хотел Снежанка ***, Пампорово

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.1 км
пещера Ухловица
Смолян    15.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
petkogeorgiev (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.18
07:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, ние сме двама възрастни, за 2ра поредна година почиваме лятото в к.к.Пампорово - хотел Снежанка. В края на юли 2016 та бяхме приятно изненадани не само от страхотната природа, но от вежливото, любезно, ведро отношение на персонала начело с управителката.
Тази 2017г от 13 август отново сме тук за 6-7дни. Още с влизането , по пътя към рецепцията чух две напускащи вече дами да казват на висок глас: " Благодарим, довиждане, бъдете благословени!" . Това веднага ми припомни, защо отново избрахме и тази година хотел Снежанка !
Ведро топло, човешко и коректно отношение към гостите на хотела . От сутрин със закуската още, до вечерта, това сега беше тук нашето ежедневие! В ресторанта ни направи впечетление, още миналата година една дама, която явно и тогава и сега е ръководител или шеф на смяна,която успяваше да организира работата на песонала така, че да няма проблеми с обслужването и храната , макар и 3 ма да се справят с проблемитте на 80-120души! Името на тази ръководителка разбрахме от неин подчинен колега. Тя се казва ГИНКА ПЕТРОВА !
Похвала за такива, като нея, защото мислим, че с дейността си, организираността , вежливостта, усмивката, коректността, любезността си, тя допринася, за да избират посетителите хотел Снежанкаи следващ път отново и отново да идват тук, очаровани от отношението тук към летовниците !
ГОЛЯМО : БЛАГОДАРИМ !
Евелина, Петко

Z Iordanova (4)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.02.27
21:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в х-л Снежанка в периода 23-26 февруари 2013 - разочарована съм, преди ремонта беше малък симпатичен хотел (били сме няколко пъти и все бяхме доволни) Новите блокове нямат асансьорна връзка с фоайето - мъкнеш големите куфари по едни стълби надолу, после нагоре, докато стигнеш до следващия асансьор, и то при положение, че двете точки са на едно ниво!?! Чудо на инженерната мисъл! Мазилката по тавана се ронеше върху леглото ни, храната не беше разнообразна, а беше препълнен с англичани! За СПА центъра - сауната беше нагласена на 60 гр. и търсихме 20 мин някой да я загрее.. халатите са стари и протрити... Много съм разочарована!

Бяха решили, че мястото на чистите прибори и чинии е на една табличка, в шкафа под мивката - там, където всички си държим кофата с болкук у дома, по понятни причини!

b.stoimenova1 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица с приятели
2012.08.03
12:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

МНОГО СЕ ЧУДИХ ДАЛИ ДА ПОЧИВАМ В ТОЗИ ХОТЕЛ СЛЕД ВСИЧКО, КОЕТО ПРОЧЕТОХ, НО РЕШИХ ДА ОТИДА. ИМА КАКВО ДЕ СЕ ЖЕЛАЕ ЗА ХОТЕЛСКТАТА ЧАСТ, НО РЕСТОРАНТА Е ПРЕКРАСЕН, А ПЕРСОНАЛА ПЕРФЕКТЕН. ОТЗИВЧИВИ, ЛЮБЕЗНИ, ВНИМАТЕЛНИ, УСМИХНАТИ, ВЕЖЛИВИ.
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ГИНКА, ДИАНА И ВСИЧКИ ГОТВАЧИ. ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ГО ПОСЕТИТЕ.

shtasy (1)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.12.27
23:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Захабена база. Студена вода в басейна. Уредите във фитнеса изглеждат така сякаш са извадени от боклука. Лоша хигиена в джакузито.

mariqss2012.01.25 22:23
Много сме разочаровани.Пише едно а като отидохме беше съвсем друго.Не ходете там стара база малко ремонтирана преди 10 год. има 3 звезди но според мен е само за една!!!
mariqss2012.01.25 22:29
Първо запазихме апартамент а като отидохме ни дадоха стаяда ,второ басейна беше с студена вода,трето парното беше под някакъв режим и топлата вода също ние бяхме за коледа 3 дни там и на коледа си останахме гладни защото вечерята беше отврат,само персонала беше готин там нищо друго!
nemezida (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.27
23:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Кощмарна почивка. Студени стаи и студена вода в басейна. Лошо отношение на рецепцията. Лоша и еднотипна храна.

ares (1)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.12.27
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел. Има стара и нова част, в старата условията в стаите са лоши- овехтяли, мръсни тапети, скъсани чаршафи, течение в стаите. Никой не ти дава информация за каквото и да е било. Стар асансьор- засяда по 3-4 пъти на ден. Студена вода в басейна, мръсно джакузи.Бедна храна, лиспа на безалкохолни към вечеря, която се смята за празнична. Не смениха кърпите 4 дена. През деня се спира топлата вода, а през нощта отоплението. И хиляди други абсурди в този хотел. Не заслужава и една звезда, а и не заслужава дори половината от парите за нощувка.

yhdays (3)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.03.09
16:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от престоя си там-5 дневен. Храната е обилна и разнообразна. Персоналът е много отзивчив и ненатрапчиво любезен. Чисто и спокойно е.
Естесвено, иска ми се да спомена и мъничките неща, които ми направиха лошо впечатление: студената и не много чиста вода в басейна и като цяло там беше много студено.Водата в джакузито също не беше чиста. Но да кажем, че това не е спа курорт-ние все пак отидохме на Пампорово заради
ски пистите :-).
Искам да поздравя персонала/ без сервитьорите - за малко се върнах в соца./ и да им пожелая все така да работят и печелят клиенти.

to4ica (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.10.17
13:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от хотел Снежанка и от обслужването и от базата.Горещо препоръчвам за една истинска почивка.

Nadia Petkova (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с група
2010.09.10
11:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да дам най-високата оценка за хотела и особено обслужването. Правихме сватбеното си тържество там през май 2010г. Не съм си мислила, че все още има такива добри хора, каквито са управителите. Уникално посрещене и обслужване. Обстановката също е на много високо ниво. Немога да опиша колко е перфектно всичко. Горещо го препоръчвам на всички, които наистина си търсят своето местенце за релакс.

Darina Borisova (1)
отседнал Януари 2010 за 1 седмица с приятели
2010.04.12
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен.Бяхме с компания от 3-4 приятелски семейства през месец януари в хотел Снежанка.Обслужването е страхотно като се започне от рецепцията,премине се през лоби бара,ресторанта и се стгне до басейна.Всичко е на европейско ниво-и база,и обслужване,и кухня.А и не е никак скъпо.Просто хотелиете на тази верига-Ехотелс,и Снежанка,и Перла който е в Слънчев бряг(в другите не съм била) са пркрасни.Единственото неудобсто се изпитва,когато падне голям сняг и затрупа автомобилте,но все пак е зимен курорт.Хранат в ресторанта е чудесна и вкусна,а на лоби бара вечер покрай горящата камина е някакво чудо.
Със сигурност ще го посетим пак.

Tinna (1)
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2010.03.29
00:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имали спасител или надзирателно лице на басейна? Понеже ще ходим на екскурзия Май месец и учителите имат право да ни пуснат в басейна само ако има надзирателно лице или спасител , а ние с такава надежда се надяваме да поплуваме. Моля ви тези които сте посетили хотела да отговорите на въпроса ми ! Целият клас ще ви бъде благодарен ако ни уведомите !

пс: Оцених хотела и попълних датата за престой и продължителноста му , защото не разрешава да публикувам коментара ..

любослав трайков
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.06
11:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте.искам да споделя че не е така.кажете кой ви обслужи в ресторанта,една марлява сервитиорка и много черна и е гола вода и лъже в сметки

Виктория Спасова2010.03.09 18:50
Любослав Трайков много сте неграмотен.В хотела беше удивително.Нямаше мърляви сервитьорка. Това е наи-хубавият хотел!!!
Борислава Кочева
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.14
10:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да напиша само хубави неща за хотела като база и за персонала.Бях с цялото си семейство за 6 дни в "Снежанка"и много сме доволни затова,че избрахме това място.Апартаментите са обзаведени идеално и се поддържа перфектна чистота,ресторанта е с добро меню/много вкусно готвят и за 6 дни качих 2 кила/На рецепцията те посрещат с усмивка и това те зарежда с позитивни емоции за през целият ден .Много бих искала да имам възможност/финансова/ пак да утидем в този хотел.Пожелавам им успехи!

Никола Вачков
отседнал Януари 2008 за 1 седмица семейно
2008.11.26
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Два пъти съм посещавала хотел "Снежанка",и пак ще го посетя.Хотела е страхотен.Кухнята е много добро,с богато меню.Отношението на персонала е страхотно,бързо изпълняват задълженията си и се стараят да задоволят всяка прищявка на клиента.

Зорница Трифонова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.12
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотела с моето семейство преди месец и останахме очаровани. Има малко хотели в България, които предлагат такова качество на тези цени. Базата е обновена, стаите са доста прилично обзаведени и изобщо всичко е толкова уютно. Със сигурност ще се върнем там -персонала е много любезен и готов да помогне. незнам дали защото не бяхме там в сезона и всички се стараеха, но останахме доволни. определено го препоръчвам

Дария Чолакова2009.07.24 17:31
Бяхме там на Коледа , 2008.Наистина персоналът е изключително любезен , храната страхотна.Стаите не са нещо особено,поне в старата част, но хигиената е добра.Страшно доволни сме от почивката си там,ще отидем пак задължително!

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share