хотел Родина ****, София

Рейтинг:  2 star rating  1.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
НДК - Национален дворец на културата
София    2.1 км
Храм-паметник "Св. Александър Невски"
София    2.8 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    2.9 км
Храм "Св. София"
София    2.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
JADAM (2)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.11.12
11:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По здравословни причини ни се налага с съпругата ми да посещаваме болница "Пирогов" и естествено хотел "Родина" в близост до нея.В първите дни на ноември 2013 бяхме гости на хотела за 3 нощи. Бяхме настанени в стая № 1616, която се оказа кошмарно воняща на фекалии. Издържахме една нощ и на другия ден ни я смениха, с № 1618, която миришеше също, но по-малко и дори не се извиниха за създаденото неудобство. Оправданието беше със старата канализация ....
Това е недопустимо за хотел 4 звезди. По начало целият хотел оставя впечатление на старост и запуснатост - мокета е на петна, мебелировката е същата каквато беше и преди 1989 г. , осветлението в антрето на стаята и в банята е слабо, а нощно време е шумно. Как е възможно той да има 4 звезди ? Да, персоналът е любезен, закуската е прилична, но това не е достатъчно за тези звезди.

Draganova Cvetelina
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.11.19
16:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скоро имахме семинар на учителите в Банско,мога да ви уверя,че този хотел направи всичко възможно за да си прекараме най-ужасните 2 дни от целият ни живот! Потресена съм на ента степен от мизерията,студа и неорганизацията им!

Мария Димова
отседнал Март 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.09.08
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възмутена съм от този хотел. Преди години често съм го посещавала и ми беше любим. Сега видях, че са сложили още звезди, но....голяма разочерование. Мръсно, старите мебели от преди години /в окаян вид/, обслужване под всякаквя критика. Държат се надменно, сякаш те ми дават пари, а не си плащам АЗ. При настаняването ми казаха, че имам/нощувка+ закуска/. На сутринта, когато се опитах да закуся дойдоха до мен на масата и ми заявиха, че трябва да доплатя още 10 лв. Вярвайте ми, идваше ми да си плисна кафето върху лицето му....


Други хотели в СофияЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share