хотел Орфей ****, Банско

Рейтинг:  2 star rating  2.1 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    5.6 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6 км
Добринище
Благоевград    6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
viktoriq aleksandra (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.27
00:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително недоволна съм от обслужването в този хотел.Персонала и екипа в този хотел са подбрани при липса на дори най-занижени критерии за възпитание и професионална подготовка. Персонала обслужващ салона за хранене е изключително арогантен и нелюбезен,нападки и коментари по отношение на гостите на изказани на всеослушание,изключително непрофесионално.Масите в градината не се почистват с часове.Напитките са с лошо качество.Стаята не се почиства.А всички се държат сякаш си в личния им дом и си дашъл неканен.

silviq boeva (1)
отседнал Декември 2015 за 3-5 дни с приятели
2015.12.15
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте отсядайки в този хотел аз останах много разочарована. Не ми хареса еднообразието на храната, която беше в малки количества и се предлагаше само през първия час на блок масата а след това тавите бяха празни и не стигаше за хората. Водата която беше уж минерална ми приличаше на чешмяна. Навсякъде в хотела беше студено в ресторанта, механата и в общите площи на хотела. Пестеше се и от осветление и хотела беше тъмен и в коридорите и фоайето. Стаята ми миришеше на цигари, тая миризма беше попита навсякъде и не се измирисваше. Останах много разочарована от почивката си ж хотела

potrebitelskoime (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.07
18:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е приятен, персонала също. Храната е страхотна и в изобилие. Недостатъците са, че в съседство има започнат строеж и се бръмчи по цял ден, включително и през почивните дни. Кабелната телевизия е некачествена, губи се говора и картината. Климатиците не работят.

Annie (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.02.09
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направих резервация в хотел "Орфей" за 6 двойни стаи като дамата, с която разговарях любезно обясни, че не е нужно да изпращам капаро. След около две седмици ми позвъни един господин, който каза, че станало някакво объркване и фактически ние нямаме запазени места в тяхния хотел. Доста неприятно ме изненада, тъй като оставаше една седмица до въпросната дата на заминаването ни. Некоректното им отношение пе предизвика да напиша този коментар, за да не останат и други разочаровани.

Anni (1)
отседнал Януари 2013 за 1 седмица семейно
2013.01.26
23:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина е приятен. Ние срещнахме проблем с почистването на стаята - камериерките просто пропускаха да ни почистят стаята.За което се налагаше да търсим съдействие от "Рецепция" и съответно проблемите се решаваха. За което искам да изкажа искренната си благодарност за всички служители от "Рецепция". Иначе условията в хотела са добри, храната също е добра и напълно достатъчна.
Отчитам, като недостатък малкия брой ТВ-програми - общо около 15, от които полувината БГ в това число 4 чузикални. Недостатъчно услуги предлага и СПА-то, като се има в предвид, че хотела е 4* - басейн, парна баня и масажи.

frenchapricot (2)
отседнал Август 2011 за 1 седмица по бизнес
2011.09.08
00:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятен хотел, разположен на удобно място, няколко пресечки от центъра на града. Имаше човек на рецепцията 24 часа. Приятна градина и лоби бар. Двойната стая беше просторна, банята също. Приятно обзавеждане. Всеки ден персоналът оправяше стаята и сменяше хавлиите. Като чистота, стаята беше ок, единствено при разделянето на двете съединени легла в началото на престоя, изникна малко боклук, който не се знае колко време бе престоял под леглата. Шварц кафето, сервирано по време на закуската, както и еспресото, предлагано на лоби бара, могат да се подобрят на вкус и качество.

norve4 (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни с група
2010.11.21
18:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Purvo nqma ypravitel s kogoto da se razgovarq,ima 2 ma 4oveka personal kojto tyr4at ot lobi bara do mehanata i obratno,zatvarqt rano i lobi bara a puk restoranta i mehanata ne rabotqt za6toto nqmat personal ili prosto ne im se davat pari za obslyjvane ....Taka bqhme 0 4oveka kojto bqha za 1 i posleden put tam.....

2007.05.08
10:56

Господин Морис не е бил в хотел "Орфей"-Банско.Най-добрата почивка и за зима и за лято в Банско е луксозния хотел "Орфей" с най-подбрания персонал.

2007.03.28
10:35

Не ви съветвам да си хвърлите парите на вятъра.На външен вид е ок ,но като влезете почва разочарование.Обслужването е под нулата.Храната е ужасна,а за чистота да не говорим-те не знаят какво е това.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share