iva68 (1)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.12.16
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо, в хотела не те регистрират.Защо ли?
Второ банята смърди на канал , а от там и стаята ужасно / стая 103 /.
Мизерна обстановка!

2008.01.03
00:23

В хотел "Кардинал" прекарахме със семейството ми Новогодишните празници.
Впечатленията ми от хотела и ресторанта са изключително добри - приятна обстановка, чистота навсякъде, внимателно отношение на персонала, много добра кухня, приемливи цени. Препоръчвам го на всеки.

2007.09.07
18:29

днес бях в ресторанта. На обяд. За съжаление. В една част от ресторанта вървеше ремонт. Две деца (момче и момиче - начална училищна възраст) се гонеха, крещяха и вдигаха шум за двадесет. Сервитьорът им направи забележка няколко пъти.Те обаче бяха като невменяеми, явно чувствайки се у дома си. И явно бяхат очно у дома си. Излезе чистачката отн якаква вътрешна маст на ресторанта , със синя мръсна престилка и сплъстени коси, и наби едното от тях (момчето)пред очите на всички.Момичето успя да избяга.повече няма да стъпя на това място и ви съветвам и вие да не ходите. Язък за красивото заведение!

2006.12.26
20:27

Отлична кухня на ресторанта, много спокойна и естетически издържана обстановка, тактични сервитьори, умерени цени.Подходящо място за неголями компании и специални поводи.БЛАГОДАРЯ!

Ангелина Давкова2009.08.27 22:45
Това най-вероятно е била не чистачката а жената на собственика на хотела,по описанието на нея ми прилича и детето им..

Други хотели в БлагоевградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share