Гранд Хотел Мургавец ****, Пампорово

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0.8 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.6 км
пещера Ухловица
Смолян    16.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2013.08.26
07:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

голяма му беше славата за съжаление вече не е това което беше ..............в миналото беше водещ хотел в пампорово..........

Koki (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с група
2010.10.13
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм много разочарована от хотела.Пребивавах за кратко в него този септември и впечатленията ми са малко,но според мен показателни.
Хотела,като цяло дебело подчертавам-НЕ ОТГОВАРЯ НА ЗВЕЗДИТЕ СИ!
Снимките в интернет,нямат нищо общо с действителността.Всичко вътре е вехто,амортизирано и уморено от употреба.Грубо погледнато е чисто само в стаите.Беше полярно студено и бях наградена с една печка от тези духащите/от 18лв/ и заедно с миризмата на стопена пластмаса-добих усещането,че се намирам в горска хижа,а не в 4-звезден хотел.Халатите в стаята бяха скъсани и с петна.
Персонала е изключително малко,но учудващо съвестен и любезен,с някои изключения.Камериерките по етажите са ,като ято оси,които непрестанно вдигат шум,коментираха на висок глас пред стаята ми лични проблеми...,забележете-НЕИЗПЛАТЕНИ 3 МЕСЕЦА ЗАПЛАТИ В ХОТЕЛА!!!Сигурно са прави жените,възмутена съм наистина,че такова нещо е възможно,имах добро мнение за собственика,но аз не нося вина.Момчето на информацията в Спа центъра беше много учтиво,но простовато и с беден речник.Оказа се,че това е масажиста,който ми отрови масажа с непрестанното си фамилиарно дърдорене и самохвалство.
На лоби бара асортимента беше направо смешен,да не кажа никакъв.В Барбекюто на хотела сервитьорите заслужават похвала-беше адски студено вътре,а те бяха по къси ръкви,въпреки което ни обслужиха бързо и професионално.Храната беше изключително малък грамаж.
В басейна беше много приятно и единственото топло място в хотела,но като излезнеш от там,по коридора на Спа-то мокър-замръзваш прав.Благодаря на козметичката,че ми предложи да ми замени халата за сух и ми даде наистина халат,подобаваш на хотел!Панорамния бар на последният етаж на работи,но асансьора е облепен с реклами за промоции там,сякаш за да дразнят клиента.
Най-интересното беше последнатани бар-нощ,в които бяхме свидетели на една грозна гледка-напиващата се пред очите ни управителка на хотела,което просто голяма излагация.Групичката от персонала начело с нея,сякаш участваха в някаква надпревара по надпиване.На другия ден никой не се учуди,на това ,че девойката не можеше да гледа,камо ли да говори,за да ни изпрати поне...Учудващо е спокойствието и ,при условие че не плащала на хората си трудовите възнаграждения няколко месеца,а и странно добри хора са родопчаните,за да я канят на масата си...

Усещането,което ми остана,след престоят в "ГРАНД" хотел Мургавец е по-скоро,като след престой в 2-звезден хотел.

Съвет - сменете управата на хотела,назначете още персонал,подбирайте интелигентни хора,направете основен ремонт...,за да отговаряте на класата и нивото,което носи един 4-звезден хотел!

Румяна Тодорова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.27
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За хотела не мога да коментирам,защото не съм отсядала в него , но мога да изкажа мнението си относно барбекю -ресторанта на хотела - отворен за всеки посетител. Много съм разочарована от безбожните цени и обслужването на персонала. Бяхме излъгани най-демонстративно от сервитьора на 20.07.09. При поискване на сметката, касовия бон показваше 31лв., а сервитьора ни каза: " и с пърленките, които поръчахте струва 39 лв." По 4 лв. от пърленка (!!!) в джоба. Храната като цяло беше ок,но всичко което сервират е много, много мазно. Абсурдно е такъв голям, известен и централен хотел, да държи такъв непрофесионален персонал.

Виктория Петрова2009.08.11 16:32
През август 2009г. посетихме хотела.Това, което не ми хареса е барбекюто"Българско село",обслужващият персонал е под всякакво ниво, не любезен, бавен и некомпетентен.Цените са невероятно високи, а храната лошо приготвена, особено за пакетните цени с включени вечери.Сервират ястията и забравят хляб и прибори да донесат.На рецепцията също са нелюбезни и не обясняват какво се включва в пакетните цени, добре че сме се информирали предварително.От целия хотел това , което си заслужава да се посети е спа центъра,сладкарница"Космос" и фризьорския салон.Камериерките също си вършат добре работата и се поддържа чистотата на добро ниво.Добре е да се организират екскурзиите, за които е посочено като възможност, за да има все пак някакви развлечения в хотела.Като цяло за хотела и персонала има какво да се желае и какво да се учи.Не бих посетила втори път този хотел, пък и курорта в сравнение с подобни дестинации в Боровец, а да не говорим за обслужване в чужбина/като Турция например/ Пампорово и по конкретно хотел"Мургавец"е на доста незадоволително ниво.
Диан Петров2009.08.11 17:19
През август 2009год.семейно посетихме хотела, чиято категоризация е четири звезди, т.е.следва цялото обслужване да е на ниво.До тук добре,но след пристигане и още с настаняването констатирах, че клиентите с пакетни цени обичайно се настаняват на партерен етаж първи ( северна страна и без никаква панорама ), като независимо от свободните стаи бива обяснено, че това е поради запълване на капацитета ( странно-това или не е вярно или всички посетители си стоят заключени в стаите ).От персонала вежливи и на ниво са камериерките и барманките на лоби-бара, а сервитьорите ( с едно-две изключения ) в двата ресторанта могат да те откажат да ги посещаваш или поради чувствително надвишаване търпението ти за сервиране ( без спазване елементарен протокол като кога и как се зареждат и сервират прибори, чаши, напитки, храна и т.н. ),или от демонстриране на отегчение след разбиране за вечеря от "пакетна цена" или от това да оспорват или отричат правото ти на избор между "местна" или "вегетарианска" вечеря ( каквото първо започнат да ти сервират, заменяне на поръчка не е имало независимо от своевременното поискване за това )или да депомстрират незаинтересованост поради малката вероятност за "бакшиш" ( което не е така и такъв се дава при демонстриране на добро обслужване, независимо от предплатената храна ).Управителя на хотела и част от другите служители ( т.е."лицето" на хотела )са разбрани и с професионално отношение, но явно само техните усилия не са достатъчни за да се промени манталитета на всички в сферата на обслужването.За съпоставка - всеки може да посети хотел с такава категория в курортите в страна от Западна Европа или дори от тези в Турция и сам да осъзнае какво и как трябва да бъде, за да просперира родния туризъм.
sariev_882010.12.05 13:02
каквито и глупости да пи6ете мургавец си е номер 1 ))))))

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share