stefanaky (2)
отседнал Март 2015 за 3-5 дни с приятели
2015.03.12
04:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По мартенските празници бяхме в хотела на HB, да починем и да караме ски. В хотела се поддържа температура м/у 19-22 градуса и това го пише във всяка стая. Така че ако хванете 19 градуса може да ви е леко студено .Сега малко за хотела, който е категоризиран 4*, но е минал покрай тях и е останал на 3*. Освен 2та ресторанта, които бяха за закуска и вечеря и работеха до 21ч. нямаше къде да да се седне след този час. Има помещение за Бар, което не работеше. На мецанена има 1 стар билярд и няколко електронни игри от '80те год. за децата. Единствения вариант да седнете някъде с приятели вечер е в лобито (демег фоайето) или в някоя стая или апартамент. Общо взето можете да си лягате след 22ч. или да умрете от скука ако останете в хотела! Центъра където има живот е на 2км. и до там имате 3 варианта за придвижване: кола, такси - 15лв. или пеша 30 мин. . Не си мислете, че в съседния хотел "Белмонт" е много по различно. И там бара беше затворен, но имаше един боулинг с 4 писти от които работеха 2 и почти след всеки удар чакахме човека да оправи машинката, че блокираше непрекъснато. Да се върнем към "Финландия", в стаите има по 1 контакт и 1 контакт в коридора. Ако имате за зареждане 2 тел и компютър нямате шанс. Носете си разклонител задължително! Не знам дали имат и голям басейн, но до входа имаше един малък 12м. и въздуха в помещението беше студен. Като излезеш от водата трябва веднага да се подсушиш, това важи най- вече за децата. В сауната температурата беше ограничена до 85 градуса, а в парната баня до 45 гр., явно пестяха енергия. Яденето беше хубаво, но еднообразно и за 3 до 4 вечери се преживява (все пак уточнихме че вече говорим за 3*). Като цяло ако трябва да му платите 100% от цената не мисля, че си заслужава има къде къде по - добри хотели за тези пари, но ако хванете 50% намаление можете да направите компромис и само да преспивате там ако карате ски. И един плюс, пред хотела има бейби влек на една поляна и ако имате дете което искате да пуснете за първи път на ски е доста подходящо.

2007.07.06
21:07

Аз и приятеля ми гостувахме в хотел Финландия миналата година .Там е много хубаво. Този хотел разполага с два големи басейна.


Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share