хотел Кристо ***, Благоевград

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стобските пирамиди
Кюстендил    8.2 км
Рилски манастир UNESCO
Кюстендил    23.1 км
Седемте рилски езера
Кюстендил    26.6 км
водопад Рилска скакавица
Кюстендил    27.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Kalla (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.02
21:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там. Не си струва. Обслужване почти нула. Удобства, съобразени с трите му звезди под нулата. Помпозно обзаведени общи части, а в стаите сбрани мебели оттук-оттам. Няма шкафчета, няма закачалка, няма гардероб... да не изброявам още какво няма. Закуската сутрин - символична. Избягвайте! Особено, ако Ви предложат оферта през агенция. Няма да и спомена името, защото в други хотели може да е проверила какви условия и услуги предлага, но в този не е. Определено платихме два пъти повече, отколкото изобщо си струваше. Бяхме за две нощувки там - 30 и 31.12. - няма да повторим. А за празничната вечеря и забавлението - не искам да коментирам.

iliana _dankova (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни с група
2010.10.03
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да предупредя всички бъдещи посетители на хотелски комплекс"Кристо". Бъдете внимателни когато ви няма в стаите.На съпругът ми му откраднаха обувките, и при опит да се установи кой е извършил това деяние не среща разбиране от собственика и неговия персонал. Отговорът е, че в техния хотел това не може да се случи. Но това не е единствен случай.......Всеки един хотел държащ на реномето си би компенсирал клиентите си по някакъв начин. но явно това не се отнася за "Кристо". Явно за тях няма значение клиентите им как ще си тръгнат=доволни или не, боси или обути, важмото е, че са им вземали парите. Господин управителю и господин собственик на хотел"Кристо" така не се привличат клиенти.Смятам, че в Европа клиентът винаги трябва са стои на първо място..........

Gospodinova
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.05
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от хотел Кристо. Ползвахме уж лукс стая, а вътре нямаше нощни шкафчета даже, хладилника не беше включен и съответно не бе зареден, ваната течеше, простите басмени чаршафи съвсем не съответстваха на заплащането. Постарал се собственика да напълни коридорите със скъпи канапета, а в стаите - каквото дойде. И най-лошото бе миризмата в коридорите и ресторанта. Добре че беше топло тогава, че спахме на отворен прозорец. накрая ти вземат и пари за паркинг, на който се намерихме колата ударена. Иначе кухнята беше добра сравнително. Но само това.

Снежана Георгиева2010.01.28 15:21
Клиенти сме на хотела от 2005 година. От тогава до днес сме го посещавали поне 10 пъти. Организирали сме в него Национални срещи, семинари и други подобни събития. Всичко е страхотно - атмосферата, храната, обслужващият персонал......Направо съм възхитена. А човек като иска да намери кусур винаги ще го направи, дори и да му се предлага нещо категория 55*.
Препоръчвам ви хотела. Отидете, за да се върнете отново....
Мирела Милева
отседнал Септември 2007 за 1-3 дни семейно
2009.01.22
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм Доволна от хотела.Персонала беше много възпитан и приветлив.Стаята беше уютна и чиста, а кухнята-превъзходна,особено огромните сачове,които ни сервираха!

sergy (1)
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.04
14:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

на 1 и 2.08.2008 на път за/от Солун преспахме 2 вечери в хотел "Кристо" с резервация, направена от фирма "Стефани тур". Солун си е Солун, но от хотел "Кристо" се изкефихме. Поробности:1. Великолепна кухня - пилешко-зеленчуков сач, облизахме си пръстите, сервиран горещ при това; богати салата, точни напитки.2. Обслужване 5*: смяна на чудесните снежно бели хавлии и кърпи всеки ден, незабележимо но пълно почистване, културни и мили сервитьори и рецепционистки, с приятен външен вид.3. Обстановка: оригинална живопис и малки пластики навсякъде, нова мебел, тишина и спокойствие.4. Предупреждение: за наша радост до хотела има черква "Света Неделя" с много хубава служба. Само че в неделя към 8:00 се чува камбаната, много музикално, много приятно. Е, на някого може да не харесва.5. Пожелание: здраве и успехи на всички от "Кристо", ашколсун на собственика.


Поглед към кьошка (чардака) със закуската Великолепен сач с месо и зеленчуци (вечеря)
2008.01.21
16:14

Добро разположение.Собственика се е постарал много за уютната обстановка на гостите си,и за доброто им прекарване,но до там.Кошчето от тоалетната не изхвърляно не знам от кога.Сифона на банята запушен и ако не искате да спите в наводнена стая трябва да притежавате ВиК способности.Имах чувството че в стаята камериерка не беше стъпвала макар че тя напомня за своето присъствие в 10.30 сутринта с чукане по вратата на стаята,с което ви напомня че няма да е лошо да си вдигате партакешите,защото тя трябва да "чисти".Кой ще ви чака до 12.00ч.Хотела предлага закуска от 7.30 до 9.30 която предлагам да пропуснете.Ако случайно решите да рискувате и слезете за закуска в 9.27ч.вместо ДОБРО УТРО ще чуете "ВИЕ ШЕ ЗАКУСВАТЕ ЛИ ШОТ ТРЯБВА ДА СИ ХОДА".За къде ли бързаше отговарящия за доброто настроение на гостите персонал като в 12.00 беше още там незнам.ГОРКИЯТ СОБСТВЕНИК.Иначе момичетата от рецепцията се стараят максимално да угодят на гостите на хотела,но това май не компенсира.Пожелавам на собственика успех и свестен персонал


Други хотели в БлагоевградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share