хотел Корона ***, Благоевград

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стобските пирамиди
Кюстендил    8.6 км
Рилски манастир UNESCO
Кюстендил    23.5 км
Седемте рилски езера
Кюстендил    27 км
водопад Рилска скакавица
Кюстендил    28.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
георги иванов
отседнал Април 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.04.28
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубаф,стаите чисти,а кухнята перфектна цените нормални.Хареса ми това,че е много близо до центара на града. Единствената ми забелешка е,че навсекаде в интернет пише нощувка с закуска,а когато се настаниш разбираш,че не само няма закуска а дори кухнята не работи до 18.00ч.

xxxl (3)
отседнал Август 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.09.28
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е лош, но ако отидете да пренощувате събота срещу неделя, трябва да знаете, че закуска не ви се полага независимо, че по принцип ви влиза в цената, защото в неделя нямали готвач И другият абсурд е, че си плащаш допълнително 4 лв. за да ползваш паркинга. Дето казват хората - хубава работа, ама българска. Все гледат да не се минат. Не ми е за нещастните 4 лв., аз все пак съм платил 50 лв. за едното спане, но мисля че това ще е причината да се го препоръчам на приятели.

Анелия Милева2009.02.06 13:17
Аз пък съм много доволна от всичко там-цените са сравнително ниски,обслужването си е обслужване стаите са стаи(чисто е)а на всичкото отгоре в механата ти дават 20% отстъпка.Хотела се намира почти в центъра на града(на около 5-10 мин.)а пък това за паркинга не знам-на нас никога не са ни взимали пари за паркинг-ние ходим там от 4 год.по 2-3 пъти на сезон

Други хотели в БлагоевградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share