хотел Оазис **, Ловеч

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (11 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Petia K (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.01.05
21:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме гости на хотела за Нова година заедно с наши приятели. Много много сме доволни от цялостното ни прекарване на празниците. Домакините бяха много мили, самото празнуване в механата на хотел Оазис беше топло, добре организирано, балансирано като музика, томболи, танци. Вечерята беше пищна, вкусна, дори и в малко повече от необходимото. Управителите и персонала направиха всичко възможно да имаме едни много приятни и спокойни 3 дни в хотела и ресторанта. Това, което ни направи изключително впечатление беше, че се спазваше да не се допуска пушене вътре, дори и че в компанитята имахме пушачи. Беше топло, чисто, и много красиво подредено в стаите, с вкус и мярка.Като цяло изборът ни беше добър, защото посетихме и много обекти в околностите на Ловеч и навсякъде хората бяха много мили.

petrovanika (1)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.10.09
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ.БЯХ ТАМ С ГРУПА ПРИЯТЕЛИ .ПЕРСОНАЛЪТ БЕШЕ РОВИЛ В БАГАЖА МИ И МИ ОТКРАДНАХА 1000 ЛВ. ХОДИЛА СЪМ В МНОГО ХОТЕЛИ,НО ТАКОВА НЕЩО НИКОГА НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО,А НАЙ-ЛОШОТО Е,ЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НЕ НАПРАВИ НИЩО,ЗА ДА ОТКРИЕ КОЙ ОТ ПЕРСОНАЛА ИМ Е КРАДЕЦА,А МОЖЕ БИ ВСИЧКО ПЛЯЧКОСАНО ПОСЛЕ СЕ ПОДЕЛЯ МЕЖДУ ВСИЧКИ

linamax (5)
отседнал Май 2009 за 3-5 дни по бизнес
2010.08.17
23:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаите в хотела са прелестна наистина - светли, удобни и обзаведени с вкус.
Ресторантът е ужасен. Най-гадната закуска, която съм вкусвала в хотел. Другите ястия, които поръчахме, също не ставаха - проблемът е, че се чувствахме длъжни да вечеряме там поне веднъж - като гости на хотела. А по-ужасно кафе трудно може да се намери.
Интернетът в стаите беше много лош, работеше само на определени места в двора и градината на ресторанта.
Не бих казала топли думи за персонала - не че са били груби, но не бяха и любезни.

Kleopatra84 (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.31
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

idealen hotel idealna mehana i super personal a za sobstvenicite blagodarq vi neveroqtni ste USPEH!Nadqvam se pak da doida pri vas!

Klara (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.11
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналия уикенд аз и няколко приятели си направихме резервация за механа "Оазис" в Ловеч. Обстановката наистина беше впечатляваща, но обслужването... Отидохме в 20:30, взеха ни поръчките в 21:10, а получихме салатите и мезетата около час и нещо по-късно. След като в 23:10 ни донесоха само част от основните ястия (поръчани към 21:10)и ни предупредиха, че затварят заведението след 50 минути, направо станахме и си тръгнахме без да платим! Недопустимо е 30 маси да се обслужват от 2 сервитьорки в един от пиковите дни (началото на месец май)! Недопустимо е също чужденците, дошли по-късно, да се обслужват с приоритет само защото са чужденци! Но най-недопустимо от всчико е нежеланието на управителя да дойде, когато гости на заведението искат да направят оплакване от обслужването. Не може да чакаш 1 час, за да ти вземат поръчката, 1 час, за да ти донесат ракиите и 2 часа за мезето и основното! Освен това на сервитьорките (които сигурно не са съвсем виновни за тази ситуация) накрая им писна да се извиняват за неудобството и свободно си говореха колко им писнало от нашата и още няколко маси. Държа да отбележа, че нашата компания не беше единствената, която се изнесе разочарована от механата!

ПП. Надявам се собственикът на "Оазис" да чете това, за да си направи нужните изводи! Механата е много хубава, но с такова обслужване в разгара на сезона трудно ще издържите на конкуренцията

Венцислав Иванов
отседнал Март 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.03.07
13:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е страхотен!Супер спокоен и уютен.Стаите са чисти и топли,а в механата готвят страхотни вкусотии.Персоналът е много любезен.Пояивката ви ще бъде гарантирана!

Диян Трифонов
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.09.02
17:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво място за почивка бяхме 2 дена там чисти стаи,отлична атмосфера,хубава механа.Препоръчвам го на всички решили да посетят град Ловеч.

Преслава Иванова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.06.19
11:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела преди няколко дни и останах очарована.Всичко беше на ниво, жалко само ,че бях в командировка и останах само 1 ден.
Дано имам възможност да го посетя за по- дълго време.

Веселка Петрова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.06.18
15:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнах с приятеля ми в този хотел и прекарахме незабравими мигове, сприятелихме се с целия персонал, както и със собствениците. През цялото време ни глезиха и въобще нищо не ни липсваше.
Дано скоро имаме възможност пак до го посетим.

Тодорка Недева
отседнал Май 2008
2008.05.07
16:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотел "Оазис" за една вечер. Мога да кажа, че това е един прекрасен хотел. Обслужването на персонала и самата обстановка са чудесни. Ако имате път към Ловеч и ви се наложи да нощувате - препоръчвам ви този чудесен хотел.

Роза Стефанова
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.07
15:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотел "Оазис" се оказа доста приятно място за почивка, добро съотношение качество-цена, стаите са чисти и приветливи, а вечер и сутрин се чува само шумът на реката и песента на птиците. Единствените ми забележки са към липсата на подходящ паркинг и обслужването/кухнята в механата към хотела. Иначе включената в цената закуска е много добра и доста обилна: чудесен старт на деня.
Благодарим на собственицте за топлото посрещане и доброто отношение!


Други хотели в ЛовечЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share