къща за гости Скакля, с.Гара Бов

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
водопад Бовска Скакля
София    2.3 км
водопад Боров камък, Врачански Балкан
Враца    18.8 км
Вършец – минерални извори и балнеолечение
Враца    19.8 км
пещера Леденика
Враца    22.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Георги Димитров
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.20
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, няма да намерите такова прекрасно място в цялото искърско дефиле - съчетание от прекрасна прироса(екопътека, водопад, природни и исторически забележигелности), приятен семеен хотел-вила, цени и обсужване. Стопаните на вилата са много мили и сърдечни хора, които не пестят време и труд да угодят на всеки посетител с каквното могат! Не случайно вече е невъзможно да се намери свободно място през почивните дни до началото на есента.

tanadim2013.03.25 22:35
отговор
dimadimitrova2013.09.06 20:32
отговор
denitza ilieva
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.16
22:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма нищо,което да ме е разочаровало в тази вила,драги хора.Бяхме с приятели.Изкарахме идеално.Природата е неземна.Вилата-нова и чиста.Всичко е обзаведено и направено с вкус.Има зимна трапезария с камина и кухненски бокс.
Виждам,че някои хора се оплакват от липсата на достъп с кола.Само моля ви,трябва да знаете,че това е туристически район,еко-пътека.Няма начин да скокнете с колата пред къщата,Ако търсите това,има бол хотели в БГ,С ГОЛЕМИ ПАРКИНГИ...За хазяина,нищо притеснително-човека е по-приказлив,но не досажда,има си абсолютно отделна стая.Зарежда редовно печките и ни носи дърва.На други места дървата винаги са ги пестяли.Всички стаи,през зимата са на ток,само едната,най-голямата е на дърва,става супер топло и приятно.
Не му мислете, супер е.

ivaylo dragomirov2009.05.16 23:22
Не съм си представял че даже и за това райско местенце,ще се намери някой,който ще измисли простотии...Открих наскоро тази вила,съвсем случайно се разхождахме безцелно и се качихме на влака,за да се поразтъпчем някъде наблизо.
Като стигнахме до еко-пътеката,заизкачвахме нагоре по едно време направо се смаях.Насред гората,супер вила !!!Поискахме от хазяина да разгледаме и направо отседнахме още същата вечер.Не вярвах на очите си,че тези хора са направили такава хубава вила в гората,как са я построили незнам.Вътре всичко е ново,чамово,стилно.Отделно има кухненски бокс и трапезария.Топло,приятно,всичко на ниво.Хазяйката ни приготви страхотни вкуснотии.

Скоро мисля да направим една сбирка отново.

Със сигурност в района няма по-хубава вила и природа.
борислав димитров
отседнал Май 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.05.13
18:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

вилата няма достъп с автомобил и ако имате багаж,ще трябва
да го носите повече от 400 м. по една козя пътечка;
някои от стаите се отопляват с печка на твърдо гориво и дакато я запалите,ако е заредена с дърва,ще дойде време да си ходите;
хазяина е много досаден.

adriana dimitrova2009.05.16 22:14
Здравейте,
Незнам какво си мислите,но за да отидете на такава природа,ясно е, че не може да се достигне с кола.Вилата е на еко-пътека,това е туристически район.Така че е доста неадекватен коментара.Който иска да стигне с кола,нека търси хотел с паркинг,а не вила в планината.Хазяина на вилата е много точен човек и изобщо не пречи.На много малко места ще ви предоставят такава свобода.Цялата къща е на разположение и човека ни съдейства през цялото време.
А между другото,само голямата стая се отоплява на печка с дърва,става супер уютно и топло,точно в рази стая.Дървата не се пестят,както на повечето места,където сме били.Много е чисто,природата е супер.
stanislav arnaudov2009.05.17 16:33
Току що се връщам ор разходка по Вазовата еко-пътека.Обичам да пиша пътеписи и реших да драсна 2 реда.
За първи път днес,направихме поход до водопад Скакля.Какво да ви кажа,все едно си в друг свят.Направо е неземно красиво.А на връщане се отбихме да разгледаме тази вила,защото изглеждаше отдалече много величествено и красиво,сама сред гората.Посрещнаха ни много мили хора,обясниха ни условията,само не можахме да разгледаме стаите,защото гостите им спяха.Но като разгледах снимките, не се съмнявам,че си заслужава.Направих резервация за юни.
dimadimitrova2013.09.06 20:39
отговор
Росен Йорданов
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.04
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

природата и къщата са прекрасни,но домакина е много досаден и непрекъснато притеснява гостите с присъствието си!!!

радослав трифонов2009.05.16 22:33
Ако някой си представя района,като Голф-игрище,по-добре да не ходи.Специално това място е уникално.Обиколил съм много места и мога да ви уверя,че планинската гледка и природа е несравнима.Това означава,че мястото е подходящо за туристи и хора ,които обичат планината.Не е за гъзари и лигави хора.За тях има достатъчно СПА-ХОТЕЛИ !!!
Това е плаинина за туризъм,разходки и релаксиране.Хората са си направили супер вила,грийат се за уют и чистота,домакина си е много свестен,помага и ни показва всичко.Резервирайте по-рано,всеки уикенд е заето,едвам си запазваме вече места.
радослава якимова
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.02
00:10
коментар
2008.02.23
11:54

Елате и вижте!!! Бях савсем наскоро с компания през зимата. Изкарахме си чудесно, условията са много добри, нямам забележки.

Става идеално и за почивка и за яки купони.

Нели Евстатиева

2007.04.18
23:13

Ne propuskayte tezi prirodni krasoti,samo na 1 chas put ot Sofia,ste vidite edna neveroyatna prirodna gledka,ima kade da se razhodite i kakvo da vidite,za turisti,prekrasno myasto,udoben transport s vlak,spira na g.Bov.Ot tam okolo 30 minuti pesha do Vila skaklya.Posreshtat vi lyubezni i dobri domakini v hubava i nova vila,s vsichki dobri usloviya za edno chudesno izkarvane na praznici i pochivni dni.Pokraj vilata minava tur.marshrut,do manastira Sedemte prestola.Moje sami da se razhojdate ili da sledvate tur. pateki,do Lakatnik,Cherepish.A sashto taka Vi preporachvam da si prigotvite vkusno barbeku i da se naslajdavate na gledkata ot terasata na vilata.Naokolo gora,vodopad,reka,izobsto prikazka.A usloviyata vav vilata sa otlichni>vsichko e novo i chisto!!Cenite absolyutno ponosimi!

2007.04.18
23:03

Tuk e super.Prirodata...Ne mojete da si predstavite,che tolkova blizo do Sofia,ima takova neveroutano krasivo mestence.Byah gost na vila Skaklya savsem skoro.Ima otlichni uslovoya,chisto e,novo i stilno obzavejdane.Trapezariyata i kuchnyata, za polzvane sa absolyutno oborudvani i s idealni usloviya.Elate i ste se uverite.


Други хотели в с.Гара БовЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share