здравец

elie0904 (2)
отседнал Април 2011 за 3-5 дни семейно
2012.08.22
16:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Миналата година решихме да посетим този хотел за една спа почивка за моят рожден ден. Още щом влязохме в хотела ни направиха огромен проблем, защото когато направихме резервацията, момичето от рецепцията изчисли точно колко ще струват 3 нощувки за 3-ма човека + закуска на блок маса, обяд, вечеря и ползване на сауна, басейн, парна баня и фитнес, носехме сумата, не ни поискаха да преведем пари по банков път, но сумата, която ни поискаха от рецепцията беше съвсем различна от тази, която ни посочиха по телефона при резервацията. Жената се държа много грубо с нас и едва ли не ни обиди с това, че не било истина това, което са ни казали по телефона и че сме си били измисляли. Платихме сумата и се опитахме да бъдем по-позитивни. Настаниха ни в стаята. Стаите бяха хубави и чисти, винаги беше много, много топло в хотела. Единствения проблем беше, че нямаше никакви контакти или разклонители, поискахме си от рецепцията, но отказаха да ни дадат. Wi-fi връзката беше ужасна, не можеше да се влезе в интернет изобщо. Включвахме лап-топа си в контакта в банята, добре че кабела ни беше дълъг. Стаите не се почистваха всеки ден. От спа центъра останахме доволни, въпреки че не беше нищо особено, но човека, който седеше там дори ни сложи ароматно олио в сауната, което ни накара да се почустваме много добре. Ресторанта също беше хубав. Цените малко високи, но всичко беше много вкусно. Закуската на блок маса не беше нещо особено, дори имаше някакви тутманици и баници, които бяха студени и твърди. Бих отишла пак само заради басейна, сауната и парната баня.

gergana_ivanova (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.13
11:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!
Този уикенд бяхме там със съпруга ми. Малко след като се настанихме чуваме как врата на стаята ни се отваря, аз се преобличах той скочи си затвори врата. Бяха направили някаква грешка с имената и други хора бяха дали отново нашата стая и жена със детенцето си се опитаха да влязат, при което както ние така и те особено детенцето се уплашихме много. След което ни обясниха че грешката е тяхна, не направиха нищо за да ни компенсират.
Също така снимките от сайта са прекрасни, но нямат нищо общо с реалноста, стаите са доста старички, всичко е амортизирано. В стаята миришеше доста зле, а чаршафите миришеха на манджа. От ресторанта сме доволни, въпреки, че цените са малко височко. Но цената за нощувка е просто безбожно висока спрямо това, което получаваш. Природата е много красива там, но има други места на които можете да спите.
Моят съвете е не си хабете парите и времето за този хотел.

Tr_Balabanova (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни с група
2012.08.01
00:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа големи благадарности за топлото и радушно посрещане в Еко хотел Здравец. Благодарим за грижите и вниманието на целия персонал. Огромна благодарност на управителя г-н Христов, спасителя и на инструктора на въжения град Камен. Те ни накараха да бъдем наистина желани гости и да прекараме вълшебно. Големи адмирации и за домашните продукти - вкусът на сиренето, кашкавала и киселото мляко е като от детството ми.

Непременно зимата ще отидем пак там.

reniKoleva (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица по бизнес
2012.07.30
22:12
коментар
Svetlin_hrist (1)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.04.17
23:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Големи благодарности към екипа на "Еко хотел Здравец".
Възхитени сме от организацията и любезното отношение на персонала по време на престоя ни за великденските празници. Благодарим на двамата управители, спасителя при басейна и сервитьорите Мария Михова и Николай Ганджев.
Обслужване на европейско ниво.
Желаем Ви здраве и продължавайте все така ...

zzaneva (1)
отседнал Март 2012 за 3-5 дни с група
2012.04.05
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили приятели от Еко хоел "Здравец",
За нас учителките и децата от ОДЗ "Буратино" гр. Пловдив беше истинско удоволствие да Ви гостуваме - от 27,02,2012 до 02,03,2012. Учихме се да станем добри скиори при бате Иван Балабанов, който беше строг, но ни научи на много умения на пистата.
Доведоха ни нашите приятели от фирма "Голдън травел" Пловдив. От първия момент до последния ден Вие - домакините от Еко хоел "Здравец" ни посрещнахте с усмивка и топлота. Особено ни впечатли приветливия и готов на всякакви приятни изненади за децата управител - г-н Любомир Христов, сервитьорките - леля Мими и Нина. В басейна за нас се грижеше чичо Петьо - всеобщ любимец на децата и всички служители на хотела.
В ресторанта бяха много мили към нас, а храната бе вкусна, разнообразна и съобразена с изискванията за балнсирано хранене.
Като екип сте невероятни, толкова ни хареса че не ни се тръгваше!
Тази зимна вълшебна приказка, която изживяхме ще помним дълго и ще разказваме за Вас.
Очаквайте ни отново!!!
Учителите от ОДЗ "Буратино"

veneta bareva2013.04.24 09:38
Колко Ви платиха за този коментар???
Отношението към гостите е ужасно! На група ученици, отседнали там за една седмица, им е предлагана развалена салата и мазни кюфтета, твърда мусака и сухи закуски за обяд! Своите деца с това ли ги хранят??? А рекламират, че имат собствена мандра и цех за месо?!?! Децата се оплакват на майките си, че стоят гладни, а коментарът на управителката е: "Каквото им се сервира, това ще ядат!" Яж си го ти!!!
Sofia_2 (1)
отседнал Март 2012 за 3-5 дни семейно
2012.04.02
13:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа своята благодарност на целия колектив в Еко Хотел Здравец, който посетих за първи път тази година. Много години отсъствам от България и когато дойдох тук бях резервирана относно обслужването. Останах с чудесно впечатление от обслужването на персонала; имаше уважение и учтивост, усмивки и красиви обноски, много добре приготвена храна и добре поддържана база. Искам да отбележа специално и да кажа едно голямо "Благодаря" на масажиста
Златко Добрев, който беше така добър да отдели доста време за да ми помогне да реша проблем свързан с моето здраве. След упражненията и съветите, които ми даде се чуствам много по-добре и физически и психически.
Пожелавам на целия персонал все така всеотдайно да работят и да радват посетителите и гостите на хотела!
Бъдете живи и здрави, весели и щастливи!!!

IvelinaGr (3)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни млада двойка
2012.02.25
17:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло съм с противоречиви впечатления. Храната беше добра, стаята горе-долу, ресторанта приятен, кръчмата беше готина с отзивчив персонал и вкусна храна, а и много добри цени. Спа центъра не беше кой знае какво, шезлонгите не достигаха за всички гости, които не бяха много. Природата е страхотна, но от хотела има какво още да се желае. Стаите не се почистваха всеки ден.

kichka.peneva (1)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.17
18:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!И аз искам да напиша своя коментар от престоя ми в хотела. Бяхме си направили резервация /три семейства/ за три нощувки.Преди да отидем и аз като всички четох разни впечатления на различни посетители там и казано честно тръгнах малко резервирано.Пристигнахме на 25 януари, но още с влизането ни всичко прочетено остана назад. Посрещнаха ни много любезно ,настаниха ни по стаите,които бяха просторни и с много удобни легла.Е имаше някои малки проблеми ,които обаче се оправиха веднага без никакви "мрънкания" както някои писаха.Всички бяха учтиви и усмихнати, като почнем от камериерките и стигнем до момчетата в ски гардероба.А за храната какво да ви кажа -на закуска такава богата блок- маса не съм виждала в никой друг хотел. Докато трае закуската обслужващия персонал не позволяваше да свърши нищо от така приготвеното.А то беше толкова вкусно, да се чудиш от кое по напред да си вземеш.Съжалявам че не направих снимки да ви покажа за какво става въпрос За скъпо какво ди ви кажа, много относитетелно е, като във всеки ресторант/хотелски/така и тук .Така че всичко толкова ни хареса, че от 3 си удължихме престоя на 5 нощувки. Е има си и някои неуредени неща ,като например тенис масата която е долу при басейна- трябва да и измислят друго място.И още нещо когата идват ученици трябва да направят някакъв график ,такъв който да не позволява да се затваря долната част на пистата.Но това на фона на всичко друго е НИЩО Поздравявам целия екип на хотел Здравец и им желая да все така учтиви и много ,много усмихнати! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО!!! А на всички с негативните коментари мога да кажа едно-не бъдете толкова зле настроени към всички хубави и доставящи удоволствие неща!Какво по хубаво от това да бъдеш някъте където край теб да има басей сауна джакузи и др , а в същото време като ти се прииска да излезеш и само на 20 метра да ти е ски пистата. ВСИЧКИ УДОВОЛСТВИЯ НА ЕДНО МЯСТО! НЕПРЕМЕННО ЩЕ ОТИДА ПАК!

Z Iordanova (4)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.01.30
10:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бяхме отново в този хотел! Въпреки негативните ни отзиви преди 4 години по стечение на обстятелствата се наложи да г посетим отново. Приятно бяхме изненадани от настъпилите промени: басейнът беше топъл, закуската - добра, цените - поносими. За съжаление отново имаше проблеми - при настаняването ни предложиха 2 съседни стаи, с врата между тях- няма проблем! били сме в такива стаи - нищо по-ралично от 2 обикнвени стаи с врата меджу тях. Да, ама не! Оказа се, че са ни настанили в 'апартамент' в който се минава от едната стая в другата, с една баня за двете стаи - нещо доста по-ралично от това което очаквахме. Този, така наречен апартамент нямаше антре, и спящите в първата стая бяха придудени да дишат изпаренията от обувките си и да изчакват преминаването на настанените във вътрешната стая. ОСвен това в първата стая нямаше локално осветление. Мъждукаща лампа на тавана. Не можех да видя нищо в гардероба, нито да чета, защото нито имаше нщни лампи, нито къде да се включат.
По отношение на осблужването на рецепция - пътвия ден ни посрещна доста любезен младеж, а втория имаше една дама, която е била доста груба с децата - плащат си за игра на компютър, същият 'забива' и кагато й казват за тва им отговорила: аз какво да напрвя. Отиват за шапка за басейна - има сам една бройка и тя не се продава, а след 5 минути я продават на други хора. Парната баня не се чисти редовно, а 'спасителя' мърмори когато го помолиш за ключ за съблекалня или попиташ нещо. Спа - центъра иска доста внимание и ремонт!
Като заключение: Беше топло и чисто. Може да се иска доста повече от обслужването. И една дребна корекция: на всички произведени от тяхната мандра и колбасарски цех продукти има табели: 'домашно призведени'. Домашното производство е друго нещо и би трябвало да пише "собствено производство" или 'екологично чиста продукция" - ако е такава. Домашното производство не предполага цех, мандра и др. автоматизирани процеси.

dobriana (1)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.01.27
14:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в този хотел - не отговаря на рекламата си!!! Не са любезни и ако възникне проблем не искат да го разрешат по нормален начин!
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
За да съм конкретна ще отнеме много страници!
На кратко - храна - ЛОША!
Стая - не до край боядисана стена!
Това че може да вземеш куче и да си платиш за него ти струва 15лв на вечер и постоянно чувство и натрапване от хората в хотела че кучето е звяр!
не можеш да водиш кучето в механата - а къде да го оставиш, като не са предвидили място където да го оставиш - например заградено място на вън или нещо подобно след като не го пускат в механата
на пистата също кучето не може да седи защото плашило хората!
Ей, доста писти съм обиколила но това честно Ви казвам не го очаквах! Направо ме изумиха!
Като са обявили че може да взимаш куче очаквах поне да мога да го пусна на вън да потича и да мога да отида с него да ям! Защото така не мога да отида да ям!
Като не разбират от животни и не им харесват да не разрешават достъп! иначе е мъчение и за двете страни и освен това - мъчението за човека с кучето е ПЛАТЕНООООООО!!!!!
През цялото време се оправдаваха, че имало детски лагери се страхували децата - не съм го допуснала до децата кучето, но когато превихме резервацията казаха, че НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМ!!!!!! НО СЕ ОКАЗА ПРОБЛЕМ!!!
Интернет - като има много хора "трудно раздавал IP-та и за това няма в момента нет". Ами то като е пълен хотела как няма да има много хора - да напишат, ме има нет само когато е празен този хотел! Поне хората да си знаят!
и т.н. и т.н.......

tonto (0)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни сам турист
2011.11.27
21:12
коментар
Pipi78 (0)
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2011.11.17
22:25
коментар
lora (0)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.11.17
14:45
коментар
Bhjte Vlado (0)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.11.17
13:51
коментар
zizicop_12 (1)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.11.07
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте тази седмица ходихме на разходка към хижа Здравец и решихме да седнем в ресторанта на еко хотела да хампнем.Бяхме много изненадани когато ни сервираха кютетата,които си поръчахме бяха приготвени "прекрасно"виното кисело а цената висока като за уиски.Като гледам за това няма да имат клиенти .Повече няма да стъпя там макар че хотела ми харесва.

dsdimitrov (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.10
14:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Все е било зле, но толкоз зле се съмнявам да е някъде другаде. Сигурно в концлагер готвят по-добре. Отидохме по-миналата седмица в ЕКО хотел здравец. Седнахме в ресторанта (в старинната част). Поръчахме 2 татарски кюфтета, два айрана, два спрайта, две соди, две порции пържени картофи със сирене, пет препечени филии хляб и две кисели млека с боровинки плюс сладолед. Цялата поръчка бе сервирана на масата буквално за броени секунди. В други ресторанти отнема поне 15 мин докато се сготви яденето. Тук за секунди. Светкавичното сервиране в реално време обаче показва че храната е изостанала и не я готвят, а я сервират 2-3 ти път - изостанали остатъци минали давност.
Та татарското кюфте кашкавала в него беше като сопол,
айрана беше вкиснал, киселото мляко също вкиснало, сладоледа беше на буци без вкус все едно лапаш чист лед, пържените картофи разкашкани и с вкус на пихтия. След изяждането на храната 10 дена ме скъса корема от космически болки, повръщане, лекарства нищо не помогна чак след две седмици се оправих. Пари да ми дават няма да ида да ям там втори път!

nedka (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.09.01
00:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Предварително прочетохме коментари и доста резервирани на база прочетеното,с моя приятелка решихме въпреки всичко да посетим хотела.Посрещна ни любезна и приветлива рецепционистка,която след обичайната процедура ни насочи към стаята.Като всеки новопристигнал бяхме с багаж и естествено ползвахме асансьора.Настанихме се в чиста и приветлива стая,която осигурява уют,бельото,хавлиите блестяха от чистота.Единствената ми забележка е за неработещия хладилник,за което обаче бяхме предупредени още по телефона,че в някои от стаите го има този проблем,който обаче нас не ни касаеше по простата причина,че ползвахме пакета 35 лв.на ден - пълен пансион.В ресторанта ни посрещаха винаги с поздрав и усмивка,обслужването ставаше много бързо.Храната беше много добра и достатъчна - наистина се предлагат масло,сирене,колбаси,кашкавал и др.продукти тяхно производство.При посещенията в СПА-центъра служителите също бяха любезни и отзивчиви,а хавлиите,които се даваха - чисти и държа да подчертая съвсем не са захабени,както някъде из коментарите бях чела...Отидохме с намерение да релаксираме,да се отдалечим и избягаме от напрегнатото ежедневие и се радвам,че го направихме,защото точно така се почувствахме.Що се отнася до хигиената - всеки ден камериерките ни питаха желаем ли почистване на стаята,така че не проумявам каква е тази наша българска черта винаги да плюем и хулим,да лъжем и хвърляме кал по и без това малкото останали истински местенца,където да гледат на обикновения човек с уважение.С тази наша завист и злоба няма да постигнем нищо,което да е в наш интерес затова ще си позволя да се обърна към всички,които ще прочетете този коментар - помнете,че светът се отнася към вас така,както вие се отнасяте към него...
На целия персонал на хотела казвам БЛАГОДАРЯ и се надяввам скоро отново да бъда ваш гост!

topalova (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.22
20:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако сте решили да избягате от града, направете го някъде другаде! Защо ли? - точно до хотела е кравефермата, свинеферма с две породи прасета, птицеферма...Представете си как МИРИШЕ, но хотелът е ЕКО!
Храната - намален грамаж на порциите, безвкусен буламач или както искате го кажете.
Хигиена - на всяко хранене бяхме на различна маса, а покривките все мръсни; на масите под беседките през нощта дори не ги прибираха.В стаята за 3 дни никой не дойде да почисти!
Цени - високи за това, което предлагат.
Развлечения - за децата има много възможности, само да беше малко по-чисто!Не може децата да играят и мръсотиите от животните да стоят с дни...

Кратко: НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!!

anna88 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с група
2011.08.20
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Този хотел не е много хубав!Не сме доволни със семейството ми!Първо,че храната е ужасна!Абе хора сгответе нещо вкусно!Аз само се отвращавам!Второ хигиената е ужас!Трето има шумни деца,които не ни оставят да спим цяла вечер!Няма никаква дисциплинаааа!Според много гостуващи хора в хотела,той заслужава 1 звезда!Отврат!

Izumen (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни възрастна двойка
2011.08.20
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо нека кажа, че се опитвам да бъда обективен -- за разлика от доста публикувани тук коментари,чиито автори с лека ръка отхвърлят като невярно(!) казаното от други, като забравят, че техните впечатления са си само и единствено техни.

Нещата опират до следното: ЗА КОГО Е ТОЗИ ХОТЕЛ? (През летния сезон.)

Хотелът е за СЕМЕЙСТВА С МАЛКИ ДЕЦА -- защото предлага приятна детска площадка и осигурена топла храна (първо, второ и трето на поносима цена. Така родителите могат да "паркират" децата си в сравнително безопасна среда и поне за няколко дена да не се грижат за избора и приготвянето на храната им (да не говорим за миенето на чиниите!).

Хотелът е и за ЗАКЛЕТИТЕ ПЛАНИНАРИ, които просто търсят къде да преспят, а когато не спят, обикалят околните местности (в търсене на горски плодове например). За тях хотелът е дори ненужно луксозен.

И двете категории посетители са склонни да се примирят с недостатъците на хотела именно като място за престой и почивка -- родителите, защото за тях на първо място са децата, а техните изисквания са сравнително непретенциозни; планинарите, защото те просто не си стоят в хотела.

ТОЗИ ХОТЕЛ НЕ Е ЗА ВАС,

ако търсите място, където да се чувствате така уютно и така добре обгрижени, че да не ви се мърда оттам (та дори и за да се върнете у дома); ако искате просто да се излежавате в леглото или в шезлонга и да правите леки движения до басейна или до масата за обяд или вечеря, а и да не забравя -- до центъра за най-различни екзотични и терапевтични "спа" процедури.

Бързам да кажа, че аз съм именно от тази последна категория посетители. Поради това и няма да стъпя повече там. Защо въобще отидох ли? Ами защото рекламата на хотела на собствения му сайт е меко казано подвеждаща!

Какви са сериозните недостатъци на хотела от моята гледна точка (която не натрапвам на никого!) --

1. Странно и неприветливо вътрешно оформление. Стъпала и стълби водят нагоре-надолу и пак нагоре, за да ви отведат не точно там, където искате. ТОЗИ ХОТЕЛ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЗА ХОРА С ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИ ЗАТРУДНЕНИЯ. В коридорите цари мрак (в точен ритъм свети една на всеки три лампи). Основният ресторант е без естествено осветление и достъп на свеж въздух -- навън свети ярко слънце, а вътре царят полумрак и душните миризми от кухнята.

2. Стаите явно не са еднакви по качество (независимо от броя на леглата). Нашата "двойна" стая беше тясна и мрачна с оскъдно изкуствено осветление. Едното крило на двукрилното гардеробче не можеше да се отвори, запречено от съседното нощно шкафче! В гардеробчето се мъдреха три(!) закачалки, събирани оттук-оттам. Дадоха ни още, но преди това повдигнаха вежди: "Ама не ви ли стигат три?!" Чаршафи, кърпи и пр. -- несъразмерни и захабени. ПОЧИСТВАНЕ И СМЯНА НА КЪРПИ -- ВЕДНЪЖ НА ТРИ ДНИ!

3. ВОДАТА НЕ Е ДОБРА ЗА ПИЕНЕ!!! -- този надпис, който се мъдри над мивката в банята, просто не е за вярване! Та това е уж "екохотел"! И въобще как може обществено заведение да получи разрешение за дейност без питейна вода?! И като не е годна за пиене, с какво готвят, с какво правят кафето?! ... И това -- насред планинските потоци!

4. СПАЦЕНТЪР ПРОСТО НЯМА -- да не говорим за физиотерапия (каквато хотелът рекламира!). Басейнът, сауната и фитнесът имат купища кусури. Накратко, има ги, но такива, каквито си ги е представял един твърде провинциален вкус. Слънчевата палуба -- наистина това е дъсчена платформа с място за десетина шезлонга (без чадъри!) -- е с крайно недостатъчен капацитет за хотел с 200 легла!

5. Храната. Откъде да започна! СТОЛСКА МАНДЖА -- не ми се навлиза в подробно тълкуване на тези думи, които предполагам са достатъчно ясни за повечето читатели. Това се отнася за т.нар. "пакетно" предплатено хранене. В менюто за "свободна консумация" -- най-вече скара (нелоша) и сериозни дупки -- отдавна не ми се беше случвало да си поръчам нещо от меню и да ми кажат, че го няма! Или пък -- че кухнята в момента е много претоварена и не може да го приготви!!! Посред лято, в разгара на плодовете -- НИКАКВИ ПЛОДОВЕ -- нямат дори обявените в менюто! Явно чакат зимата... Сервитьорите -- ами те просто пребиваваха в някакъв постоянен унес -- недочуват, забравят поръчки, щурат се насам-натам като мухи без глави. На фона на всичката тази посредственост -- БЕЗОБРАЗНО ВИСОКИ ЦЕНИ.

Има и още, но това май стига. И пак нека кажа -- тези сериозни недостатъци биха били поносими, ако самият хотел не създаваше съвсем други очаквания с рекламат си. Къде ли гледа Комисията... за к'во беше?

ritual (1)
отседнал Април 2010 за 4 седмици с приятели
2011.08.11
10:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много е яко особено басейна е много як! И въжената градина е много яка! Отидете много добри услуги предлагат!

vesito_k86 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.17
18:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в Еко хотел Здравец беше невероятно преживяване. Като се започне от персонала, който ни просрещна до момента в който ни изпрати и ни пожела до скоро виждане. Бях с малко дете, на което му обърнаха специално внимание. В хотела има куп забавления за него, които са напълно безплатни-люлки, пързалки, батут, колички и басейн с топла вода. А аз имах удоволствието да се насладя на "златнити ръце" на масажиста, конната езда с много спокойния и уверен водач. Всеки ден имаше нещо ново и интересно,с което да прекарам времето си и не усетих, кога дойде момента на напускането ни. Искам да искажа специални благодарности на целия екип за техният професионализъм.

ivandrago70 (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.05
22:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Аз и моето семейство отседнахме в Еко хотел Здравец за три дни. Изкарахме си уикенда много добре, най-вече двете ни деца, които се забавляваха много по атракциите на хотела, и дори успяха да въвлечат и нас. Останахме изключително доволни от въжената градина както я наричат там (прекрасна идея !!!), домашно приготвената храна и топлото посрещане. А на тези, които по-долу пишат, че домашните ястия били скъпи бих казал, че качеството си заслужава парите. За наша радост не бяхме чели никакви коментари преди да отидем там. Беше чисто и приятно, а и персонала беше много отзивчив. Доста съм учуден от отрицателните коментари, които ми се струват доста пресилени.
Непременно ще дойдем пак.

P.S.

Специални благодарности на масажиста Златко

stz88 (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.06.12
23:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Днес се прибрахме и ние от Еко хотел Здравец!Бяхме трима в тройна стая за 99 лева , тоест 198 лева с 3 нощувки (11,12,13) ,за наша РАДОСТ останахме само една нощувка,а останалите 99 лева ни бяха върнати! този хубав ЕКО хотел , ни посрещна със хлебарка на плота на рецепцията.Една нацупена рецепционистка ни хвърли по 3 карти и каза да ги попълним.Качихме се в стаята и чершафите бяха със жълти петна,казахме да ги сменят,е поне ги смениха! Стъклото на вратата на терасата беше счупено,нямаше топла вода за да се изкъпим и съвпаднахме и ние със група от 70 деца които бягаха като луди по етажа! Басейна е ужасно малък а за фитнес не можем да говорим. Да не говорим за водата която тече от чешмите ,че е жълта и те принуждават да купуваш минерална вода от тях!
И един въпрос,кое струва 99 лева нощувка !?!?!?! Аз съм спал във квартири за 15 лева и е било по хубаво,може мебелите да не са били нови но поне е било чисто !

Мога да кажа добри думи единствено за управителя (по-младия),който предложи да ни премести в друго крило, където нямало да се чуват децата (предполагам,че като сме правили резервацията са знаели че ще имат деца ,защо още тогава не ни сложиха в по тихото крило!?!?!?!? ) но ние отказахме и без много скандали ,се разбрахме че ще ни върнат парите за 2-рата нощувка и си отиваме на 12-ти юни тоест днес

С две думи......повече никога няма да се върна там !


чистите чершафи ,които дори бяха мисля,че добре се вижда! за 99 лева нощувка,мисля,че можеха да сменят прозореца колко струва една лента от щората?
stz882011.06.12 23:31
забравих да кажа за "големият" хладиалник в стаята! той е с размерите на тъбуретка и го включихме на максимална мощност (5) и в хладиълника беше по топло от колкото в стаята ... та съвета ми е ,незнам дали само в тази стая беше такъв хладиълник (марката беше "ELITE" ) но това според мен е с цел да не могат хората да си носят храна за дълго време и да са принудени да ядът от скъпите им "ДЕЛИКАТЕСИ"

Терасите са уникално умно съединени...предполага се явно ,че на ЕКО хотела не ходи човек да си почива а да си пази стаята или да си търси секси комшийка,която да може да отскача по лесно през терасата... смях просто... на две стаи една обща тераса!
eli8505 (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.06.12
21:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

пълна трагедия,посетихме хотела за уикенда десети-дванайсети юни.никой не ни предупреди,че престоя ни съвпада със посещение на група от 70 деца-тропот,шумотевица,шляпане мокри през лобито.лобито работи до 19h-чудесно.кухнята-пълна скръб-бедно меню,безвкусно,космически цени.100грама хляб-1лв!!!! за същата цена ще поръчам кроасани от париж!!навсякаде се парадира със продукти месно производство-месо,сирене кашкавал.всичко е на безумни цени!!!!!но черешката на тортата са цените на алкохола-
9лв за 100грама обикновено шотландско уиски.обявили са нощен бар-смях в залата-празна стая с 2-3 банкетни маси с офис столчета.пълно и тотално разочарование,тръгнахме си по-рано и няма да се излажем повече.

luba_ka (1)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни с група
2011.04.03
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен-много топло(спяхме на отворен прозорец),басеина и спа-то перфектни,а от управителите и персонала бяхме очаровани.Благодарим им за вниманието и доброто посрещане!

Viki_to (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни с група
2011.03.13
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да така е наистина коментарите по-доло не са вярни хотела е супер много съм доволна аз и приятелката ми бяхме в една стая и беше чисто, топло и имаше красива гледка през прозореца! Басейна беше с топла и чиста вода също така и джакузито, храната в ресторанта беше много вкусна, това за хлябя което е написано по-доло не знам дали е вярно защото не го опитах, но всичко друго беше OK. Заслужава си да отидете в там мястото е приятно, въздоха е чист пистата за ски е страхотна нямам никакви забелижки и бих отишла пак.

edin_klient (1)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.03.07
17:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Миналата седмица, цялото семейство (с 2 големи деца) бяхме на почивка в Еко-хотел Здравец. Отидохме с притеснение, четейки преди това коментарите публикувани по форумите за това място. Хора... няма нищо вярно с написаното по-долу! Хотела е страхотен! Чисто, приятна обстановка и много добро обслужване! Бяхме в апартамент за 4 човека. Всичко беше идеално. Ползвахме пълен пакет с осигурена храна за закуска , обед и вечеря. На мъжа ми и на мен храната много ни хареса. На децата - въобще, но те не са критерии.
Пистата се намира точно до хотела и е много удобна и за начинаещи и за по-напреднали.
Единствената ми забележка е относно ползването на интернета. Бяха с поне 10 год. назад. Всеки който иска да ползва WiFi трябва да взима бележки с потреб.име и парила, които изтичат и на различните места от където ще ползваш са различни (стая,лоби,р-нт) Голямо криене...
Иначе всичко др. беше 6. В х-ла емаше много малки деца. Еда от сервитьорките направо беше страшна... така ги забавляваше...
Съвета ми е, ако ходите там, а то наистина си заслужава, ползвайте пълен пакет с вкл. храна. В противен случай цените на св. консумация са страшни.

Penelope (1)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.01.31
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме 3 дни в хотела и съм много доволна и от обслужването и от обстановката в хотела. Беше топло навсякъде, имаше топла вода постоянно. В басейна водата също беше приятна. Мястото е много тихо и е подходящо за почивка. В ресторанта има разделение за пушачи и за непушачи. Храната е много вкусна. Има табела в банята, че водата не е годна за пиене затова е добре да се носи. Продават и там, но е с левче по-скъпа от тази в магазините.
Накрая не ми се тръгваше дори от това място и със сигурност ще отида пак там.

dimotika (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с група
2010.08.29
10:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Дойдохме група от около 30 човека.
Не бях стъпвал на по-ужасно място от може би 15 години.
Всичко изглежда занемарено и оставено на самотек.
Персоналът - с малки изключения - нелюбезен, неучтив, случи се да ни нарекат "малоумни" (задето 45-килограмово девойче скачаше на поставения батут). Още с пристигането си се удивих на манталитета от рецепцията "Как така без ЕГН? Трите имена, адреса и ЕГН-то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО".
Всичко е необосновано скъпо - цените на бирата и кафето например гонеха цени от лобибар на петзвезден хотел.
Храната (с изключение на скарата) беше под всякаква критика - малък грамаж, безвкусно, с подчертано некачествени продукти. Сиренето, с което готвят и което сервират на закуска по новите закони не може да се нарече сирене. Колбасите не посмях и да ги опитам. Хлябът беше безвкусен и откровено седеше стар. Сякаш го отваряха предния ден.
Излъгаха ни за менюто на едната вечеря - предварително бяхме поръчали и платили едни неща, но не ни донесоха всичко. Управителят на ресторанта определено не искаше да си признае гафа, след като му висяхме 5 човека на главата, обеща да се реваншира, но до края на вечерта, това така и не се случи.
Едната билярдна маса се клатеше, на другата нямаше осветление, дадоха ни билярдни топки с дупки по тях, мрежата за тенис на маса беше прокъсана, самата маса за тенис беше крива. Водата в басейна ми напомни уроците по химия на халогенните елементи. Единственият позитивен отзвук, който чух от моите колеги беше за шоколадовия масаж. Интернетът също не беше лош. Водата не беше годна за пиене, но не във всички стаи имаше предупредителни табелки. Един колега пострада от това и прекара половината време в стаята си.

inspektora (3)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.23
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Към собственика Тодор!
Ако отделиш 50% от завишената цена за СПА, ще е чисто.
Преди две години беше друго.
Ако не можеш да го ръководиш продай го, това е престъпление да рушиш нещо в условията на финансова криза.

inspektora (3)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.23
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих отново еко хотел Здравец преди седмица.Все още има няколко причини за да не стъпвате там никога:
1.Хотела е три звезди, но обуруднането е за 1*, старо, похабено и поне модели от 80-те години.
2.Стаите са малки, тъмни и студени, отоплението се пуска за 2-3 часа вечер, през деня е студено.Цената на една малка стая е 88 лева, при 112 в 5* хотели.
3.В лоби бара е мръсно и е опушено от няколко посетители.
4.В целия хотел се пуши безпрепядствено.
5.В ресторанта и механата, покривките са стари и на дупки.Сервитьорите са много, но работят само 2-3-ма от тях, останалите пият и пушат в кухнята.Вижда се от всички позиции от ресторанта.
6.В спа центъра цари безредие.Там един "спасител" седи по 12 часа на една маса и само чете вестници.
7.В басейна се къпят/а не плуват/посетители без плувни шапки.
8.Водата е мътна и замърсена силно.
9.Плочките около душовете са поклити с мърсотия, ако се доближиш чувстваш слуз, не са мити от месеци.Каналите задържат навсякъде.
10.Басейна и всички останали съоръжения се ползват от посетители без чехли, същите ходят навсякъде, навън, в тоалетните, в коридорите и така влизат дилектно в басейна и джакузито.
11.Въведен е промоционален пакет за 7 дни на цена 210 лева!Представяте ли си!Това е безумие, довело е до посещения на твърде примитивни посетители, простаци и бедняци.Всичко рушат, похабяват и смилат.
12.Хотела върви към категория "туристическа спалня".0*
13.Никой от персонала не прави нещо за пропадането.Собственика явно е затънал и го е оставил на самотек.
ИЗВОД:В хотела е много мръсно, това, че е 3*, не означава, че чистотата трябва да е по-занижена.Очевидно там всичко е оставено на самотек.Плаче за ХЕИ и ревизия!.
Ако не ми вярвайте идете пак, ако ви се види по-добре, значи такива са Ви критериите и сте свикнали със свищината в страната въобще.

naneva (2)
отседнал Април 2010 за 3-5 дни семейно
2010.04.12
16:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително е! Недейте да ходите там!!! В стаите е студено,топла вода почти няма,леглата са адски неудобни. Във фитнеса всички уреди са счупени,басеина и джакузито са неподдържани и на всичко отгоре ни задължиха да са купим шапки за по 10лв.,защото не може без шапки,но това стана на 3-я ден от престоя ни,дотогава се къпахме без шапки. Да не говорим,че храната е под всяка критика и е ужасно скъпо.направо може да си умрете от глад.

icosirtakito2010.05.08 18:45
"Отвратително е! Недейте да ходите там!!! В стаите е студено,топла вода почти няма,леглата са адски неудобни. Във фитнеса всички уреди са счупени,басеина и джакузито са неподдържани и на всичко отгоре ни задължиха да са купим шапки за по 10лв.,защото не може без шапки,но това стана на 3-я ден от престоя ни,дотогава се къпахме без шапки. Да не говорим,че храната е под всяка критика и е ужасно скъпо.направо може да си умрете от глад."

ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕ ЧОВЕКА Е ВЯРНО!ИДЕТЕ ДА СИ СКЪСАТЕ НЕРВИТЕ И ДА СИ ХВЪРЛИТЕ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА!
inspektora (3)
отседнал Март 2010 за 3-5 дни семейно
2010.04.11
18:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих еко хотел Здравец преди седмица.
Ще Ви посоча няколко причини за да не стъпвате там никога:
1.Хотела е три звезди, но обуруднането е за 1*, старо, похабено и поне модели от 80-те години.
2.Стаите са малки, тъмни и студени, отоплението се пуска за 2-3 часа вечер, през деня е студено.Цената на една малка стая е 88 лева, при 112 в 5* хотели.
3.В лоби бара е мръсно и е опушено от няколко посетители.
4.В целия хотел се пуши безпрепядствено.
5.В ресторанта и механата, покривките са стари и на дупки.Сервитьорите са много, но работят само 2-3-ма от тях, останалите пият и пушат в кухнята.Вижда се от всички позиции от ресторанта.
6.В спа центъра цари безредие.Там един "спасител" седи по 12 часа на една маса и само чете вестници.
7.В басейна се къпят/а не плуват/посетители без плувни шапки.
8.Водата е мътна и замърсена силно.
9.Плочките около душовете са поклити с мърсотия, ако се доближиш чувстваш слуз, не са мити от месеци.Каналите задържат навсякъде.
10.Басейна и всички останали съоръжения се ползват от посетители без чехли, същите ходят навсякъде, навън, в тоалетните, в коридорите и така влизат дилектно в басейна и джакузито.
ИЗВОД:В хотела е много мръсно, това, че е 3*, не означава, че чистотата трябва да е по-занижена.Очевидно там всичко е оставено на самотек.Плаче за ХЕИ и ревизия!.
Ако не ми вярвайте идете, ако ви се види по-добре, значи са Ви занижени критериите и сте свикнали със свищината в страната въобще.

Радка Велева
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.02.17
10:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За 5път посещаваме хотела.Бяхме на 5 дневна ваканция в края на м. януари 2010г - група от 6 семейства.Първо благодаря на екипа на Еко травел, които направиха резервацията и се съобразиха със всичките ни претенции ,а те не бяха малко. Рецепционистките , уплавителката на ресторанта и всички сервитьори / специални адмирации към един сервитьор -пенсионер / бяха винаги усмихнати и правеха всичко възможно да задоволят капризите ни.Водата в детския басейн беше измерена пред мен - 32 С - при положение , че температурата вън беше -17С.Бях леко изненадана от факта , че когато си изцапах екипа на ски -влека и го предадох за пране на рецепцията , не платих за услугата , защото ми казаха че е по тяхна вина. Това беше така , но ние живеем в България и аз не съм свикнала на такова отношение. Към собствениците на хотела: Господа , екипа Ви е много добър и си заслужава заплатите , дори общото мнение на групата е , че заслужава и бонуси . Аз препоръчвам този хотел !

tina_petia2010.08.22 15:13
Съгласна съм с Вас, просто няма какво друго да добавя!
dovolen klient
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.02.07
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там преди 2 седмици и мога да заявя че както хотелът, материалната му база, така и обслужването са чудесни!!! Изкарахме си страхотно, стаите бяха топли, храната беше изключително вкусна, ски пистата през седмицата работеше само за мен и приателя ми. Благодарим за прекрасната почивка.

Недялчо Михайлов
отседнал Януари 2010 за 1 седмица семейно
2010.02.06
19:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ай ма патко заспала хора кат теб дет не оценяват хубавите хотели кат не ти харесва не ходи водата е за плуване не за хора като тебе дет гледат само да си топът гъза.Аз съм против тебе ма !!!!! Мен пък ми харесва.

Петя Тодорова
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.02.06
00:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не посещавайте този хотел!Водата в басейна беше много студена и в джакузито също.Направо можеш да замръзнеш.Синът ми се разболя след престоя ни там.Спестяват хората ,криза е,защо да затоплят басейна.Това струва пари.Така и по малко хора ще го ползват.Възмутена съм.Предишните години не беше така.Не се научиха нашите хотелиери в България че така не се печелят клиенти.Казала съм на всичките си приятели,които никак не са малко да си отменят резервациите ако имат такива.Казвам го и на всички вас.

tina_petia2010.08.22 15:13
Това ИЗОБЩО не е верно!Водата винаги е била топла, съобразено с климатичните условия. Друг е въпроса ако сте отишла там с цел да се "напарите". За тази цел има сауна и парна баня,които са чудесни!Казвам го в случай ,че не сте забелязали, че хоталът предлага и тези услуги!
Ivanka ivanova
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.12.10
19:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел не струва нищо,ама абсолютно нищо.Никога повече няма да отидем с мъжа ми там.Водата в басейна беше хладка,а джакузито към 3 на обяд беше топло, кам 4-5 вече беше студено.В парната баня, струята откъдето излиза парата беше толкова слаба, че не знаех дали съм в баня или съм навън в мъглата.А да не кажа за жените от рецепцията,които бяха доста невежливи,понеже с карта се включва климатика и осветелнието,но всеки си трае как да го пуснем и когато след 1 час мотаене го пуснахме,3 часа бяхме на т.нар.спа център и като се върнахме стаята беше постудена от когато дойдохме.Е кажете ми какво е това?

Ivanka ivanova2009.12.10 19:59
отговор
Ваня Иванова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.08
21:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ОТСЯДАЙТЕ НА 4-Я ЕТАЖ И ПАРИ ДА ВИ ДАВАТ!!!!!
Ако живеехме в 18 век - "Еко хотел Здравец" щеше да ни се стори чудно местенце!!!НО ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК!!!Хората отдавна са престанали да ядат яйчени черупки и небелена луканка,както и миш-маш без чушки, и да се къпят със студена вода,и евтин течен сапун,който миреше приятно на фекалии!!!Колкото до басейна,не бих имала оплаквания ако:
1.Водата не беше студена!!!
2.Помещението не беше 10 градуса!!!
3.Джакузито не работеше на почивки!!!
4.И ако не се налагаше да молим да ни пуснат музика(и да не го направят)!!!
5.Да сте чували за почистващи препарати,защото фаянса и теракота имаха странни и необясними петна,и слой варовик и бяга ГНУСНИ!!!Миришеше и на хлорна вар!!!
6.И ако сауната не беше с уморен таймер!!!
Що се отнася до тишината и спокойствието,което хората очакват и да не Ви се закусва ви се налага да станете,заради странни и ненормални шумотевици от майстори с работно време от 08:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 часа!!!
Персонала бяха много любезни,като изключим нацупените им физиономии(красавицата от лоби бара Анна Бурова),и желанието да отегчат клиентите на хотела!!!
Ако ви липсва Бай Тошевото време и искате да се уморите,вместо да си починете....заповядайте на "Еко хотел Здравец"!!!
ЩЕ ВИ ХАРЕСА!!!ЧУДЕСНО!!!

Sunny2009.09.24 19:44
Извинете , Г-жо Иванова , но това което сте писали са пълни глупости.. Бях в Еко Хотел Здравец на 19 и 20 септември и си изкарахме просто невероятно.. Не виждам какъв ви е проблема... Когато хората четат коментари като вашия ще си помислят , че това което пишете в действителност е истина.. Аз си изкарах стахотно! Хотелът е хубав , има хубав басейн , просторно е.. Нямаше никакви такива шумове
Sunny2009.09.24 19:45
Нямаше никакви такива шумове.. Даже ми се стори много тихо. Невероятна природа не знам на вас защо така ви се е сторило но персоналът беше много любезен. Изкарахме си стахотно и със сигурност отново ще посетим хотела!
Kristiqna Stoi4eva2009.10.06 23:38
отговор
Viktor Ivanov2009.10.06 23:42
отговор
Станислав Иванов
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с група
2009.07.11
16:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа своето задоволство от факта ,че бяхме гости на Еко хотел Здравец!Много неща мога да напиша,но все няма време ,затова кратко и ясно.Първо да благодаря на всички които работят в или за хотела.Отнасят се с небходимото внимание към нас,почиващите.Организацията и обслужването е отлично!Стаите чисти и просторни!СПА процедурите без забележки сауна ,парна баня,джакузи.Може би само фитнес залата е малка като площ,но който желае и на 2 кв.метра може да потренира.За природата да не говорим!Хотела е ситуиран в прекрасна местност,тишина,спокойствие и много слънце!За децата батут,люлки,катерушки и най-вече безопасно от гледна точка на градска среда.
Искам да споделя с колебаещите се да не се поддават на писаниците от 2008г.Сега е мн.по-различно.Персонала учтив и приветлив ,бърз с поръчките.Очарован съм от барбекюто.В национален стил,просторно и светло.Всъщност там направихме среща на випуска от ВНВВУ"Г.Бенковси"-20 години от завършването ни.Получи се идеална ,изпълнена с много емоции и прекрасни моменти вечер!За това заслуга имат всички: готвача-виновник за вкусните блюда,сервитьорите за прекрасната подредба на банкетните маси и светкавично обслужване,салонните управители без които едва ли би се постигнало всичко това !Смея да изкажа от името на всичките 70 човека ,които бяхме на 06.юни.2009г.задоволството,че бяхме Ваши гости!
Искам да кажа ,че уйкенд пакета:плащаш 2,получаваш 3-и нощувки е идеален за релакс.Три семейства се възползвахме от тази услуга и смея да заявя ,че не сме сгрешили.Прибрах се в Пловдив отпочинал и зареден с енергия за всякакви предизвикателства от ежедневието.
До скоро през юли или август!
Благодаря от все сърце!


Сем.Николови - гр.Ямбол
отседнал Май 2009 за 1 седмица семейно
2009.05.17
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сем.Николви от град Ямбол сърдечно благодари на целия личен състав от хотел Еко Здравец.Това е едно райско кътче в Родопите което неможе да се опише с думи, а трябва да се посети и види на място.Всички работещи в комплекса са профисеоналисти-знаещи и можещи хора които се грижат на хотела перфектно.Искаме да споменем няколко имена които направиха престоя ни в хотел Здравец още по приятен.Това са Вили , Марин ,Тони ,Коста ,и Неделчо , с две думи прекрасни хора.Пожелаваме ви на всички много здраве, щастие,високи успехи в личен и професионален план. С Уважение Сем.Николови.

юлия барева
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни семейно
2009.02.15
20:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз пък мога да се похваля само от хотела!
Още при пристигането ни точно по Коледните празници си ни предупредиха че трябва да напуснем до 12 часа в деня на напускане -защото в 14 часа ще настаняват новодошлите. За басейна ако искаш да плуваш в големия басейн си знаехме чее съсшапки -защото навсякъде в Пловдив закритите басейни така си функционират -но ако искаш да се киснеш в детския или джакузето не се искаше шапка! от обслужването немога да се оплача. както на рецепцията си бяха ослужливи и в ресторанта и имаше места без резервации. стаите се чистиха всички всеки ден от 10 часа до 14 часа -вярно че докато стигнаха до нашата последна стая беше 13 часа а ние тогава лягахме с малчо да спим и неможеха да ни я почистят! Само ме подразни че шейна за децата трябваше да взимаме и беше 5 лева за час. и в ресторанта си е скъпичко -като цените не в кръчметата в Пловдив а в ресторантите -но с по малък грамаш. а иначе сутришната закуска на блок маса беше великолепна -имаше бъркани яйца. пържени филийки. мляко чай. кафе. саламчета. кашкавал. мед. конфитюр. масло и хрупки за диети -просто от всичко си имаше а ние слизахме последни все! Стаята ни беше широка на третия етаж с тераска и си беше топличко -зависи как си настоиш да ти духа в стаята нагревателя. а и от басейна се пребирахме по хавлии в стаят си! Единственото неудобство е че нямаше стая за децатаи те обикаляха по етажите или играеха на мача или билярда! Но мислем пак да го посетим през горещото лято!

MARIYAN PETKOVA2009.05.06 07:46
Ами като изключим персонала в ресторанта всичко друго подлежи на критика,чиститата не беше на особено добро ниво.Водата в стаита и в басейна бе6е хладка почти студена.Да не гожорим за забажление 0 нищо даже лобито не работи.ужас не бих се върнала там
petrovemil2010.10.07 18:42
Хотела беше на ниво преди 3 години тогава работех там но беше ясно че ще се стигне до сегашното му състояние причината е следната...Господин Бурджиев помисли че може да спести някой лев от заплати и започна да назначава нискоквалифициран персонал дори взе няколко циганета от дом за сираци но това беше за кратко след това назначи за свой наместник един пропаднал тип пълен алкохолик с ниска култура и образование,дори му купи костюм който въпросният го носеше с маратонки абидас ееееее колко сме се смеели .Други щяха да са отзивите ако Крум синът на господин Бурджиев беше началник ......успех с хотела и си потърсете качествен персонал с който да се държите като с хора а не като с роби
Атанас Борисов
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.23
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За сьжаление и ние бяхме гости на този "еко хотел". Подльгахме се по трите му звезди, но... и 1 му е много! От всякьде крещи икономия за всичко. Просто отвратително. Били сме в много СПА-ХОТЕЛИ но до сега за пьрви пьт виждам течни евтини сапунчета в баните! Топло??? Денем
??? Забравете! Чак вечер и то слабичко! Е поне има одеала)))! Ресторанта- скьпо, бавно и непрофесионално! Грамажите- с лупа да ги тьрсиш из чинията, колкото до това че без резервациа за ресторанта наи кьсно до 16 часа ако не се сетиш- гориш! На лоби бара има кроасани!!! В басеина само с плувки! Ако нямаш- на рецепцията са се погрижили да те уредят - 7лв! Вьв фитнеса има само 2 работещи уреда но за сметка на това има "персонал" които има за основна задача да гаси всяка лампа ако навьн е светло! Джакузито се "уморява таимера"!!!))) (това вече ме разсмя)! ИЗОБЩО- ПЬЛНА ТРАГЕДИЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА И ДА ПОМИСЛЯ ЗА ТОЗИ "СПА ХОТЕЛ"!!!

Cvetelin Panov2009.01.04 17:04
Супер гаден хотел бяхме на нова година!!!!
Храната развалена връщахме постоянно.На блок масите само кюфтета и салата.Забрани навсякъде ски пистата за гости на хотела е безплатна и затова не работеше пуснаха я в деня на напускане на хотела.Единственото забавление беше барбекюто на хотела но там свободни маси нямаше уредихме се едната вечер и шефа вдигна кръвно защото сме му седнали на масата АБЕ НЯМАМ ДУМИ!!
До сега на такъв хотел не бях попадал не Еко а Ико(икономичен) и не Спа а Сра хотел!!!!
Просто не ставаааааааааа.хахахахахах

STELA IVANOVA
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.16
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

POZDRAVLENIA ZA SOBSTVENIZITE NA HOTELA.DOBRA INVESTIZIA S DOSTA VLOZENI SREDSTVA.POMISLENO E ZA DEZATA, A I ZA TEHNITE RODITELI.NO S TOVA OBSLUZVANE I S TOZI PERSONAL, KOITO STE KONTRAKTUVALI TRUDNO NIAKOI SHTE POVTORI VIZITA V TOZI HOTEL.NE E NORMALNO DA IMASH REZERVAZIA ZA STAIA S BALKON,DA PRISTIGNESH V HOTELA I DA SE OKAZE CHE NIAMA BALKON.DA TI DADAT STAIA,NO ZA 3 NOSHTI.DA TI KAZAT DA NAPUSNESH STAIATA VEDNAGA PRI POLOZENIE CHE IMASH MALKO DETE I EDIN KUP BAGAZI BEZ DA TE PREDUPREDIAT PREDVARITELNO.NE MOGA DA RAZBERA KAK MOZE TAZI BAZA DA SE KONTROLIRA OT DVE MOMICHENZA NA REZEPZIATA IAVNO BEZ NIKAKUV OPIT,A DA NE GOVORIM ZA UCHTIVOST ILI VUZPITANIE.
TAKA CHE S TOVA OBSLUZVANE SUMNIAVAM SE NIAKOI DA POVTORI.VSE PAK ZENITE NE SA NIKAK NISKI I ZA TIAH OBSLUZVANETO NE MOZE DA E NA TOVA NIVO.

Анита Иванова
отседнал Август 2008
2008.08.31
20:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес посетихме хотела, с цел да го разгледаме и да почиваме там от тук нататък през уикендите, но за съжаление останахме много разочаровани, отказаха да ни сервират храна отвън на масите в заведението, с обяснение, че на сервитьорите им било студено!!!!
ТОВА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО НИКЪДЕ ДОСЕГА!!!
Виждам, че се коментира и от страна на г-жа Бурджиева, ще се радвам ако се направи нещо по въпроса с обслужването, защото начинанието им може и да е хубаво, но с това обслужване и този персонал ще изгонят много клиенти, а както знаете хората се връщат някъде, ако им е било приятно и са ги обслужили добре, за съжаление както ние, така и останалите шест човека със семействата си и децата си вече няма да посетят хотела ви!

Даниела Бътовска
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.05.04
17:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме една чудесна почивка от 01 до 03 май 2008. Обслужването в хотела беше перфектно, а храната - много вкусна. Смятам, че в този хотел е направено много за удобството и отпускането на гостите - предлагат се различни услуги, като басейн, сауна, джакузи, масажи, фитнес. Могат да се наемат планински байкове. Природата наоколо е много красива.

2008.03.08
08:56

Taka e-tozi biznes ne se pravi lesno,obslujvaneto e takova v 90% ot balgarskite xoteli-samo s mutrenski stilove na upravlenie nisto ne stava,bil sam v tozi xotel i znam-obslujvane i personal-kragla nula-vzemete si prodavaite xotelite i stiga ste lagali xorata 4e pravite obslujvane.

2008.03.04
15:07

Бях в Еко хотел Здравец на 1 и 2 март - цените - ОК, но като допрем до обслужването - УЖАС! Направих резервация месец напред защото няма места. Платих 230 лв. капаро и седмица преди пътуването започнах да звъня за да си запазя час за масаж - предполагах че по празниците ще е натоварено. Казаха ми: обадете се в деня на пристигането си, няма да има проблем, няма да е натоварено. ОК, звъня в деня на пристигането по обяд - казаха - няма часове от седмица напред са заети. СУпер. На всичкото отгоре масажиста каза че записванията за часове ги прави той, а не на рецепция. Да ми бяха казали?! Какво им пречи да кажат: записвайте се на масж на тел.... еди кой си. Ама не! В ресторанта си запазихме маса (последната останала свободна) в 4 следобяд.! Ами ако не бяхме се сетили?! Гладни ли д аседим. Обслужването на вечеря беше ужасно! Сервитьорът идва на всеки кръгъл час! Връщахме пържолите, че бяха развалени! И изненадата накрая. Приятелите ни, с които бяхме освободиха стаята си и си платили цялата стая. Да ама като си тръгвахме се оказа че като спаднат капарото трябва да върнат 25 лева. АМа неможело, защото едните пари (капарото) било по банков път а другите - в брой. А на тях как им ги взеха в брой?! И накаря предложиха компромисен вариант - да си направя частичен масаж за 25 лв. СУПЕР! вече сме с багажа на входа и да се върна за масаж. И то при положение, че няма часове за масаж!!Болни мозъци. ! Писна ми и им пожелах да се почерпят с тези 25 лева. Не ми е за тях - повече щах да дам ама да не ни развалят почивката с простотии!


НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! НЕ Е ЛОШ ХОТЕЛ, НО ДА МУ СМЕНЯТ ПЕРСОНАЛА!

2008.02.02
08:07

Silvina,
kazvaiki "nie rakovodstvoto na xotela"-kakvo rakovodstvo,smiax-vie rakovodstvo ne ste imali,niamate i niama da imate-a napi6i"nie semeistvoto,koeto upravliavame i niamame xaber ot xotelierstvo" jelaia vi uspex v sme6nite napani

2008.01.05
22:15

това за контактите наистина е верно, и аз там за първи път видях хотел без контакти в стаите има само два контакта за хладилник и телевизор и те се намират зад една масивна маса където не може да се достигне, решението бе да зареждам телефоните и лаптопа в банята в контакта за самобръсначката

ресторанта също е за критика, това го има това го няма а цените са по-високи отколкото в пловдив, нищо чудно защо стои празен

друго което е непонятно е защо те задължават да си купиш плувна шапка за 10лв ако искаш да ползваш басеина, бил съм къде ли не по спа комплекси единствено тук има такова изискване, нали все пак има душове?

иначе хотела е много приятен, чисто е, приятно ме изненада това че има безплатен wireless интернет в лоби бара

дали ще ида пак? със сигурност
близо е до пловдив, на пистата при хижата може да наемеш ски с обувки за 10лв или шейна за 5лв за цял ден

2007.12.13
14:38

Уважаема Г-жо Георгиева, след като видяхме вашия коментар, ние ръководството на хотела останахме доста учудени от факта, че след като сте констатирали такива големи пропуски в нашата работа ни информирате след цяла една година! От което си правим извода, че или ни бъркате с ХИЖА Здравец, или целите уронването на нашия престиж.
Желаем Ви приятно посрещане на новата 2008 година, някъде където бихте останала по-доволна, ако това е възможно!
Весели празници!

Гергана Цветкова2009.08.03 15:30
Г-жо Бурджиева аз която се връщам токе що от хотела бих могла да Ви уверя,че гожпожа Георгиева е напълно права.Факта с контактите се преживява,на да не предлагате никакви напитки на закуска освен кафе и чай!!!Ами ако се задавя и нямям пари да си поръчам вода,защото в този хотел не може да се запише на сметката на стаята , а с портмоне на закуска не слизам.Не ми е ясно защо има маси навън след като в 9.00 вечерта ни се загаси лампата посредата на вечерята .За цените вие си знаета защо са толкова скъпи,но поне менюто да е по-богато и нащата наистина да ги има.
2007.11.01
17:15

Сигурно, ако отидете няма да искате да повторите. Ние бяхме една много голяма компания на Нова година там. В стаите няма контакт, ако искаш да си заредиш телефона трябва да избираш - или без телевизор или в банята. за 3 дни и 20 стаи - почистиха САМО една. поръчваш си ПИЛЕ С ОРИЗ, а ти носят МИШ МАШ - това имало и т.н. цените в ресторанта са много високи, по-евтино, а и значително по-вкусно готвят в балкан на хижа здравец. персоналът обслужва с приоритет собствениците на хотела и техните гости. след това са гостите на хотела.

2007.10.27
19:50

ama naistina saita-/www.hotelzdravetz.com/prilqga po skoro na turisti4eska spalnq,interesno dali e s ogled na ikonomiq i ako e taka-kakvo da o4akvame ako posetim hotela?Daite malko snimki de,samo ceni i tolkoz

2007.04.13
19:40

VLEZTE TUK http://www.hotelzdravetz.com/

2007.04.13
13:16

много удобно би било ако има и карта как да се стигне до този хотел, че 25 километрово търсене би развалило иначе добре планирана почивка

2007.04.13
13:00

Човек очаква от сайт на хотел да има снимки на стаите, залите, ресторанта, басейните и т.н. А сайта на хотела доста постен

2007.04.13
11:53

Бих искала да попитам задължително ли е цената да включва закуска,паркинг,басейн,сауна и т.н.,ако не желаем да ги използваме?И дали има намаление,ако на хотела гостува група-съответно определен брой хора?И още един въпрос-има ли условия за ски каране и т.н.?Благодаря предварително.

2007.04.13
07:59

Защо нямате снимки с изгледи:
от стаите
панорамни и на месността
басейна
ресторанта и т.н.

Криси Петкова2009.02.15 20:39
Днес се връщам от двудневна почивка в този хотел /която стана почти тридневна, защото ми позволиха да остана днес колкото си поискам - в неделя нямат наплив от хора, което е стандартна ситуация при всички хотели/. Впечатлена съм от обслужването - всички хора са нормални, симпатични и отзовчиви. Храната е вкусна и се сервира бързо- при това жените са народни. Басейна и сауната, където откарах няколко часа са чисти, но много мънички, с оглед на многобройните гости /особено много дечица!!!/. Въздухът е фантастичен, истински свеж и зимен, а отоплението в хотела зависи от преценката на гостите - сам настройваш чилър-а както пожелаеш /перфектно решение!/. Обзавеждането е старо, но достатъчно функционално. Нямам забележки към чистотата. Стаите са просторни, банята също. Така и не ме обезпокои никакъв шум! Ако искам да почивам за подобна цена накъде из БГ със сигурност щеше да бъде с редица забележки. Освен това- Пловдив е близо и винаги можеш да се разнообразиш, ако тишината и спокойствието ти дотегнат. За обобщение- доволна съм и бих се върнала отново, стига да намеря време и приятна компания.
donika dimitrova2009.12.26 12:41
хотела е страхотен,персонала бе6е много у4тив.със сигурност пак 6те го посетим.

Други хотели в ПловдивЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share